Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הרכב חזר מהמוסך/או שטיפה כאשר כפתור חיפוש התחנות ברדיו חסר, מצ"ב תמונה עם סימון הכפתור החסר.

האם יש לנשמות הטובות כאן מושג איך/היכן אני יכולה להשיג את אותו כפתור?

תבורכו
image.thumb.jpeg.c581d5a8e2385eed3cf2ec429a7c81b0.jpeg

פורסם

לא יודע אם אפשר להשיג רק את הכפתור. אם זה ממש חשוב לך כנראה שאפשר למצוא את כל המערכת מפירוק.

כאן יש אבל לא הגיוני לדעתי לשלם כזה מחיר.

את יכולה לחפש כאן, מאמין שתמצאי במחיר סביר, עדיין לא בטוח שזה עדיף ע"פ התקנת מערכת חדשה פשוטה.

פורסם (נערך)

היי

אני מאזור הקריות

אם תרצי יש לי במצב חדש מערכת קומפלט

דורש 200 שקל במידה ותרצי תצרי קשר

עריכה אחרונה על ידי Karnaf053
פורסם

האם אין שם מיקרוסויץ' שאפשר לתפעל בלי הכיסוי החיצוני?

ד"א - לגבי מערכת חלופית - בדקי האם זו מערכת שמצריכה הקלדת קוד כאשר מנותקת מהמצבר ליותר מכמה דקות (אמצעי מקובל להרחקת גנבים). אם כן - אל תקני מערכת בלי הקוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...