Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן הגדול שלי התחיל להיחשף לטכנולוגיה ומבקש כל הזמן לשחק בטלפון שלי כך שהגיע הזמן לקנות לו טאבלט.

איזה המלצות יש לטאבלט 7 אינץ' והאם כדאי לחכות ל11/11, בלאק פריידי, סייבר מונדיי וכו'?

פורסם

מצטרף לקודמי, ובגלל שזה אצלי לילד בן 9 התקציב שלי עד 700 שקל

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

מניסיון עם הילדים של אחותי, יחד עם הטאבלט תקנה כיסוי רציני, עבה, איכותי וחזק שיידע לספוג את הנפילות. קניתי כזה לאחותי (עלה 100 או 150 ש"ח, כבר לא זוכר) ומאז נגמרו המסכים השבורים (שהוחלפו בערך 3-4 פעמים עד שהכיסוי נקנה).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

http://www.amazon.com/dp/B00YYZEQ1G/ref=fs_ods_fs_tab_fk

בבקשה - טאבלט ב100 דולר עם קייס לילדים ואחריות של אמזון להחלפה ללא שאלות למשך שנתיים למקרה של נזק.

(אפשר לקנות גם ב50 דולר ללא הכיסוי והאחריות).

לאמזון יש אחלה חנות תוכן.

(אם אתה ממש מתעקש אפשר להוסיף לו גם את החנות של גוגל - http://www.geek.com/tablets/you-can-access-google-play-on-amazons-50-kindle-fire-1636475/)

צריך לבדוק אם הם עושים משלוחים לארץ אבל עדיין נראה לי משתלם יותר מרוב המוצרים הסינים שתמצא

אופציה מספר 2 אם יש לך משהו בארה״ב - אייפד מיני 2 מוולמארט:

http://www.walmart.com/ip/30146246?wmlspartner=wlpa&adid=22222222227021844674&wl0=&wl1=g&wl2=c&wl3=40299990392&wl4=&wl5=pla&wl6=78267297872&veh=sem

הם הורידו את המחיר ל200 דולר וזה דגם דיי חזק (לא הכי חדש אבל מריץ בכיף הכל מהר ללא בעיה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - הטאבלט שציינת עולה $125 ואינו נשלח לישראל.

מכל מקום, אמאמזון, איביי והחנויות הסיניות מלאות בטאבלטם זולים, כולל כאלה המיועדים לילדים, במחיר שמתחיל בסביבות 70 דולר, בד"כ למכשירי "7. תתחיל בבאנגוד, הטבלטים האלה מופיעים בראש הספאם שאני מקבל מהם כל שבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב 200 דולר לא תקבל טאבלט טוב יותר מהמיני של אפל.

מחיר מצויין!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ליביו - הטאבלט שציינת עולה $125 ואינו נשלח לישראל.

מכל מקום, אמאמזון, איביי והחנויות הסיניות מלאות בטאבלטם זולים, כולל כאלה המיועדים לילדים, במחיר שמתחיל בסביבות 70 דולר, בד"כ למכשירי "7. תתחיל בבאנגוד, הטבלטים האלה מופיעים בראש הספאם שאני מקבל מהם כל שבוע.

http://www.amazon.com/dp/B00YYZEQ1G/ref=fs_ods_fs_tab_fk

לא יודע מה מופיע אצלך - מצורף צילום מסך

גירסאת הילדים היא 100 דולר

והגירסא בלי המגן והאחריות ב50 דולר:

http://www.amazon.com/dp/B00TSUGXKE/ref=fs_ods_fs_tab_fd

באמת שאפילו סינים אין במחיר כזה לכזו איכות מכשיר וחנות אפליקציות נורמאלית.

לגבי הלא שולחים לישראל - סייגתי את זה מראש.

אני לא בישראל אז אני לא יודע מה הם שולחים או לא. עדיין יש מצב שגם עם שימוש בשירות שילוח זו אופציה טובה.

