Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרבה זמן שלא פתחתי פה נושא, כן יצאה לי כותרת טיפה שחצנית, אבל אני חושב שתוכלו להבין למה אני מתכוון בהמשך, אז ככה, השרשור האחרון שפתחתי פה היה הפרוייקט שהC4 החמודה שלי עברה מאז שהיא הגיעה אליי בשנת 2012 ועד היום, מאז נוספו כמובן עוד תוספות שתוכלו לראות לבד בתמונות שאעלה למטה יותר, ולמי שמעוניין הנה השרשור של הפרוייקט :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?551879-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4-%D7%9E%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%A2%D7%93-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D

טוב אז ישר ולעניין, אני אוהב את הרכב שלי, כן זה לא הרכב הכי חזק ולא הכי מהיר וגם לא הכי יפה, אבל בתור חייל בלי שקל על התחת, אני משתדל להוציא מהרכב הזה את החוויה המקסימלית מבחינת נוחות נהיגה, אסתטיקה וטיפולים, כי כשאין כסף להגשים חלום אז אפשר לשפץ את החרא הקיים (;

החלטתי אחריי המון זמן שחסכתי כסף וגם לא סכום גבוהה כי לצערי ההכנסה לא מאפשרת, לבצע טיפול דיטיילינג לרכב, לאחר קריאה מרובה בפורום והמלצות לפה ולשם, הגעתי לבחור נהדר בשם שלומי אדרת, Adetailing,

בחור כלבבי שישר שמח לשמוע שאנחנו חולקים רכב משותף, ושגם לו יש C4 כסופה ויפה, ואני כמובן באותו רגע ידעתי שאני שם את הרכב שלי בידיים טובות, בכל זאת, צרפתייה כזאת עדינה אי אפשר להניח אצל כל אחד,

לאחר שדיברנו ודיברנו והסברתי לו לאן אני שואף אבל בהתחשב בתקציב לא הכל אפשרי ואשמח להוציא את המקסימום מאותו מחיר למרות שהוא לא גבוהה, שלומי הרגיע אותי ואמר שהוא יעשה הכל בשביל שאצא מבסוט, אין טעם לציין שבאמת הרגשתי שלבן אדם אכפת ממני ולא רק מהכסף שלי, ואכפת לו שאצא מרוצה לא רק בגלל השם שלו, בגלל שהוא רוצה לשמח אותי ורוצה שארגיש תחושת סיפוק מהעבודה ולא אתבאס שזרקתי סתם כסף.

אז הוא התחיל להסביר לי הכל בתור אחד עם כמעט אפס ידע בתחום הדיטיילינג שפשוט בא ואומר לו, "תשמע שלומי, אני רוצה שהאוטו יראה נקי, שהצבע יראה חדש, שאני אשפוך מים על הרכב והם יחליקו, שהסווירלים שאני כמו מפגר בשטיפות לא איכותיות יצרתי, יעלמו".

במילים של אחד חסר כל ידע :D

בכל מקרה נפגשתי עם שלומי, הוא טרח לבוא עד אליי מרמלה עד לקרית אונו, בשביל לראות את הרכב במציאות ולהבין עם מה הוא הולך להתמודד בהשוואה לתקציב, הסברתי לו בדיוק לאן אני שואף, והבנתי שמשלמות אני רחוק בתקציב כזה, אבל אשמח לקבל את התוצאה הטובה ביותר שאפשרי להוציא מהסכום.

ולאחר כחודש, קבענו תאריך לטיפול, הכנסתי לשלומי את הרכב ב8 בבוקר, בלי לשתות אפילו קפה ולהכניס איזה משהו קטן לפה, הבחור ישר התחיל לעבוד, התחיל משטיפה של הרכב כי אני כמו מפגר שכחתי לנקות אותו והבאתי לו את הרכב במצב דיי מלוכלך, לאחר מכן בשלבי הטיפול, ממש נהנתי לראות אותו עובד, נשארתי איתו עד בערך 12 בצהריים, והייתי לצערי משם צריך להמשיך לסידורים, בלי טיפת חשש בכלל השארתי אצלו את הרכב ואמרתי לו שאגיע לקראת הערב, ידעתי שהצרפתייה שלי בידיים טובות.

