Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב בתקציב של 15 אלף כמובן חסכוני ואמין כמה שאפשר במחיר הזה

לנסיעות לא ארוכות האמת על בסיס יומיומי יותר בשביל ההנאה ... נהג חדש צעיר המלצות בבקשה

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש פונטו ספייס,יונדאי גטס ברמות גימור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בתקציב של 17-20 אלף (קצת חריגה אבל לטובה) יש מבחר גדול של גרנדה פונטו שנות 2007-8 ידניות. חפש. עדיף על כל גטס שתמצא.

בעיקרון הראש שלי היה דיי נעול על גטס בהתחלה הבנתי שהיא שותה דלק בכמות שלא תואמת את המחיר

תודה על ההמלצה אבל יהיה לי קשה לחרוג מה 15 בגלל ביטוח דלק ויישור קו

עריכה : חוץ מיזה בדקתי קצת וקראתי הבנתי שהספייס דיי חלשות בעלות כ"ס נמוך משהו שיבאס אותי לא מתחשק לי לקנות עגלה אם מישהו שמבין יגיד לי שזה לא נכון ויסביר בנוסף אולי אשנה את דעתי

עריכה אחרונה על ידי Carsearcher
פורסם

אני בדיוק כמוך נהג חדש וצעיר, אני גם לרוב נוסע בעיר, אם יש לך זמן לחכות ולהמתין ואתה לא ממש לחוץ לרכב אז אני יכול להציע לך את הפיג'ו 206 XS (הדגם עם ה110 כוח סוס).

אני בהתחלה הייתי גם ספקן ורציתי ממש הנאה וכוח, התייעצתי עם החברה פה והם המליצו לי עלייה והקשבתי להם.

הרכב זריז, כיפי, חזק, יחסית חסכוני וניראה טוב מאוד וחלקים לא כאלה יקרים.

אבל אתה תצתרך לחכות כמה זמן ולא ליפול על הראשונה הניראת לך בסדר או שמחיר שלה קורץ,תלוי עם המזל שלך תחפש כמה שיותר שמורה עם כמה שיותר הוכחות תבדוק אותה טוב מאוד ואם זאת מציאה והיא שמורה בלי הרבה קילומטר וידיים הרי זכית.

אם יש לך שאלות לגבי הרכב או משהוא בסגנון אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.

פורסם
אני בדיוק כמוך נהג חדש וצעיר, אני גם לרוב נוסע בעיר, אם יש לך זמן לחכות ולהמתין ואתה לא ממש לחוץ לרכב אז אני יכול להציע לך את הפיג'ו 206 XS (הדגם עם ה110 כוח סוס).

אני בהתחלה הייתי גם ספקן ורציתי ממש הנאה וכוח, התייעצתי עם החברה פה והם המליצו לי עלייה והקשבתי להם.

הרכב זריז, כיפי, חזק, יחסית חסכוני וניראה טוב מאוד וחלקים לא כאלה יקרים.

אבל אתה תצתרך לחכות כמה זמן ולא ליפול על הראשונה הניראת לך בסדר או שמחיר שלה קורץ,תלוי עם המזל שלך תחפש כמה שיותר שמורה עם כמה שיותר הוכחות תבדוק אותה טוב מאוד ואם זאת מציאה והיא שמורה בלי הרבה קילומטר וידיים הרי זכית.

אם יש לך שאלות לגבי הרכב או משהוא בסגנון אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.

תודה על ההמלצה המפורטת אשקול אותה אחי

אם יש למישהו עוד המלצה בשבילי אשמח לשמוע

• תוכן חדש...