Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי שהאלכוהול לא יגמר מוקדם, תהיה מצוייד כמו שצריך.

האורחים שלך נותנים מעטפות, אל תתן להם להרגיש שחסכת מהם.

אורח רוצה כוס וודקה בקבלת פנים, לא תכבד אותו?

מזל טוב:wink:

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין את ההגיון להגביל שתיה רק לאחר החופה..

אתה לא חייב להוציא את כל הואן גוכים לפני החופה אבל לפחות תוציא חלק כדי שהאורחים יהנו.

אנשים באים להנות בחתונה ולשתות זה חלק מהחוויה גם לפני ובמהלך החופה.

פורסם (נערך)

התלבטות אם לחלק בשולחנות או בבר אם לשחרר חלק או להוציא הכל מההתחלה.

לא,אל תחלק בשולחנות, זו טעות שהרבה זוגות עושים ואז הם לא מבינים למה הרחבת ריקודים ריקה.

כשאתה שם אלכוהול בשולחנות אתה גורם לאורחים שלך לבזבז הרבה זמן בשולחן.

אלכוהול אך ורק בבר, זה גורם לאירוע להיות תוסס יותר כי יש יותר תנועה של אנשים וגם רחבת הריקודים תיהיה פעילה יותר.

לגבי אלכוהול בקבלת פנים זה תלוי אם יש לך בר פעיל במהלך קבלת הפנים, במידה וכן אני לא רואה סיבה למנוע מהאורחים לשתות בזמן הזה.

מבחינת כמויות אתה צריך לבצע הערכה כמה צעירים יהיו לכם באירוע (הם הצרכני אלכוהול העיקריים) וכמובן לקחת מקדם בטיחות כי יהיו עוד שישתו.

לדעתי אם יש באולם בר אלכוהול איכותי תוצרת חוץ זה פותר לך את ההתעסקות עם כמויות, מקסימום אתה יכול לתגבר בכמה בקבוקי פרמיום ל"מקורבים".

אגב, טיפ- יש אולמות שגובים בנפרד על הבר אלכוהול (במיוחד כאשר זו חברה חיצונית שמפעילה אותו)- חשוב להתמקח איתם ולא לשלם להם על פי מספר המוזמנים אלא על פי מספר מוערך של אורחים שישתו אלכוהול.

בחתונה שלי היה בר אלכוהול בקבלת פנים ואני הבאתי בקבוקי שמפניה (כל אורח שנכנס קיבל כוס שמפניה בכניסה) ובמהלך האירוע נפתח בר נוסף (מרכזי) באולם.

לא שמתי בקבוקים על השולחנות וגם אסרתי על הבר להוציא בקבוקים החוצה.

הבר עצמו היה ברמה גבוהה מאוד כך שלא ממש היה לי מה לתגבר אותו למעט השמפניות שציינתי ופחיות אקסל שאני סיפקתי.

טיפ אחרון לסיום- תמנה מישהו שאתה סומך עליו שיהיה אחראי לתדלק אותך במים לאורך האירוע.

אתה תיהיה בסוג של "היי" ולא ממש תרגיש מה קורה איתך, חברים שלך ידחפו לך המון אלכוהול (כמובן שגם מסוגים שונים..) ואם לא יהיה מישהו שידאג להזרים לך מים כל הזמן יקרה אחד מהבאים:

1.תשתכר תו"כ האירוע שזה די חרא האמת.

2.תסיים את הערב מחובר היטב לאסלה.

אני מראש נתתי לאחי הגדול את התפקיד הזה והוא פשוט תדלק אותי מים כל איזה חצי שעה וככה הייתי בראש סבבה לאורך כל האירוע בלי לאבד את הראש (ושתיתי ה-מ-ו-ן).

גילוי נאות- את הטיפים בעניין האלכוהול למדתי מההורים שלי שבעברם עבדו כ-20 שנה באולמות אירועים ומכירים את כל ה"תרגילים".

