Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע כיצד תיבת ההעברה בדגם הזה פועלת, אך יתכן שהיא החליקה/שילבה "בעצמה" כתוצאה מבלאי ולא יכולה לשחרר? אם יש בורר מכאני (ידית שאתה מושך כדי לשלב) יכול להיות שהכבל/זרוע המחוברים לתיבה נתקעו או נשברו או שהבורר בתיבה תקול.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האם רק הנורה דולקת או שבאמת ההנעה הקדמית משולבת?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הנורה דולקת קבוע אך ברכב לא משולבת ההנעה הקדמית. גם כשמשולב 4X4, הרכב נוסע על הנעה אחורית בלבד. בכל מצב, נורת ה4X4 דולקת.

ארז רונן

פורסם

שים רגע את הנורה בצד.

השילוב להנעה הקדמית הוא מכאני או חשמלי?

כשאתה משלב לקדמי, ממה שאתה אומר, שום דבר לא משתלב.

אני לא מכיר את המאזדה, אבל בפאג'רו הישנים, השילוב של ה 4X4 היה מפעיל יוניט חשמלי כלשהו שהיה יוצר ואקום, ובכך משלב את ההנעה הקדמית, האם כך זה פועל גם במאזדה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תקלה בצינור וואקום לא מקבעת את האור במצב 4X4.

התקלה הזאת התחילה "סתם" או במהלך נסיון להכניס או להוציא ממצב 4X4?

תחושת הבטן שלי שמדובר בתקלה חשמלית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השילוב הנו חשמלי ואין לי מושג האם השילוב מפעיל וואקום. הנורה נדלקה מבלי שנעשה ניסיון שילוב של הנהג. לאחר בדיקת דיאגנוסטיקה במוסך מורשה, נטען שיש חיבור חשמלי רופף או נתק. מפאת השעה המאוחרת, הרכב נדרש לחזור למוסך במועד מאוחר יותר.

ארז רונן

• תוכן חדש...