Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2tsi

nir100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע ה-1.4 ליטר משובח מאוד. הוא שקט ונינוח מאוד בשיוט,

יש לו כל מה שצריך בכל תוואי דרך קשה והוא ייענה בזריזות לכל קריאה להספק.

הוא, בניגוד ל-1.2 ליטר המעט מתאמץ תחת עומס וגם משמיע את זה,

יהיה הבחירה הנכונה לכל מי שתוואי הנסיעה שלו כולל

כבישים בין עירוניים עם נתיב אחד ו/או הרים למיניהם.

והתמורה?

ביחס למנוע ה-1.2 ליטר, מציעה גרסה זו תוספת לא גדולה

של 5,400 שקל ברמת גימור Style.

זה הרבה יותר בכל מה שקשור לביצועים ולאופן בו הם מוגשים לנהג.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אם קונים אז למכור תוך שנתיים. שזה בדיוק זמן האחריות מהיבואן. ושלא ישטפו לכם את הראש עם שנה של רצון טוב. על הנייר יש שנתיים אחריות ויצרן כזה שנמצא תחת מצוקת מזומנים יכול בהחלט למרר את חייכם. המנוע כנראה תקין .לגבי הגיר : עוד מוקדם להגיד אם תמו הבעיות . תקרא בפורום פה יש תקלות בגיר גם ב 2015 , לא ברור באיזה היקף אבל הגיר ממש לא שיא האמינות .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=567744

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

eyalcar יקר,

ככל שידיעתי מגעת מנועי יורו 6 באוקטביה עוד לא הגיעו לארץ - למרות זאת אתה כבר יודע לומר כל מיני סופלטיבים כאלה ואחרים על המנועים שונים...

אני בהחלט מסכים איתך שלהוציא כסף על מנוע 1.4 עדיף להוציא כסף על סאן רוף.

אבל כל אחד והבחירות שלו.

אני עדיין איתן בדעתי שה1.2 כנראה יספיק, ואין צורך להוציא כסף על מנוע גדול יותר ו/או על סאן רוף.

מה שנכון הוא שבגלל שמנוע ה-1.4 נפוץ הרבה פחות, הוא (כנראה) יהי הרבה יותר מבוקש כמושמש (בגלל יחס היצע/ביקוש)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה הערך המוסף שיש ביורו 6? - מנוע עדכני של היצרן!

המנוע הנמצא באוקטביה 1.2TSI

110/4,600-5,600 בתקן יורו 6.

אבל מה זה אומר? מנוע יותר טוב? יותר חזק? יותר חסכוני?

נראה לי שהוא רק אמור לעמוד בתקן פליטה יותר מחמיר ואני לא בטוח עם VAG שזה יהיה באמת נכון :wink:

פורסם

גם אני חושב שגג פשוט מיותר. שום פינוק אין בזה בארץ. ואני מדבר מניסיון. בטח לא שווה להוסיף כל כך הרבה כסף. ואם התקציב 150 אז למה לא ללכת על ה 1.8? המתלה האחורי הוא מתקדם והרכב יהיה נוח יותר. לדעתי גם במכירה יהיה קל יותר.

אולי יהיה קצת פחות חסכוני אבל לא בהכרח.

פורסם
גם אני חושב שגג פשוט מיותר. שום פינוק אין בזה בארץ. ואני מדבר מניסיון. בטח לא שווה להוסיף כל כך הרבה כסף. ואם התקציב 150 אז למה לא ללכת על ה 1.8? המתלה האחורי הוא מתקדם והרכב יהיה נוח יותר. לדעתי גם במכירה יהיה קל יותר.

אולי יהיה קצת פחות חסכוני אבל לא בהכרח.

בסוף ישכנעו אותו לקנות את הRS....

פורסם
eyalcar יקר,

ככל שידיעתי מגעת מנועי יורו 6 באוקטביה עוד לא הגיעו לארץ - למרות זאת אתה כבר יודע לומר כל מיני סופלטיבים כאלה ואחרים על המנועים שונים...

