Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סטיישן יד שנייה עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כיתתי את רגלי בין סוכני הליסינג.

כמה הצעות -

I30 CW עם ק"מ 68000 מודל 10.2011 נקייה ב 55K שח מליסינג, הרכב עוד לא מוכן.

I30 CW עם 36,000 מודל 6.2012 (צורה ישנה) נקייה מאוד ב 70K שח מפרטי - נשמע לי יקר. צריך לקחת לבדיקה. מחיר סופי כנראה.

קיה סיד סטיישן עם פחות מ 30,000 מודל 2011 אמצע השנה ב 66K שח, מפרטי, דגם מאובזר, צבע בעייתי - שחור... צריך ללכת לראות. כנראה אפשר ללחוץ

במחיר קצת.

נשמע לי שאפשר ב 70 ומשהו להשיג צורה חדשה שיתחילו להשתחרר בקרוב. קשה למצוא רכב עם קמ נמוך וללא תאונות.

נוסע כ25K בשנה.

המלצות?

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם
אם אתה יכול להמתין עד שהדור האחרון יצא מהליסינג עדיף. איכות פנים עדיפה יותר אבזור ויותר הילוכים.

אותו דבר עם הסיד.

הסיד נכנסה יותר מאוחר, פרט לאיכות פנים והילוכים, יש הבדל בצריכת דלק?

פורסם

לפי נתונים רשמיים הדגם החדש טיפה יותר חסכוני, הוא גם חזק יותר בכ10 כ"ס.

לי הייתה את הI30 הקודמת(5 דלתות לא סטיישן) מודל 2011 כאוטו צמוד ובדגם החדש יותר רק נסעתי ולא נהגתי.

החסרונות שלה מבחינתי היו המחסור בהילוכים (נמאס לי בכללי ממשפחתיות עם 4 הילוכים), לא נוחה לנסיעות ארוכות (200 ק"מ ומעלה) וצריכת דלק ממוצעת של 1-10.

מצד שני אוטו דיי נמרץ ביחס לנתונים שלו והיה גם סנרוף.

עדיין ממליץ לבחור בדגם החדש יותר.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מעדכן -

מחפש רכב בהעדפה גדולה לסטיישן לנסוע איתו 25000 בשנה. תקציב הוא 60K שח.

אני ואישתי גבוהים יחסית, ולפעמים יושבים מאחור בנסיעות ארוכות עם הילד, כך שחשוב לנו מרווח מאחורה. גם גילינו שלשים סלקל או כסא בטיחות נגד כיוון הנסיעה דורש הזזת מושב נוסע במקרים רבים. במכוניות רבות לא נוח עד בעייתי מאוד לשים את התינוק במושב האמצעי בגלל צורת הספסל האחורי.

התכנון הוא להשאיר את הרכב למספר שנים, ככה שההעדפה זה לק"מ נמוך. בעוד מספר שנים המחירון שלו ישחק גם ככה ולא יהיה שום הפרש בין מודל 2012-2011 עבור הצורה הישנה של 30CW. ככה שאני לא רואה סיבה לשלם 70K שח עבור צורה ישנה, כשאפשר להשיג אותה באיזור 50K עם פרמטרים סבירים.

לגבי הצורה החדשה - אני ממש מחפש אבל קשה למצוא יונדאי מהצורה החדשה עם מעט ק"מ, עד 70000 גג 80000, משום מה התמחור שלו מאוד יקר, גם בחברות הליסינג, לא ברור לי למה יש הבדל מחירים כזה גדול. ע"פ יד2 ההבדל מחירון בין הצורה הישנה לחדשה הוא בערך 1K שח בהנתן אותם פרמטרים כולל תאריך עלייה לכביש.

לא ברור לי למה אי אפשר להשיג אותו ב70K עם ק"מ סביר מסוף 2012 ואפילו תחילת 2013. הסברים? אין לי לוי יצחק מה גם שהספר הזה ממש לא משקף את המחירים בשוק.

כרגע עומד על הפרק I30 CW עם ק"מ 68000 מודל 2011 יחסית מסוף 2011 נקייה ב 55K שח מליסינג, נראה לי שאפשר לסגור על 52K, רק שהרכב עוד לא מוכן....

מהמכוניות האחרות ירדתי בינתיים.

אני שוקל פלואנס דיזל, אבל ממש חושש שהחיסכון בעלות הדלק (כרגע לפי חישוב 4.5K שח) יתקזז עם ביטוח יקר + טיפולים. מגאן סטיישן דיזל די יקרה לפי מה שראיתי (2013 והלאה).

פורסם

התמחור של הגבוה של הדגם החדש של ה-i30 הביקוש הגבוה יחסית להיצע הנמוך (נכון לעכשיו) לדעתי אם תמצא אחת מהדגם הישן במצב טוב - לך על זה. ההבדל בין הדגם הישן לחדש אינו כזה גדול (ובטח לא שווה 10-15K)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה zvit, זה גם מה שאני חושב, במיוחד שאני לא נעול על לקנות שנתון 2012, ואפשר למצוא רכב במצב טוב שנתון קודם מהמודל הישן ולחסוך עכשיו מעל 15K שח.

מתישהו תהיה הצפה בדגם הזה (יונדאי 30 CW צורה חדשה / קיה סיד סטיישן חדש) מכיוון הליסינג, זה פשוט יקח קצת זמן וכנראה שעכשיו בדיוק התפר הזה.

