Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

קיה ספורטאז אורבן 1600 חדשה (קיבלתי לפני חודשיים בליסינג - 9/2015). אין לי בקרת אקלים, אלא שליטה ידנית על המזגן.

אני תמיד מפעיל מזגן עם מיחזור אוויר (כלומר, לא מכניס אוויר מבחוץ), אבל לעיתים המזגן עובר אוטומטית להכניס אוויר מבחוץ. אני לא הצלחתי להבין למה זה קורה או באיזה מצב, אבל זה די מעצבן שפתאום אני מתחיל להריח את האגזוזים של כל המכוניות האחרות בפקק כי המזגן החליט בעצמו שהוא מכניס אוויר מבחוץ.

לעוד מישהו יש בעיה כזאת? מישהו יכול להסביר למה זה קורה, ואיך אני מפסיק את זה?

תודה!!

פורסם

אולי יש אצלך מערכת מחזור אויר אוטומטית.

המערכת אחת לזמן נתון פותחת את התריס לאויר החיצוני לאיוורור.

אולי יש אפשרות בשתי לחיצות או פטנט אחר לקבוע סירקולציה, ערבול פנימי קבוע - בדוק בספר הרכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קצת מצחיק שבשביל למנוע פחמן דו-חמצני, הם מכניסים דברים הרבה יותר גרועים מבחוץ (כמו האגזוז של הרכב לפני בפקק).

באמת אין דרך לנטרל את זה?

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. יש לי את הספורטאז החדש 2016 והחיישן "נפיחות" המטופש יודע "להריח" רק ריחות רעים מבחוץ, ואז הוא פותח את התריס באופן אוטומטי ומכניס אוויר מבחוץ.

זה כל כך מטומטם. תארו לעצמכם: אני נוסע לתומי ואז מריח סירחון של ביוב ברכב (למשל ליד טירה בכביש 6) ומגלה שהמזגן עבר לאוויר טרי ברגע שהחיישן "הריח" את הסרחה מבחוץ. כנ"ל במקרה של עשן. יוצא שהוא עושה את הפעולה ההפוכה בדיוק! כ"כ מעצבן. זה נועד לנתק אותנו מהסירחון שבחוץ, והאוטו האידיוט דואג למלא את אפינו בסירחון מבחוץ. זה קורה לי כמעט כל יום וזה ממש מרתיח. מישהו מצא דרך לנטרל את זה?

תודה

• תוכן חדש...