Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לחבר שלי קליאו RSI שנת 95. כרגע מותקן לו על המחשב צ'יפ לא מקורי של הרכב והוא מעוניין להחזיר את הצ'יפ המקורי (נמצא ברשותו). החשש שלו שהוא לא יודע מה הצד הנכון שצריך להרכיב את הצ'יפ (לצורך העניין יש על שני הצ'יפים בקצה אחד חריץ קטן כזה, אז אני מניח שזה הצד הנכון אבל רוצה לוודא כדי שלא יהרס המחשב).

יש באמת חשיבות איך להרכיב אותו?

צירפתי תמונה מגוגל שמאוד של מחשב ניהול הרכב וסמנתי באדום את הצ'יפ המדובר.

תודה מראש!

CLIO RSI ECU.jpg

פורסם
תן את זה למשהו שילחים לך את זה כמו שצריך.

50 שקל יחסכו לך את הכאב ראש.

זה מצריך הלחמה הצ'יפ הזה? זה נראה כמו משהו שמתחבר בקליק כזה. בצ'יפ המקורי שהיה מחובר לפני כן אין שום סימני הלחמה ישנים או משהו שיעיד שזה מצריך הלחמה.

פורסם
לפי התמונה, יש הלחמה.

התמונהה הספציפית הזו מגוגל. אני אברר את הנושא שוב.

יש לך מושג מי מתעסק עם דברים כאלה? (בעל מקצוע)

פורסם

אני מניח שאם החליפו צי'פ הלחימו תושבת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

ועוד איך יש חשיבות איך להרכיב !!!

לכל ג'וק (צ'יפ ) יש נקודה חרוטה בצד ימין למעלה של הצד הנכון,כך תדע איך להרכיב. בתמונה הספציפית הזאת זאת הלחמה.

בקשר ל50 שקל לא נראה לי שבעל מקצוע שמכבד את עצמו יעבוד על בורד כזה בשביל 50 שקל

דבר איתי אם צריך עזרה \הרכבה

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי 1nfected
  • תוכן חדש...