Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, עד עכשיו הייתי שוטף אץ הרכב שלי גם סבון והוא נגמר לי בשישי האחרון. השישי הזה אני רוצה לשטוף את הרכב אך בלי סבון(אני יקנה onr ירוק בעשירי לחודש). כרגע יש רק שכבת אבק. איך יהיה נכון לשטוף רק עם צינור ומים? כדאי בשלב בניגוב לשים stray quick detailer של מגווריס למרות ששטפתי בלי סבון לקצת צבע נוצץ?

פורסם
אהלן, עד עכשיו הייתי שוטף אץ הרכב שלי גם סבון והוא נגמר לי בשישי האחרון. השישי הזה אני רוצה לשטוף את הרכב אך בלי סבון(אני יקנה onr ירוק בעשירי לחודש). כרגע יש רק שכבת אבק. איך יהיה נכון לשטוף רק עם צינור ומים? כדאי בשלב בניגוב לשים stray quick detailer של מגווריס למרות ששטפתי בלי סבון לקצת צבע נוצץ?

אני הייתי שוטף רק עם מים, בכללי תמיד טוב שיש שמפו פשוט לרכב כגיבוי.

אתה מוזמן לבוא אליי לאזור השרון ואתן לך מסבון לרכב שלי!

או שבטוח יש פה חבר מבפורם מאזורך שאני בטוח שיכול לתת לך מעט סבון.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
אני הייתי שוטף רק עם מים, בכללי תמיד טוב שיש שמפו פשוט לרכב כגיבוי.

אתה מוזמן לבוא אליי לאזור השרון ואתן לך מסבון לרכב שלי!

או שבטוח יש פה חבר מבפורם מאזורך שאני בטוח שיכול לתת לך מעט סבון.

תודה על הטוב לב אבל זה באופן חד פעמי בלבד עד העשירי

פורסם

אני לא יודע מה גרוע יותר, לשטוף את הרכב ללא סבון, רק עם צינור מים וללא כפפה, וישר לעבור לייבוש? או להרטיב את הרכב, "סיבון" בעזרת כפפה ללא סבון, ומעבר לייבוש.

בשביל התפתות חד פעם, לא שווה לשטוף את הרכב בלי סבון.

הסיפור הוא פשוט, הכפפה צריכה סיכוך, מעבר ליכולת הנקיון הברורה של שמפו.

מים, לא מסככים מספיק.

כשתעביר את המגבת בפאנלים העליונים, היא אולי תצא נקיה, אבל כשתגיע לאיזורים התחתונים של הדלתות ולחלקו האחורי של הרכב, מבטיח לך שהמגבת לא תשאר יפה.

בקיצור, מתכון בדוק לסווירלים, מיותר, וותר.

"יאללה בירי".

פורסם

אתה לא יכול לקנות איזה סבון פשוט בנתיים מאוטו דיפו? לא חייב להיות משהו איכותי, מספיק גם אמריקן איגל או משהו כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...