Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

גם אני מתחתן בקרוב.

חבר טוב ייעץ לי שאת כל האלכוהול שקניתי לחתונה להגיד לבר לשחרר רק לאחר החופה ושבקבלת פנים יגישו רק את הבירות/יינות/משקאות קלים (מהאולם).

הוא גם אמר שהדבר נהוג לפעמים ועושים זאת על מנת לנהל את כמות האלכוהול בצורה כזאת שהאלכוהול לא ייגמר דיי מוקדם במהלך הערב.

מבקש עזרה רק ממי שהתנסה בעניין.

תודה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם מישהו רוצה לשתות ב8 כדי שהאלכוהול ירד עד סוף הערב? אז למעשה הוא יוכל לשתות רק ב 9 וחצי-10? ולמעשה לוותר על השתייה?

אתה לא רוצה אורחים זועמים ומקללים מאחורי הגב שלך.

תקנה אקסטרא שתייה ותמכור אחרי זה מה שנשאר.

אצלי בחתונה מצאנו חנות שהסכימה לקבל חזרה במחיר מלא(!) בקבוקים סגורים, כתוצאה מכך לא חסכנו אלא להפך, קנינו אקסטרא.

פורסם

מהקבלת פנים,זה האידיאל.

הרבה חנויות מקבלות חזרה בקבוקים סגורים ,תבדוק בבנא משקאות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תשאיר את הרדבול וודקה לאחרי החופה.

אתה לא רוצה חבר שיכור בחופה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תגיש להם וודקה רדבול בחניה, לפני הכניסה לאולם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חלוקה לשולחנות - רק אלכהל אכותי במיוחד שהנך מייעד לחברים/משפחה קרובים במיוחד.

המנהג הזה של למזוג אלכוהול איכותי רק למשפחה קרובים מאוד מעצבן.

אולי גם ניתן לאורחים חזה עוף ולמשפחה נבוא עם מגש אנטריקוט/ פילה/ צלעות טלה?

פורסם

מנסיון של לפני יומיים- קאווה ולמברוסקו בכניסה בתוך קערת קרח כזאת.

ובנוסף וודקה+ראשן ואקסל.

מה שנשאר מכניסים לבפנים וממשיכים לשתות.

מה שאצלי הכי הרבה הלך זה הואן גוך טעמים.

פורסם
המנהג הזה של למזוג אלכוהול איכותי רק למשפחה קרובים מאוד מעצבן.

אולי גם ניתן לאורחים חזה עוף ולמשפחה נבוא עם מגש אנטריקוט/ פילה/ צלעות טלה?

נכון. אחד הדברים הדוחים שחוויתי. לראות על שולחנות ליד שיבס,ג'יימסון וגוני ווקר

ורק אצלך יש יין פשוט + וודקה ישראלית דוחה את הנשמה בבר ליד. וצריך לבקש טובה

מהשולחן ליד כוסית קטנה... והם מרגישים כמו אורחים VIP לידך. מנהג פסול.

הכי טוב/הוגן זה לשים בבר משקאות איכותיים לכלל האורחים. נכון שנהוג להתחיל בהם

אחרי החופה.

פורסם (נערך)

אני, אישית, מתחיל חתונה עד החופה ב2-3 ג'ין טוניק. באתי להנות, חלק מהפאן זה לשתות. גם ככה הקבלות פנים האלו מטשטשות...

אז מגיעים, דוך קטן לבר, דרינק, קצת אוכל , דרינק, קצת מינגלינג, ולבסוף עוד דרינק שנמשך לחופה. יתכן מאוד שבמעגל החברים שלנו, אלכוהול וחומרים משכרים אחרים הם חלק בלתי נפרד מכל חגיגה, אז זה די הסטנדרט. מעולם לא נתקלתי החתונה עם בר סגור טרם החתונה. יותר מהכל זה היה מרגיש לי קצת כמו להקמצן בהתחשב במה שמצופה להשכיב בחתונות היום) לא שאני מעודד, להפך(

במחשבה נוספת, חבר שמתחתן בבוף החודש אמר לי "תכלס? אוכל טוב, אלכוהול טוב ומוזיקה טובה, זה מה שחשוב. האנשים שסביבי, אני יודע שטובים"

עריכה, אני קורא מה שכתוב ותכלס נופל לי האסימון שאני חבר של אנשים במעמד סוציו אקונומי לא רע, אני מניח שזה משליך על החוויה שלי מחתונות...

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני הייתי מוותר על אלכוהול בשולחן.

או שייצא מצב שייגמר לאורחים בשולחן האלכוהול ואז הם יתבאסו מלקחת שתייה זולה יותר מהבר או שתמצא את עצמך עם הרבה בקבוקים פתוחים שאותה שתייה יקרה (כולל כאלה ששץו רק כוס אחת/שניים).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...