Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקרת שיוט טויוטה קורולה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

רכשתי לאחרונה טויוטה קורולה 2012 דגם GLI .

ברצוני להתקין בקרת שיוט וכמובן שבטויוטה רוצים מחיר מוגזם (1500 ₪) .

בחיפוש באיביי מצאתי מס' דגמים אך לא מצאתי לדגם GLI עם מנוע 1.6L . רק לדגמים 1.8L שאין בארץ.

אם מישהו מבין בדגמים האלו או אם החלק של הבקרת שיוט מתאים גם לדגם שמוכרים בארץ אשמח לעזרה וקישור לחלק ןגם אם אפשר קישור לפלסטיק שמחליף את הקיים .

פורסם

יש לי בעבודה מישהו שהזמין מאיביי לקורולה שלו, שנת 2011, הוא אומר שהיה רשום בנתונים שהחלק מתאים לכמה רמות אבזור שונות משנים 2010 עד שנים X.

ביקשתי ממנו שישלח לי את הלינק באייבי של המוצר, אמר שיחפש ואם ימצא ישלח לי אותו, ואז אני ארשום לך פה.

הוא גם אומר שההתקנה של הרכיב בתוך ההגה ממש פשוטה, צריך פשוט לפתוח את המכסה של ההגה, למקם במקום הנכון את הידית הזאת של הבקרת שיוט, לתפוס עם שני ברגים, לחבר איזה קונקטור חשמלי של הידית לחיבור שקיים כבר בתוך ההגה וזהו, לא הרבה זמן, הוא התקין לבד והכל עובד.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

אז ככה, אצלו זאת קורולה 1.6L GLI שנת 2011, הוא הזמין את הרכיב הזה, התקין והכל עובד פיקס.

אז לדעתי גם אצלך בקורולה שלך שהיא כמו שלו רק שנתון 2012, יעבוד בלי בעיה.

תסתכל יותר למטה בתיאור המוצר, יש שם מידע מעודכן לגבי שנת 2014, בקורולות רשום פשוט משנים 2010 עד 2014, וכנראה לא משנה איזה מנוע או רמת איבזור, פשוט כנראה מתאים ועובד בכולן בשנים האלו, שוב, עובדה אצלו אותה אחת כמו שלך רק 2011 עובד.

הנה הלינק, תבדוק, מקסימום אתה תמיד יכול ליצור קשר עם המוכר ופשוט לשאול אותו יותר ספציפית לגבי הדגם המדוייק שלך, זאת לא בעיה.

http://www.ebay.com/itm/181783795406

מקווה שעזרתי :smile:.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...