כשמעמידים למכירה רכב בן 7 שנים - באמת מישהו יפסול רכב בגלל שהיה בליסינג? אם הרכב במצב טוב, וקמ סביר יחסית ואני ממשיך טיפולים מסודרים, למה שלא ימכר? הרי כל השוק בעייתי, לא משנה אם יד 1 היה פרטי או לא.

זה רכב, זה לא קופת חיסכון.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מעדכן - הגיע הרכב יונדאי i30cw אחרי חודש ????!

מדובר באחת מחברות הליסינג הגדולות.

לא מצליח להבין אם תוצאת הבדיקות סבירה או להתרחק מהרכב. הם צריכים לתת לי את ההסטורית טיפולים כבר לפני הקנייה? הרכב עבר תאונה קלה, האם אני אמור לקבל דוחות תיקון התאונה ודוח שמאי? באתר אינטרנט שלהם כתוב ''שקיפות מלאה''.

הם היו מאוד נחמדים עד עכשיו ולעומת חברות אחרות היו קשובים לצרכים האמיתיים שלמעדכן - הגיע הרכב אחרי חודש ????!

מדובר באחת מחברות הליסינג הגדולות.

לע מצליח להבין אם תוצאת הבדיקות סבירה או להתרחק מהרכב. הם צריכים לתת לי את ההסטורית טיפולים כבר לפני הקנייה? הרכב עבר תאונה קלה, האם אני אמור לקבל דוחות תיקון התאונה ודוח שמאי? באתר אינטרנט שלהם כתוב ''שקיפות מלאה''.

הם היו מאוד נחמדים עד עכשיו ולעומת חברות אחרות היו קשובים לצרכים האמיתיים שלי. המחיר בסדר.

הרכב עשה טיפול 20k לאחר הבדיקה הפנימית. האם טיפול כזה אמור לתקן את הממצאים של הצינורות דלק פגומים ונזילות יתר? מה המשמעות של הוחלף מכסה מנוע? האם זה גם טמבון? רדיאטור? הפגושים נראים בסדר, הצבע נראה בסדר. לא הצלחתי לאבחן צביעות של חלקי מרכב.

לקחת לבדיקה? לוותר?? זה רכב עם קמ נמוך יחסית, ומאוד מאוד שמור מבפנים. אני כבר תקופה ארוכה מחפש אקזמפלר כזה.

תוצאות של הבדיקת ליסינג (מזכיר שהרכב עשה טיפול גדול אחריה) -

מערכת דלק והצתה: צינורות דלק פגומים, נזילות יתר.

מרכב - תיקוני מרכב משמעות נמוכה, סימני פגיעה לפנים, הוחלפו חלקי מרכב, מכסה מנוע הוחלף, תקוני מרכב וצבע= מעיכות/ מעוך/ שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים.

כל השאר 100%.

פורסם

ידידי היקר,

הרכב עבר תאונה בחזית. מאחר שיש לא מעט כלי רכב מהדגם הזה בשוק - ממליץ לך לוותר.

כדאי שתנסה בטרייד-אין של כל-מוביל או ב-switch, שם כלי הרכב זמינים מיידית, ומסוננים לפני שמגיעים אליהם.

בהצלחה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

לקחתי את הרכב למכון בדיקה (המעבדה), היו נחמדים ומקצועיים.

עלו על אותם דברים כמו בבדיקה של הליסינג (קומפיוטסט). הרכב מאוד שמור מבפנים ועם ק"מ נמוך.

הסבירו לי מה קרה לאוטו מבחינתם. קיבלתי דיווח מלא מהחברת ליסינג אחרי זה, כולל איזה חלקים הוחלפו, והכל מתאים אחד לאחד.

כל העסק זה מכה קטנה בפנס, גריל שהוחלף (לא כל הפגוש) ומכסה מנוע שקיבל מכה קטנה והוחלף בשלמותו. אין נזק לכנף.

אין פה שלדה ולא קצה שלדה. הרכב נוסע מצויין (ונסעתי עליו כמה וכמה ק"מ), ושקט וחלק.

אני לא רואה איך רכב כזה לא היה מגיע לסוויץ ונפסל על ידם, האר את עיני אם אני טועה. לא פוסל לקנות דרכם, רק שלא מצאתי שם משהו רלוונטי.

הייתי בטרייד אין של כלמוביל, לא היה שום דבר רלוונטי. הסתכלתי גם בסוויץ, גם אין משהו מעניין.

ראיתי גם בטרייד אין קרסו רכב דומה, פרטי, שגם עבר קצת תיקוני צבע, ועבר החלפת פגוש, אז מה ההבדל?

פסלתי המון רכבים על איך שהם נראים מבפנים. לא הלכתי לראות המון רכבים רק על ק"מ גבוה.

נראה לי שרכב מושלם - ק''מ נמוך, שנתון 2011-2012, נראה טוב מבפנים, נראה טוב מבחוץ, ושלא עבר אף מכה? אפשר למצוא אחד כזה, אבל מאוד מאוד קשה, זה לחכות עוד, ורכב כזה נחטף, זה אומר לקפוץ על כל מודעה ביד 2, ואף אחד לא יודה בטלפון שהרכב עבר מכה קטנה מקדימה/אחורה/צד.

פורסם

מתאים לך? מברוק...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...