Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שהרבה זמן דחיתי את זה, החלטתי שאני קונה רדיו דיסק בימים הקרובים.

ההתלבטות העיקרית היא בין רדיו דיסק "פשוט" כמו

Pioneer DEHX4750BT

או משהו יותר מתקדם, בדגש על 3 יציאות למגבר.

בשלב הזה אני קונה רק רדיו דיסק.

שדרוג לקומפוננט, קנית מגבר וסאב אני משאיר ליותר מאוחר, כאשר כל פעם אני מתכוון להוסיף משהו אחר ולראות האם אני מסתפק בתוצאה או לא.

דגש חשוב נוסף שאני חייב לציין הוא שאני לא מתכוון להוציא מאות שקלים על כיוון המערכת אלא אלמד לבדי לעשות כן, לכן אני לא מצפה לתוצאות מטורפות. במקרה כזה, 3 יציאות למגבר (ואולי פונקציית TA) יכולות לסבך את העניינים או שעדיין יש טעם להשקיע בזה?

מבחינת הצרכים שלי, אני חייב USB+BT וסאונד איכותי כמה שיותר.

כמו כן, אשמח לקבל המלצה למתקין באזור חדרה והסביבה והערכה לעלות התקנה של רדיו דיסק עם כל הדברים הנלווים לכך - חיווט אם נדרש ומתאם 1DIN לדשבורד עם מקום ל-2DIN.

ודבר אחרון. לקנות מאותו מתקין את הרדיו דיסק יעלה לי פחות או שזה לא ישנה דבר?

כנ"ל אם אני מבקש להתקין פריט פריט לעומת מערכת שלמה בבת אחת, האם יש הבדל במחיר?

• תוכן חדש...