Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עונש על נהיגה ללא מלוה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשה טובה לעצמך חבר , אם עוד לא נגמר לך המלווה תסיים כל דבר בזמנו

-זה כולה מספר מועט של חודשים(עד חצי שנה?) , הבעיות יהיו יותר גדולות

מאשר התועלת :loco: (מנסיון ) - סע בזהירות.

אם אני הייתי קובע בחוק הייתי נותן שלילה לשנה במקום וטסט חוזר כמובן:beerchug: .

זו השאלה הראשונה שאתה שואל? :nono: אוי ואבוי...

שא ברכה :hihi:

:screwy:
פורסם
(עד חצי שנה?)

שלושה חודשים!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מסכים עם סבא ג'פטו

בן אנוש החולק את אותם הורים כמוני, תגמור את המלווה כמו שצריך

ואם אני לא טועה העונש הוא שלילה לא יודע לכמה זמן

מה שבטוח זה לא שווה! למרות הפיתוי!:nono:

מגאן קופה 1.6

פורסם

בן אנוש מהמין הזכרי נהיגה ללא מלווה עם אני לא טועה זה כמו נהיגה ללא רישיון

שעונש עליה הוא שלילה ומשפט.

אני לא בטוח ב100 % אבל בכל מקרה אל תעשה לעצמך צרות תסע כמה חודשיים עם מלווה לא יקרה כלום מי יודע אולי אפילו תהנה מיזה (מיזה? מיזה?!) בהצלחה

פורסם

מלבד שלילה ומשפט קח בחשבון שתצטרך לעבור את כל התהליכים להנפקת רישיון מחדש(טסט ואני לא בטוח לגבי תיאוריה-דבר שיגזול ממך סכום כסף נכבד)

בקיצור סרס את עצמך לשלושה חודשים,

ואז תוכל לבלות עם נשים.:wink:

פורסם

עזוב אותך שטויות, אני בשוק שאתה בכלל מעלה אופציה כזו כאילו מאיפה אתם מקבלים הזנה למוח מהתחת?? בכל מקרה רד מזה אל תתן לאגו לסבך אותך בדברים כאילו אז 3 חודש תיסע עם מלווה לא כזה נורא -העיקר שאתה נוהג [שזה כבר כייף].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

השירשור הזה מזכיר לי נשכחות.

גם אני כשהייתי צעיר (:lol:), חשבתי על הרעיון הזה של סיבוב בלי מלווה,

אני מציע לך לחכות עוד מעט (עד כמה שזה נראה המון) ואז להנות כמו שצריך מנהיגה אמיתית ולא נהיגת שושו.

מקווה שתעשה את הדבר הנכון.

ערב טוב.

פורסם

כולנו חשבנו וחלקינו נסענו בלי מלווה זה בטוח!

ועכשיו אתה חושב לאחור ואומר לעצמך איזה אידיוט אני שנסעתי ככה הריי זה מאוד מאוד מסוכן....

אבל בקטנה, בן אנוש בעל אותם הורים כמוני, תעזר בסבלנות אחרי זה שתיזכר אתה רק תיצחק על זה!

פורסם

עזוב שטויות בן-אדם (כרגע מצאתי את התחליף האולטימטיבי לאחי וגבר, טוב די התחכמתי להיום)

חבר שלי בכיתה עשה רישיון ליפני לא פחות מחודש והוא הספיק לאבד אותו כי המפגר חשב שיוכל לינסוע בלי מלווה

כמו שמישהו כבר אמר כאן זה זימון למישפט ואז שלילה שזה אומר: שוב תאוריה וטסט

אם אתה חיי על הקצה וסיכונים עושים לך את זה אז בבקשה. אבל אני חושב שסיכונים כאלה פשוט לא שווים את זה אני חושב שאתה מספיק חזק להתאפק 3 חודש, וחוצמזה אולי גם תילמד משהו אף פעם לא מזיק להקשיב לטיפים של מישהו עם ניסיון

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...