בשלבים שהייתי איתו עד 12 בצהריים, נהנתי להכיר בן אדם מלא נושאי שיחה, עם המון תחומים משותפים איתי ביחד, בן אדם מצחיק וכיפי לשיחות חולין, וכן דיי הפרעתי לו לעבוד עם הבלבולי מוח שלי והשאלות, אבל אני סקרן מה אני יכול לעשות, אבל על כל שאלה שלומי ענה לי בסבלנות מקסימלית ובהסבר הכי מדוייק שיכולתי לקבל, כשחזרתי בערב שלומי היה כבר אחריי 12 שעות עבודה על הרכב, השעה הייתה 8 בערב והוא עוד לא סיים, רק היה בשלבי סיום, הצעתי לו במשך היום לאכול לשתות אך סירב ולא הפסיק לעבוד חוץ מבמצבים שהכרחתי אותו לשתות איזו כוס מים לפחות, שלומי סיים ב10 בלילה את הטיפול, לא האמנתי למראה עיניי, לא ידעתי שהצבע של הרכב שלי משנת 2008 יכול להיראות כל כך טוב ובעיניי כמו רכב שיצא כרגע מהחברה, נעלמו כל המכות הקטנות, כל הסווירלים, הציפוי עשה את עבודתו ובהחלט צפיתי במים מחליקים מפח הרכב, חידוש גומיות בכל חלקי הרכב שהיו שחוקות, פלסטיקים שיצאו מהמקום ואיבדו צבע, הכל חזר למצב כמו חדש, באמת שלא היו לי מילים והתביישתי בסכום שאני עומד לשלם, כי ידעתי שזה אפילו לא מתקרב לעלות של הטיפול שהרכב שלי עבר, אך שלומי לא ביקש שקל יותר כי ידע והבין את המצב שלי מלכתחילה, אני בסה"כ במעט שאני יכול לעשות זה לשתף אתכם באיזו עבודה מדהימה זכיתי לקבל, ואיזה בן אדם תותח יצא לי להכיר, ולפרגן לו מכל הלב בלי שום מילה אחת רעה שאני מסוגל להגיד.

וכמובן, לתמונות :

http://www.detailing.co.il/#!-c4/hl7sz

אחריי כשבוע לאחר הטיפול, החלטתי פעם ראשונה לשטוף את הרכב בעצמי לאחר נזיפות משלומי שאמר לי לא לקחת את הרכב לשטיפה יותר בשום מקום ולהתחיל לשטוף רק לבד.

שלומי תרם לי בלי לבקש שקל את כל החומרים שצריך בשביל להתחיל לשטוף את הרכב כמו שצריך, מגבות, חומרים לפלסטיקים חומרים לגומיות, ONR או איך שלא קוראים לזה, כפפת מיקרופיבר, וסבון לניקוי הרכב, שלח אותי רק לקנות מגבת לייבוש.

התחלתי לשטוף את הרכב לבד ונתקעתי בבעיה, הכתמים של הגשם לא ירדו מהפח לא משנה כמה ניקיתי, התקשרתי לשלומי והוא בלי לחשוב פעמיים אמר לי : אני מגיע אלייך, (שוב פעם, מדובר בנסיעה של 20 דק אם אני לא מחשיב פקקים, שכמובן תמיד יש)

הוא הגיע ישר אליי והתחיל לצחוק והסביר לי שרכב לא שוטפים בשמש, מה לעשות שאני צעיר בתחום (;

כמובן ששטפתי לאחר מכן את הרכב בצל והייתי מאוד מבסוט מהתוצאות, גם מעצמי על שטיפה ראשונה לא רעה בכלל, וכמובן על הטיפול המדהים שהרכב שלי עבר שבלי להתאמץ קצת מים וקצת סבון נראה כמו חדש אחריי שטיפה.

אז שלומי תודה רבה לך, ולמי שיהיה כוח לקרוא את כל זה יהנה מאחלה המלצה אם יצטרך לבצע טיפול דיטיילינג לרכבו.

שיהיה לכולם שבוע טוב !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

כתבת יפה מאוד. מגיע לשלומי פידבק הכי חיובי, הבחור פשוט קוסם אמיתי.:mm_yeah:

אז תתחדש, תהנה מהרכב ושמור עליו יפה. :wink:

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

שלומי אני לא מכיר אותך, אבל אני כבר מחבב אותך רק מהשרשורים שהועלו כאן בפורום.

keep up the good work !

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...