Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי אסיקס

PsyOr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה אתם קונים אסיקס?

בארץ לרוב מאוד יקר, וגם אם המחירים סבבה אז חסרים הרבה מידות\דגמים.

כמובן שמחו"ל צריך לקחת בחשבון מעמ ומכס (?)

וכמובן שאיביי ושות' כמעט לא בא בחשבון בגלל ריבוי זיופים (אלא אם כן מוכר אמין מאוד)

תנו קצת טיפים.

פורסם

ניו באלנס mr10 v2/M890 V3/MT1010אסיקסgel cumulus 16 lite\ noosa tri 9-10\gel preleusסאקוניnomad tr\hurricane iso \kinvara 6אורבן ארמור speedform Apollo ventאגב בכללי, לריצות של פעמיים שלוש בשבוע, על אספלט+שטחיש משהו מהנ"ל שמומלץ יותר?

פורסם (נערך)

מודדים בחנות אסיקס ומזמינים מאיביי ממוכר עם פידבק מספיק טוב, חצי מחיר הפרש מהגנבים בארץ.

אסיקס נימבוס 16 - 900 שח בחנות, 460 באיביי כולל משלוח.

נעלמה הבושה לחזירים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מודדים בארץ,מזמינים באיביי.

יש לי כבר 2 זוגות שקניתי בגרושים יחסית ומבסוט מהם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מדדתי בחנות, אבל מאיזה מוכרים מאיביי אתם קונים?

יש מלא זיופים שעולים יחסית קרוב למקור כדי להטעות, אני רוצה לקנות ממקור אמין.

בארץ יש את shoesonline

פורסם

+1 ל shoesonline

ראש צוות שלי קנה במבצע את הנימבוס 17, יצא לו מחיר נמוך יותר מאיביי.

בדקנו לפי כל סימני ההיכר שיש ברשת ולא מדובר בזיוף.

ניתן להזמין גם כמה מידות בשביל למדוד אם לא בטוחים.

יום טוב גם לך

פורסם

ממי שניסה -

מה אתם אומרים על קיאנו 21, קומולוס 16\16 לייט (מה ההבדלים אגב?) ונוסה טריי 9\10 (גם כאן מה ההבדל?)?

לנוסה טריי יש בלאי מהיר יותר (הג'ל אצלו)?

פורסם

מתעלק. מחפש נעליים לריצה בחדר הכושר. היום יש לי ברוקס גלצרין שאני מרוצה מהם, אבל לא מוצא ב6pm את המידה שלי.

מישהו מכיר נעלי אסיקס\סאקוני מקבילות?

תודה

פורסם
ממי שניסה -

מה אתם אומרים על קיאנו 21, קומולוס 16\16 לייט (מה ההבדלים אגב?) ונוסה טריי 9\10 (גם כאן מה ההבדל?)?

לנוסה טריי יש בלאי מהיר יותר (הג'ל אצלו)?

מקפיץ את השאלות

פורסם

קניתי לא מזמן נעל קומולוס 16 מrunningwarehouse מחלק הסייל (עלה 58$ + 20$ בbuy2usa)

הדגם הוא של שנה קודמת, כבר יצא דגם חדש 17.

יש באתר ההוא מקום של נעליים בsale שחסרות מידות וכו. אבל אם אתה מחפש נעל של שנה קודמת לפעמים יש שם מבצעים.

הנעל מאוד רכה, ואחרי כמה ריצות ראיתי שזה דווקא חיסרון עבורי, כי כאבו לי הברכיים.

בכל מקרה תמיד לפני שאתה קונה תרשום בגוגל: RunningWarehouse coupon תמיד יש קופון של 10-20% הנחה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני ממליץ בחום על מגה-עודפים, נמצאים באזור תעשיה כנות ליד אושר-עד.

ההנחות הסטנדרטיות הן 40% או 1+1 על הזוג הזול, המחירונים הם רגילים 500-600.

יש לקחת בחשבון שמדובר בחנות עודפים, כלומר לא תמיד הדגמים הם החדשים ביותר (לא נראה לי כל כך עקרוני) וכן שלא כל המידות\דגמים נמצאים בחנות.

היתרון - אתה רואה ומודד בדיוק את מה אתה קונה, ולא נראה לי שמוכרים שם זיופים.

יש כמה חנויות עודפים בארץ, מאיזה אזור אתה?

• תוכן חדש...