ליביו

Fire_Kids_Edition_-_Amazon_s_Official_Site_-_Learn_More.jpg

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו,

אם כל זה שאני מעריץ את אמזון והשירות לקוחות המעולה שהם נותנים, לא בטוח כמה שווה לקנות את האחריות הזו במידה ואמזון לא שולחים את המוצר הספציפי ישירות לארץ.

במקרה תקלה זה יהיה הרבה יותר מסובך מאשר מוצר שנמכר ע"י אמזון עצמה ונשלח לפה ישירות על ידיה.

פורסם

טאבלט ראשון לילד - אני מציע לא להשקיע יותר מדי - הוא כנראה לא ישרוד הרבה זמן.

ממליץ על זה:

http://www.banggood.com/Chuwi-VI7-SoFIA-AtomX3-3G-R-Quad-Core-7-Inch-Android-5_1-Tablet-p-982168.html

מעבד אינטל שלא זוכה להצלחה ולכן נמכר בזול. כולל גם 3G אבל לא חייבים להשתמש כמובן. נראה עד כה איכותי למדי (קניתי שניים).

:turn-l:
פורסם

אני דיי הולך להסיט את השרשור הזה אבל חשוב לי להגיד את מה שבבטן, אחד מהדברים שאנחנו שומעים עליו המון ממבוגרים כמונו זה הרעה חולה הזו שהיום בכל פעם שיושבים ביחד כל אחד דבוק למסך של הפלאפון שלו ומתנהג כמו זומבי.

ילדים כמו הילד של פות"ש או של faanman בגיל 9 צריכים לשחק כדורגל, איקס עיגול, 5 אבנים או קרוב לקיר בשכונה בשעות הצהריים ולא להיות מהופנטים לאיזה מסך מרצד עם סוכריות ופירות שעפים עליו, זה בדיוק מה שמוביל לתופעת הזומביות כשמתבגרים.

אני חושב שלתת לילדים בגילאים האלו את המכשיר המתועב הזה בין אם זה טאבלט או סמארטפון זה חוסר אחריות ופגיעה שהרבה הורים לא רואים ו"היד קלה על ההדק" בנושא הזה.

אז נכון שבניגוד לכולם פה לא המלצתי על דגם כזה או אחד ולא ניתחתי ביצועי בנצ'מארקים של המעבדים הכי חדישים בטאבלטים אבל אני חושב שחשוב להסתכל על הדברים גם מהפרספקטיבה הזו ויטב עם כלל לא תקנה לילד טאבלט אלא תעודד אותו לעשות דברים חברתיים בחיים האמיתיים ולא הוירטואלים.

אני כמובן לא רוצה לפוגע באף אחד וכוונתי היא רק לעזור לכן אם מישהו נפגע מדבריי אני מתנצל מראש.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

א. אתה צודק.

ב. העולם שונה ממה שאנו היינו ילדים.

ג. פה מגיעה בדיוק האחריות של ההורה על כמה להישתמש בטאבלט ולאזן בין העולמות של טכנולוגיה וילדות כמו של פעם(ככה אני לפחות מנסה בחינוך של יילדי).

ד. לידיעתך, ישנם גם הרבה תכנים/אפליקציות חינוכיות /לימודיות שמביאות ערך מוסף למוצר ולטכנולוגיה.

פורסם

אתה צודק ואני ניסיתי כמה שיותר לדחות את המפגש שלו עם המכשירים האלה.

החשיפה אצלנו למכשירים האלה היא במינון שלי רבע שעה- 20 דקות ביום וזהו, כרגע לפחות אני לא מרשה לו להתמכר לזה.

עוד מעט הוא גם ירצה חשבון פייסבוק, ולכולם יהיה סמארטפון וגם הוא ירצה. אי אפשר למנוע ממנו את זה כי גם אנחנו היינו פעם ילדים ולא רצינו להיות מחוץ לנושא השיחה כי זה יכול להביא לתופעות חמורות לא פחות של דיכאון, בדידות וכו'.

• תוכן חדש...