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במחשבה נוספת, חבר שמתחתן בבוף החודש

מי שמתחתן בבוף לא צריך בכלל אלכוהול :wink:

פורסם

בואנה, לעוף תום ערס, עלית פה על קונספט מדהים. בתקווה שעד שאני אתחתן תהיה פה לגליזציה עשית לי חשק לחתונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מניסיוני כמנהל בר אקטיבי שעובד ב4 אולמות במקביל אין פה שחור ולבן,

כמה אורחים? כמה צעירים?

בכלליות הייתי מציע לך להתחיל עם מעט פרימיום בקבלת פנים ולהגביל כמויות כתלות בכמות שרכשת.

בכל אופן ניתן להדגיש לברמנים שברגע שמישהו מבקש משהו שאין בקבלת פנים, להגיד שיהיה בבר המרכזי לאחר החופה.

עצות טובות שנתנו פה:

הימנע מלשים בקבוקים בשולחנות ונסה לרכז את כלל האטרקציות[בר, לוח מגנטים, דוכני קינוחים] ברחבה או קרוב אליה.

קנה אלכוהול מחנות שתהיה מוכנה לקנות ממך בקבוקים שלא נעשה בהם שימוש ודרוש ממנהל הבר לא להשתמש ביותר מ2 בק' פתוחים באותו זמן.

אל תטרח לסמן את הבקבוקים, מי שירצה לקחת לך משהו בסופו של דבר ייקח. תהיה קול עם נותני השירות הם יהיו איתך קול חזרה.

פורסם

עוד כמה טיפים כלליים לאירוע-

עוד לפני החופה תציג בפני הרב מלצרים או מנהל האירוע את האדם שמינית כסמכות מטעמך, שלא יציקו לך באירוע.

טיפים לנותני השירות במעטפות סגורות ובהקשר הזה- בתום האירוע שהנציג מטעמך יבקש מרב המלצרים לאסוף את כל המלצרים ובנוכחותם שיתנו את הטיפ (אחרת הם לא יקבלו שקל).

פורסם (נערך)

אל תקנה מחנות שמוכנה לקבל את הקבוקים שרכשת מהם בחזרה במידה ולא פתחת אותם, פשוט לא. קודם כל אף רשת אלכוהול גדולה בארץ לא תעשה את זה, אלא רק קיוסקים או חנויות שמתעסקות בדכ"כ ביבוא מקביל ולא רשמי. עכשיו תשאל למה בעצם לא לעשות את זה? התשובה היא כי אתה לא רוצה לקבל בקבוקים שהיו בחתונה של X ו-Z, אתה רוצה לקבל אלכוהול שהגיע ישר מהיבואן הרשמי, עם כמות הזיופים והיבוא המקביל שיש היום שנראה בדיוק אותו דבר, וכן כבר הגיעו לרמה שמזייפים גם את התווית מאחורה ויש כביכול "הכשר". עצה שלי, תשלם עוד אלף, עוד אלפיים לבקבוקים רזרבה, במידה והשאר תמכור ביד 2, לחברים, למשפחה או לברית שתהיה בעזרת השם.

עוד עצה, תשים בקבוקים בשולחנות, אנשים מבוגרים לא יקומו כל הזמן לבר כדי לקבל עוד כוס ובמידה ויירצו להרים כוסית ביחד כל השולחן ולא יירצו לקום?!

עריכה אחרונה על ידי djAvi
פורסם (נערך)

ראשית מזל טוף לכל המתחתנים.

החתונה של אחד מילדי הסתיימה ב 3 לפנות בוקר לאחר שכל השתייה נגמרה כאשר התכנון היה לסיים עם זריחה בטבילה המונית בים, שהיה צמוד לגן האירועים.

הצעירים האלה שות(ט)ים חבל"ז.

תביא סחורה איכותית, אם השולחנות מסודרים שמית, לשולחנות של המבוגרים תשים יין, לצעירים , תן לבר לעבוד מרגע פתיחת האירוע.

