Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב הקודם, קודם, שלי היה קליאו ספורט MK2. מבחינתי הייתה מעולה, ניהוג, פנים, כוח, צריכת דלק (1:16~) ועלויות סבירות לקניה ולאחזקה.

רצה הגורל ומכרתי אותה בחופזה, כדי לפנות לי קצת כסף לדברים של החיים.

בחודשיים וחצי האחרונות אני מתנהל עם C4 מבציר 2008 (של ארוסתי). כמו במקרה הפונטו ספייס שלי, אני מבין שגיר שהוא לא ידני זה לא ממש בשבילי. לא אוהב להיות ברביעי ב-35 קמ"ש.

הייתי סגור על ג'ימני, אבל חולפות בי מחשבות לרכישת פרייבט :roll::roll::roll:

מה ניתן להשיג היום במחיר של 20-25K שיהיה כייפי לניהוג ועם גיר ידני בלי יותר מדי פשרות ביום-יום?

אני נוסע הרבה, בערך 25K בשנה.

האם לחזור לקליאו? אלפא 147 2.0? יאריס TS?

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

מצד שני בשביל רכב שיעשה 25K בשנה אתה תוכל למצוא כזו עם נתונים עדיפים. בנוסף חלקי החילוף זמינים בהרבה.

אם היה מדובר ברכב סופ"ש או כזה שלא יעשה יותר מ 10K בשנה - הייתי הולך על הקליאו, אבל המצב שונה.

פורסם

1:16 ? קליאו ספורט ? אתה בטוח ??

אני הייתי הולך על וולקן מזדקנת עם תקציב צדדי לשיפורים ויישורי קו .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

סתם מעניין, איך אפשר להוציא מקליאו ספורט 1 ל-16 מבלי להיות בהילוך רביעי ב-35 קמ"ש?

היאריס TS כיפית אבל יש לה את החסרונות שלה. שבניהם זה המלאי. יש מעט מאוד בלוחות וגם הם ניראות שחוטות.

פורסם

איך 1:18?

הייתה לי קליאו III מנוע 1.2 וגיר ידני, בתקופה של 3.5 שנים, הצלחתי להוציא צריכה כזאת בדיוק פעם אחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי אלעד,

תודה על ההכוונה.

לפי ידיעתי אין מדובר על FR TDI אלא על דיזלית פשוטה שקיבלה צ'יפ.

מה ספורטיבי/פאן ברכב הזה מלבד זה שיש לו 160 כ"ס?

משכנתא זה קל

פורסם
איך 1:18?

הייתה לי קליאו III מנוע 1.2 וגיר ידני, בתקופה של 3.5 שנים, הצלחתי להוציא צריכה כזאת בדיוק פעם אחת.

שמע, כך יצא.

מוזמן לקרוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?487619-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-18-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%93%D7%95%D7%A8-2&highlight=%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98

לגבי האיביזה. ירדה מהפרק. כך גם יאריס TS.

איך האלפא 147 2.0?

משכנתא זה קל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • תוכן חדש...