Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרו אלי ממשרד רואה החשבון בהודעה כי לא מגיע לי פיצוי למרות שמבדיקה באתר שלהם נמצאתי כן זכאי לפיצוי.

ממש לא ברור???

עוד מישהו פנה וקיבל תשובה?

SEAT IBIZA 1200 TSI SPORT- 2012

פורסם

גם אני קיבלתי תשובה שאני לא זכאי למרות שלפי כל הנתונים אני כן זכאי, התקשרתי אליהם והם אמרו שהם יבדקו שוב.

משהו שם נראה לי מוזר מאוד.

פורסם
תשובות לך ובכללי:

1. הסממן הראשי לבעיה במצמדים הוא רעידות בין הילוך ראשון לשני, אני גם שמעתי רעשים בין החלפות ההילוכים (לא רק ראשון ושני).

2. רוכשי היד שניה שרכשו את הרכב אחרי קריאת השירות, אינם זכאים להחזר כספי אבל הרכב כן נכלל בהסדר "הארכת"* האחריות (כל עוד הרכב עומד בתנאי ההסדר),

לפי ההסדר, יש חריגים לגבי רכבים שעומדים בתנאים, אבל לא נכללים בהסדר:

[ATTACH=CONFIG]448500[/ATTACH]

3. גם אם בעל הרכב לא התלונן ולא ביצע את הקמפיין, הוא עדיין נכלל בהסדר (כל עוד הרכב עומד בתנאי ההסדר), והאחריות שלו "תוארך*" החל מ- 1.4.14 .

4. אין קשר לקילומטר של הרכב, ההסדר "מוסיף*" 30 אלף קילומטר או 30 חודשי אחריות (המוקדם מבינהם) מיום ביצוע התיקון האחרון בגיר (כל עוד הרכב עומד בתנאי ההסדר).

* בתכלס ההסדר לא מאריך את האחריות, כמו שכתבתי בתגובה הקודמת.

שימו לב לחריגים שלא יכללו בהסדר ולא יקבלו פיצוי.

התגובה נלקחה מהשרשור בפורום כללי.

Detailer.gif

• תוכן חדש...