Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תתקשר גם אתה לא.ד.י מערכות ישירות ותבדוק איפה הטעות .

הם מדברים על מחירים לפני מע"מ- תוסיף מע"מ וזה מה שעולה למערכת.

נזכרתי,בלי מצלמה 300 ש"ח פחות.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון קטן,

לא ביררתי דבר לגבי המערכת כיוון שאין לי כלכך זמן כרגע ויש דברים חשובים יותר.

מה שכן אני מחפש עכשיו נורות קדמיות לרכב כי המקוריות לא עושות עבודה מספיק טובה לטעמי (הן לא רעות. פשוט לא מספיקות לטעמי). כרגע אני רואה שחברת OSRAM היא המומלצת ביותר ולכן כנראה שאני הולך עליהן.

גמענו עד כה כבר יותר מ5 אלף ק"מ על הרכב. רובם המוחלט זה אני. צריכת הדלק הטובה ביותר הייתה ליטר דלק לכל 15.1 ליטר (לא נסיעת סבתא אבל כן רובה בינעירונית), הגרועה ביותר שנמדדה הייתה ליטר לכל 9 ק"מ אבל זה לא ממש נכון. אבא שכח לאפס את מונה הק"מ כאשר תדלק ואני עשיתי את זה אחרי משהו כמו 80-100 ק"מ של נסיעה. אז לא מדויק.

יצאתי איתה לקצת טיולי בוץ. שום דבר רציני כיוון שזו עדיין סאנדרו עם הנעה קדמית בלבד וגם הייתי רכב יחיד, אבל איזה כיף זה לעבור שבילי עפר, בוץ, מעברי מים קטנים ורדודים. האמת הפתיע אותי קצת לטובה (קצת כי לא היה משהו ממש מאתגר ולא רציתי להסתכן בתקיעה). הרכב אוחז ממש יפה גם בעליות בוציות ושומר על נוחות נסיעה ממש טובה. יפה!

הרכב שומר על בינתיים על רושם טוב. אין קרקושים ואין זמזום בכלל, הכל עובד נהדר, הרכב נוסע טוב אבל אין ספק שהייתי מעדיף את גרסת הדיזל ולחלוטין הייתי בוחר בה.

מה שאני חושב משקף אחד לאחד את מה שאבי חושב על הרכב. כל פעם שאני מדבר איתו על הרכב אנחנו מסכימים בכל הסעיפים. כן הרכב מרגיש מעט זול בכמה מקומות אבל כשאתה נזכר כמה הם שילמו עליו, הם ממש שמחים ולא מרגישים שהם נדפקו. להיפך! מרגישים שזו הייתה התמורה הטובה ביותר לכסף גם אחרי כמה חודשי בעלות.

פורסם
עדכון קטן,

לא ביררתי דבר לגבי המערכת כיוון שאין לי כלכך זמן כרגע ויש דברים חשובים יותר.

מה שכן אני מחפש עכשיו נורות קדמיות לרכב כי המקוריות לא עושות עבודה מספיק טובה לטעמי (הן לא רעות. פשוט לא מספיקות לטעמי). כרגע אני רואה שחברת OSRAM היא המומלצת ביותר ולכן כנראה שאני הולך עליהן.

גמענו עד כה כבר יותר מ5 אלף ק"מ על הרכב. רובם המוחלט זה אני. צריכת הדלק הטובה ביותר הייתה ליטר דלק לכל 15.1 ליטר (לא נסיעת סבתא אבל כן רובה בינעירונית), הגרועה ביותר שנמדדה הייתה ליטר לכל 9 ק"מ אבל זה לא ממש נכון. אבא שכח לאפס את מונה הק"מ כאשר תדלק ואני עשיתי את זה אחרי משהו כמו 80-100 ק"מ של נסיעה. אז לא מדויק.

יצאתי איתה לקצת טיולי בוץ. שום דבר רציני כיוון שזו עדיין סאנדרו עם הנעה קדמית בלבד וגם הייתי רכב יחיד, אבל איזה כיף זה לעבור שבילי עפר, בוץ, מעברי מים קטנים ורדודים. האמת הפתיע אותי קצת לטובה (קצת כי לא היה משהו ממש מאתגר ולא רציתי להסתכן בתקיעה). הרכב אוחז ממש יפה גם בעליות בוציות ושומר על נוחות נסיעה ממש טובה. יפה!

הרכב שומר על בינתיים על רושם טוב. אין קרקושים ואין זמזום בכלל, הכל עובד נהדר, הרכב נוסע טוב אבל אין ספק שהייתי מעדיף את גרסת הדיזל ולחלוטין הייתי בוחר בה.