ועצה לחתן שתה קצת לפני החופה כדי שלא תתחרט לפתע.:lol:

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אפרופו חתונה+שתייה, בחתונה של קרוב משפחה שלי היה קטע לא נעים (עבור החתן) ומשעשע עבור היתר- החתן שתה יותר מדי, השתכר ו.....התחיל עם אחת המלצריות מול אישתו הטריה ושאר האורחים :)

פורסם

אם כבר נתעלק על השרשור.

יש לי 15 וודקה רגילה (פילנדיה לדוגמא)

20 טעמים (טרי אוליבס)

12 וויסקי בלאקים למינהם.

370-400 אורחים מתוכם 100 צעירים בגילאי 20-25 +50-70 חברה סביבות 30, בר אקטיבי שהיבואן של טרי אוליב נותן.

חשבתי לתת לבר אקטיבי 10 בקבוקי טעמים לצייסרים, בר אולם 3 וויסקי + 5 וודקא רגילה וערבוב. כל היתר וויסקי בשולחנות מבוגרים, וודקה בשולחנות צעירים והכמות שנשארת לשמור לאחרי העיקרית ולהזרים לבר שהאירוע מתקדם.

הרעיון / הכמיות אמורים להספיק?

פורסם
המנהג הזה של למזוג אלכוהול איכותי רק למשפחה קרובים מאוד מעצבן.

אולי גם ניתן לאורחים חזה עוף ולמשפחה נבוא עם מגש אנטריקוט/ פילה/ צלעות טלה?

גם אותי, מאוד מאוד. אני לא מבין איזו חוצפה זו... בן אדם שיעשה לי משהו כזה בחתונה שלו יהיה אצלי פסול לנצח.

אני יכול להבין שאתה רוצה לשים בקבוק על השולחן של החבר'ה, אבל לא לשים על חלק מהשולחנות בלו לייבל ובבר פינלנדיה (והייתי בחתונה כזו)

מה שאתה שם על השולחנות של החבר'ה תדאג שיהיה בבר ויהיה מספיק. (כמעט) כל חתונה שהייתי בה האלכוהול נגמר. איזה חוסר אחריות של מי שאירגן את זה, לא מבין למה לחסוך בזה ולנסות להביא "על השקל". זאת חתונה, אנשים באים לשתות צריך לתת להם לשתות כמה שבא להם.

בואנה, לעוף תום ערס, עלית פה על קונספט מדהים. בתקווה שעד שאני אתחתן תהיה פה לגליזציה עשית לי חשק לחתונה.

לא יודע מה איתך אבל בכל חתונה שהייתי הרבה אנשים עישנו. גם הייתי בחתונות שחילקו ג'וינטים ברחבה, וגם הייתי בחתונה (אחת) שרצה (תרתי משמע) צלחת קריסטל ברחבה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני הייתי מאוד מתעצבן אם הייתי רואה שמתחילים לחלק לי ג'ויינטים ברחבה, לא לעניין בכלל.

מי שרוצה לעשן שיצא החוצה ויעשן בכיף שלו, לא ברחבה שגם ההורים שלי וסבתא שלי ואחיינים שלי חוגגים.

פורסם

Different strokes for different folks

בדר"כ דברים כאלה מתחילים לרוץ באפטר, שזה אחד הדברים הכי טובים שרצים פה בסצנת החתונות בשנים האחרונות. מ00:30-1:00-1:30 כולם ברחבה צעירים ואז אפשר לעשות הכל. ובמיוחד הקטע עם הארוחת בוקר שמגיעה משום מקום ב3 בבוקר, PRICELESS :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אל תקנה מחנות שמוכנה לקבל את הקבוקים שרכשת מהם בחזרה במידה ולא פתחת אותם, פשוט לא. קודם כל אף רשת אלכוהול גדולה בארץ לא תעשה את זה, אלא רק קיוסקים או חנויות שמתעסקות בדכ"כ ביבוא מקביל ולא רשמי.

בנא משקאות,רשת שכן עושה את ההחזרה,של בקבוקי וודקה סגורים בהצגת חשבונית ועד 14 יום.

אני די בטוח שיש עוד רשתות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...