אני בהחלט מסכים איתך שלהוציא כסף על מנוע 1.4 עדיף להוציא כסף על סאן רוף.

אבל כל אחד והבחירות שלו.

אני עדיין איתן בדעתי שה1.2 כנראה יספיק, ואין צורך להוציא כסף על מנוע גדול יותר ו/או על סאן רוף.

מה שנכון הוא שבגלל שמנוע ה-1.4 נפוץ הרבה פחות, הוא (כנראה) יהי הרבה יותר מבוקש כמושמש (בגלל יחס היצע/ביקוש)

כבר הגיעו

http://cars.walla.co.il/item/2872491

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זו הודעה לעיתונות שלא מעידה על שום דבר. נכון להיום לא עלתה אפילו אוקטביה אחת עם מנוע 1.2 יורו 6 על הכביש בישראל. 1.4 עלו כבר כמה מואת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תראו, לא מעניין אותי יורו 6, זיהום אוויר ושאר ההמצאות.

כל עוד לא נגעו ב1.2 מבחינה מכאנית (אלה רק תוכנה) זה לא מעניין אותי.

מעניין אותי שביקשו ממני רכב נוח.

אני עשיתי את שלי והדגשתי גם במעמד הרכישה.

"אלו הגיר והמנוע הכי מהנים וטובים שנהגתי עליהם, אך האמינות הייתה ידועה לשמצה בשנים קודמות".

הכסף לא יורד מהכיס שלי.

מי ששם תכסף עשה את השיקולים שלו.

(אם זה היה הכיס שלי, הכסף היה הולך על אמריקאית בת 3, שגם אם יש תקלה, אני מתקן ויש לי שקט לעוד 10 שנים)

מעבר לכך, איפה שהוא מבחינה הגיונית, יש לי הרגשה שהגיר הזה יאריך ימים עם מנוע חלש+נהיגה רגועה.

אני מכיר מישהו שאוטוטו רוכש את הפאסאט השלישית שלו עם tsi וdsg ואף פעם לא היו לו בעיות (מחליף כל 3 שנים).

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

מנסיון עם אוקטביה 1.2 2014, דגם הליסינג, אין שום בעיה של כוח במנוע 1.2. מי שלא צריך את התוספת, הלא גדולה אגב, שנותן המנוע הגדול יותר בנסיעה, יכול בהחלט להסתפק בדגם ה"חלש". את הגיר אני לא אוהב, אבל לא בשל אמינותו, יותר בשל אופי פעולתו הלא החלטי.

פורסם
מנסיון עם אוקטביה מי שלא צריך את התוספת, הלא גדולה אגב.

נהגת ב1.4? ההבדל גדול לדעתי ועוד יותר גדול ב1.8...

גם על הנייר וגם בתחושה.

פורסם (נערך)

אם הורייך מבוגרים ואינם מסיעים אנשים מבוגרים אחרים איתם על בסיס קבוע וממלאים את האוטו - למה לא גולף?

עוד שנה אחריות, אותו שילוב מנוע-גיר ובאופן תיאורטי שמירת ערך גבוהה יותר כיוון שהליסינג אינו מוצף בגולפים (נדמה לי שבכלל לא משווקות גולף לליסינג).

בדקתי עכשיו באתר שלהם:

[TABLE=class: pricelist, width: 804]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]גולף 1400 (125 כ"ס) Trendline DSG TSI BM[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]131,700 ₪[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]גולף 1400 (150 כ"ס) Comfortline DSG TSI BM[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]148,600 ₪[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אם לא הבנתי נכון ולא שאלת בעצם על דגמים עדיפים, כלומר ההורים נעולים על אוקטביה - תתעלם מההודעה

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי מ.א.צ
עיון במפרט הרכב

• תוכן חדש...