Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי קאיה פיקנטו, שנת משהו כמו 2013. יש לי בעיה מסוימת עם הרדיו שלא מתאתי לה פתרון. בכל פעם שאני מדליק את הרדיו הוא מיד פועל על עוצמה גבוהה מדי ומפוצץ את האוזניים. בנוסף, אם אני על תחנה אחת, מאלה השמורות, ואני לולץ לעבור לתחנה אחרת, שמורה גם, שוב הווליום עולה לרמה מפוצצת.

יש למישהו רעיון או ידע איך לקבוע את הווליום לנורמאלי או נמוך?

שימו לב: לא מדובר בבעיה שקשורה לעוצמת ווליום שמתוכנתת להשתנות עם מהירות הנסיעה.

בתודה מראש,

יוסי

פורסם
שלום לכולם,

יש לי קאיה פיקנטו, שנת משהו כמו 2013. יש לי בעיה מסוימת עם הרדיו שלא מתאתי לה פתרון. בכל פעם שאני מדליק את הרדיו הוא מיד פועל על עוצמה גבוהה מדי ומפוצץ את האוזניים. בנוסף, אם אני על תחנה אחת, מאלה השמורות, ואני לולץ לעבור לתחנה אחרת, שמורה גם, שוב הווליום עולה לרמה מפוצצת.

יש למישהו רעיון או ידע איך לקבוע את הווליום לנורמאלי או נמוך?

שימו לב: לא מדובר בבעיה שקשורה לעוצמת ווליום שמתוכנתת להשתנות עם מהירות הנסיעה.

בתודה מראש,

יוסי

תבדוק בספר הרכב האם קיימת הגדרה הקשורה לעוצמת השמע עם הדלקת המערכת. אצלי בגולף קיימת הגדרה בשם ON-VOL.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...