Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לנורת הברקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי מאזדה 3 2004 ונשרפה לי הנורת ברקס ואני רוצה להזמין מאייבי חדש

השאלה איך הנורה נקראת יש מלא..

תודה לעוזרים

פורסם

במקום לקנות בחו"ל ובזמן ההמתנה לקבלת המשלוח

להיסתכן שבטעות רכב שמאחוריך יפגע ברכבך או שתקבל דו"ח.

שווה לך לרכוש מיידית נורה חדשה ולהחליף את הישנה (עלות שקלים בודדים).

באם אתה מעוניין בנורות ברקס רזרביות,

לאחר שתדע איזו סוג נורה רכשת בארץ תוכל לרכוש בחו"ל נורה זהה.

פורסם

סוג הנורה רשום בספר הנהג, וכל חשמלאי רכב ימכור לך נורה מתאימה. עניין של שקלים בודדים.

עצתו של אייל נכונה - תזמין מהאיביי, תמתין חודש, וא תגלה שהנורה שבורה (מה לעשות, זכוכית). שלא לדבר על הסיכון שמישהו לא יראה שאתה בולם ויפגע בך, או הסיכוי הקטן ששוטר יטיל עליך קנס.

חייב לומר שההתעלמות של נהגי ישראל מפנסים שרופים מדאיגה מאד, מספר המכוניות הנוסעות בכביש עם תרואה לא תקינה גדול מאד ומעיד על התעלמות הנהגים מהבעיה. הערב, למשל, נסעתי מאחרוי איזה פאגרו שהנורה התקינה היחידה שהיתה לו מאחור היתה פנס הבלימה העליון. כל שאר התאורה לא פעלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...