Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתשומת לב החברים כפי שפורסם הגיעו לסיכום על סכום ההשתפות של הלקוח בהחלפה. ואולם האם יש מבין באי הפורום מי שעשה זאת ויכול לתרום מנסיונו וכן להמליץ על מוסך ספציפי לצורך ביצוע ההחלפה

פורסם

למנהל שלי היה ניסיון טוב מאוד עם שפילמן פתח תקווה תתן טיפ 100 שקל למי שיעבוד (לעובד!!!) על האוטו זה ישנה את היחס לעבודה לחלוטין.

פורסם

התוקף של המבצע הזה נגמר, ומי שפספס את התאריך הפסיד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

סבבה, אם יש את האפשרות להחליף את הדשבורד, אז אני מעוניין ותוכיח לי שזה עדיין אפשרי.

שלח לי הודעה פרטית כי יש לי ג'יפ של חבר קרוב שצריך להחליף את הדשבורד, צלצלנו לכל מרכזי השירות טויוטה בארץ כולל ההנהלה ואמרו לנו שזה לא אפשרי.

אז אל תגיד שאני מטעה מישהו.

אין אפילו את האפשרות לקנות את הדשבורד מהם ולהרכיב לבד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
התוקף של המבצע הזה נגמר, ומי שפספס את התאריך הפסיד.

חבל שאתה כותב דברים לא מדוייקים. יש שנה שלמה החל מספטמבר להחליף את הדשבורד. אם זה מה שאמרו לחבר שלך אז סימן שלא רצו אותו במוסך. שילך למוסך אחר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577100-החלפת-דשבורד-בטויוטה-לנדקרוזר-2003-2009

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...