מה שאני חושב משקף אחד לאחד את מה שאבי חושב על הרכב. כל פעם שאני מדבר איתו על הרכב אנחנו מסכימים בכל הסעיפים. כן הרכב מרגיש מעט זול בכמה מקומות אבל כשאתה נזכר כמה הם שילמו עליו, הם ממש שמחים ולא מרגישים שהם נדפקו. להיפך! מרגישים שזו הייתה התמורה הטובה ביותר לכסף גם אחרי כמה חודשי בעלות.

אולי בכל זאת עדיף לך הבנזין. מביקורות שיצא לי לקרוא/לראות, הדיזל אמנם חסכונית וכו' אבל רועדת יותר ובשל בידוד הרעשים הלא מוצלח, הרעש בתא הנוסעים יותר מציק.

פורסם

לא יודע כמה הרעידות הללו מפריעות במהלך הנסיעה, בעמידה הויברציות לא מפריעות ולא רעות ואני בספק שהדיזל יהיה כלכך רע שזה ממש יפריע.

לגבי רעש- בתור אחד שעבר מרכב ישן הדאצ'יה יחסית שקטה, ודבר שני זה שתמיד ניתן לפתור עניין של רעש אם תוציא עוד קצת כסף.

זו דעתי, אתה רשאי לקבל ואתה רשאי לא לקבל.

פורסם
עדכון קטן,

גמענו עד כה כבר יותר מ5 אלף ק"מ על הרכב. רובם המוחלט זה אני. \.

האם חימום עובד מיד לאחר התנעה ומחמם מיד?

ואיך מזגן מקרר כאשר רכב עומד ביום חם?

פורסם

לחימום לוקח כמה דקות בימים מאוד קרים ולאחר שהרכב עמד במשך זמן ממושך. עובד מיד עם הייתה נסיעה עד שעה בערך לפני.

מבחינת מזגן- קנינו את הרכב לאחר הקיץ ולכן לא היו ימים ממש חמים שניתן היה לבדוק באמת את הרכב. בימים החמים שכן היו, עבד מעולה אבל נדע את זה כמו שצריך רק בקיץ.

פורסם
האם חימום עובד מיד לאחר התנעה ומחמם מיד?

מערכת החימום ברכב (כל רכב, לא רק בדאצ'יה) עובדת באמצעות נוזל הקירור של המנוע, שעד שהוא לא מתחמם גם החימום ברכב לא עובד. בימים קרים במיוחד יכולות לעבור מספר דקות עד שהחימום מורגש ואפקטיבי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מערכת החימום ברכב (כל רכב, לא רק בדאצ'יה) עובדת באמצעות נוזל הקירור של המנוע, שעד שהוא לא מתחמם גם החימום ברכב לא עובד. בימים קרים במיוחד יכולות לעבור מספר דקות עד שהחימום מורגש ואפקטיבי.

זה לא חדש לי ...לא ושאלתי איך חימום ברכבים אחרים.

אני שאלתי האם חימום עובד מיד לאחר התנעה ומחמם מיד ,הכוונה (על מספר דקות) ואם מספיק מהר ואיכותי בחורף.

פורסם

חימום עובד מהר יחסית. לוקח לו כמה דקות אבל הוא בסדר גמור.

מבחינת איכות- אני לא סובל מזגן על חום וחם לי חלק גדול מהזמן אז אצלי הוא על האמצע. לא קר ולא חם. כשהחברה ברכב אז בהתחלה שמים על הכי חם ואז היא בעצמה שמה על האמצע כי באמת הוא מחמם חזק.

פורסם

יש רכבים שיש בהם גם גוף חימום חשמלי (כמו במפזר חום), ושם החימום מתחיל לעבוד די במיידי.

אני יודע שיש דבר כזה בפז'ו 406.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש רכבים שיש בהם גם גוף חימום חשמלי (כמו במפזר חום), ושם החימום מתחיל לעבוד די במיידי.

אני יודע שיש דבר כזה בפז'ו 406.

נכון מאוד ,ציפיתי גם לזה..

ZX2.0

תשובה כמו תמיד מצוינת ! :wink:

ממתין לבדיקה איך מזגן פועל בימים חמים מאוד וכאשר רכב עמוס עם כמה אנשים וכמובן האם מרגישים ירידת בביצועיים מנוע וירידה בכוח.

השאלה זאת רלוונטית לכל אחת מחזיקי בדאציה ספטווי .

מעניין איך זה בסנדרו ,האם יש משהוא שכבר רכש 1.2ל ?

• תוכן חדש...