Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לא מזמן רכב כזה עם בעייה בגיר (בידיעה), קיבלתי הצעה לשיפוץ אבל היא מאוד יקרה, בערך פי 4 מעלות הרכב, יש לי אפשרות לרכוש ב 2000 שח רכב כזה שהורד מהכביש ושהבעלים כבר שיפץ בו את הגיר ולהעביר אותו עם גרר לבית של ההורים, ואז גם יהיו לי חלפים נוספים במידת הצורך, כמה להערכתם אמורה לעלות החלפת גיר שכזו אצל מכונאי שיגיע אלי, האם מכירים מישהו שמוכן לעשות את העבודה בתשלום או ללא ? בסך הכל הרכב מאוד מיוחד וחבל לי לזרוק אותו.

זה הרכב:

IMG_20151017_105146.jpg

פורסם

אף מכונאי לא יבוא לעשות החלפת גיר בביקור בית. הפעולה תהיה די קשה לביצוע ללא ליפט, ולא הייתי נכנס להרפתקה כזאת. גרור את התורמת למוסך שתסכם איתו על החלפת הגיר. לאחר מכן גרור את התורמת לאן שתרצה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רכשתי לא מזמן רכב כזה עם בעייה בגיר (בידיעה), קיבלתי הצעה לשיפוץ אבל היא מאוד יקרה, בערך פי 4 מעלות הרכב, יש לי אפשרות לרכוש ב 2000 שח רכב כזה שהורד מהכביש ושהבעלים כבר שיפץ בו את הגיר ולהעביר אותו עם גרר לבית של ההורים, ואז גם יהיו לי חלפים נוספים במידת הצורך, כמה להערכתם אמורה לעלות החלפת גיר שכזו אצל מכונאי שיגיע אלי, האם מכירים מישהו שמוכן לעשות את העבודה בתשלום או ללא ? בסך הכל הרכב מאוד מיוחד וחבל לי לזרוק אותו.

זה הרכב:

[ATTACH=CONFIG]441289[/ATTACH]

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

איזה שנה הרכב שאתה רוצה לקנות ואיזה שלך?

שלך אם אני זוכר נכון משירשורים אחרים מודל 97.

בשנה זו יש גיר אוטומטי ישן AD4.

באיזור מודל 2000 הוחלף גיר לגיר מודרני יותר שנקרא DPO.

יכול להיות שיש במודל 2000 גם ישן וגם חדש.

שים לב לנקודה הזו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איך בודקים שמן בגיר הזה ? ברכב דולקת מנורה שנראית כמו רשת והגיר לא מעביר הילוכים, ניתן לנסוע, פשוט הגיר כל הזמן על אותו הילוך, יכול להיות שזה סתם בעייה של שמן או שבוודאות הלך הגיר ? יש לי עוד רכב כזה שניתן לפרק ממנו את הגיר אבל לפני שאני נכנס להרפתקאות הייתי מעוניין לשמוע ממי שמכיר את הרכב, אפשר כמובן ללכת למוסך להפסיד יום עבודה, לשלם לא מעט אבל אני מעדיף לפחות לבדוק בעצמי, ובנוסף אם יש פה בפורום מכונאי שמוכן לעזור לי לפרק גיר מרכב שרכשתי למטרות חלקים בתשלום או בברטר וגם ללמד אותי קצת על הדרך אני אודה לו מאוד. דיברתי עם מוסך אבל מכיוון שאני אתפוס לו 2 ליפטים זה מיקר מאוד את העבודה לכן אני מעדיף לבוא עם גיר מפורק.

פורסם

תקח בחשבון שרק העבודה, לפרק גיר מרכב א' להרכיב גיר ברכב ב' יכול ואף צפויה לעבור 2,000 שח. (בייחוד כשהמוסך לא מרוויח על הגיר)

כלומר אתה בכל מקרה משקיע לפחות 4 ברכב, לפני תקלות שונות ומשונות בגירים הלא אמינים הללו, שבמקרה,

מורכבים ברנו מסוף שנות ה90

לסיכום, הייתי מוותר על התענוג

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

לוותר על התענוג ?? דווקא שאני מתחיל להנות, קשה לי להאמין שמוסך יקח רק על עבודה 2000 שקל, דיברו איתי על בסביבות 1500 שקל ואם אני אביא את הגיר מפורק זה בטח יעלה פחות. לכן אני רוצה לפרק את הגיר מהרכב התורם, מדובר בגיר אוטומטי למי ששאל.

לא חושב שבגלל הוצאה כזאת זורקים רכב, מה גם שיש לי את כל החלקים.

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם

אין צורך לטפוס לו 2 ליפטים, אתה יכול להעביר לו את המגאן התורמת, הוא יפרק את הגיר וישמור אצלו ואתה תגרור בינתיים את הרכב למקום איחסון, ואחרי כמה ימים או מתי שיתאפשר לו להכניס את המגאן ולהחליף לה את הגיר.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אולי תחבר קודם מחשב ותבדוק מה התקלות?

אולי יש לך חיישן לחץ או סולנואיד לא תקין ואתה נכנס לפרוייקט לחינם?

זה אחד הרכבים המורכבים לפירוק והרכבת גיר, ולצערי יש חלקים בגיר שלא ניתן להשיג, ולכן כבר לא ניתן לשפץ אותו.

הייתי שוקל בחום החלפה לידני.

אולי אפילו גיר של אקספרס יכול להתאים לך.

• תוכן חדש...