Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,הבעיה אצלי באוטו היא כזאת.

אני נוסע בעיר לא לוחץ ,ברגוע 2 סלד מקסימום 2.5 ,נסיעה רגועה ,אבל אחרי 10 דק של נסיעה בערך המד חום של המנוע עולה על גדרו ,מגיע עד הסוף כמעט ,ממה נובעת הבעיה?

מדובר בסובארו B4 ,מנוע 2000 אם יש צורך.

56393112d7fc2.jpg

פורסם

בדקת מים לאחרונה ?

יכול להיות נזילת מים, יכול להיות טרמוסטט לא תקין,

גש למוסך בהקדם (עדיף בגרירה) אחרת ישרף לך המנוע.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

הבעייה נובעת מתקלה במערכת הקירור. יכולות להיות עשרות סיבות אפשריות

חוסר במיים

תקלה במשאבה

רדיאטור סתום

צינור שהתבקע

טרמוסטט תקוע

מאורר תקול

כמו שהציעו - דבר ראשון תבדוק שיש מים ברדיאטור, וגם במיכל העודפים.

כמו שהציעו - גרור את הרכב למוסך במיידית, אחרת אתה מסכן את המנוע ומסתכן בתיקון שיכול לעלות עשרות אלפי שקלים.

פורסם

בדקתי עכשיו הכל ,המאוורר כן נכנס לפעולה אחרי החצי ,יש מים ,אבל מה שכן הפתיע אותי שלא היה לי בכלל שמן מנוע הייתי בשוק אולי בגלל זה הבעיה?

פורסם

אהלן ,אז כמו שאמרתי שהחום מנוע גבוהה מדי בנסיעה רגילה ,הלכתי למוסך בחנו את האוטו ושמו לב שהמאווררים לא מפסיקים להסתובב ,מכאן נבע הבעיה שהרדיאטור סתום ,עכשיו מכיוון שזה מוסך מורשה הם רצו להחליף אותו לגמרי ולחדש וזה עולה הרבה כסף ,בכל מקרה אני יכול ללכת למוסך שינקה לי את הרדיאטור וזהו?

הם אמרו שצריך ניקוי שהוא סתום אבל הם לא מתעסקים בזה.

ואם יש מישהו מהפורום שיודע להתעסק בזה ,אני מאזור השפלה ,תודה לעוזרים.

פורסם

מה העלות לניקוי רדיאטור ? איזה שנה ה-B4 ? מה העלות של חדש תחליפי ? תוצר ?

יש הרבה משתנים לרדיאטור ומה כדאי , הכל שאלה של עלויות.

פורסם
מה העלות לניקוי רדיאטור ? איזה שנה ה-B4 ? מה העלות של חדש תחליפי ? תוצר ?

יש הרבה משתנים לרדיאטור ומה כדאי , הכל שאלה של עלויות.

במוסך הראשי של סובארו הביאו לי הצעת מחיר של 2000 שקל החלפת רדיאטור ועוד משהו לא זוכר בדיוק מה ,בעיקרון הוא אמר לי רדיאטור מקורי עולה 1100 שקל לא כולל עבודה ותחלופי סיני עולה בסביבות 600-700 ,שוב לא כולל התקנה.

השנה של הB4 היא 2007

תאמת זה כואב לבזבז 2000 שקל ,אבל אם אין ברירה ,כמובן שאני מברר עכשיו לפני שאני מוציא 2000 שקל ,אולי אפשר לנקות אולי לתקן בצורה אחרת

פורסם

היי

בהמשך להתכתבות בפרטי, אני בלי טלפון היום אז אענה לך כאן

כמו שאמרתי לך, אפשר לנסות לנקות אבל אני לא אוהב את השיטה,

לדעתי עדיף להחליף לאחד חדש ולמלא נוזל קירור איכותי.

כמובן שיותר מאשמח לעזור לך בביצוע העבודה.

שלומי

• תוכן חדש...