Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כשאני מחבר את הטלפון למצת או לכל שקע USB אחר הטלפון פשוט לא נטען שלא נדבר על זה שהיו מקרים שאפילו איבדתי אחוזי סוללה.

אתם יודעים אולי מה אפשר לעשות עם זה?

בכל רכב אחר שחיברתי הכל תקין.

פורסם

לא רואה סיבה מיוחדת לבעיה שציינת חוץ מאשר לבדוק שהמגעים של התקע יוצרים מגע טוב עם השקע.

האם שקע המצית משמש גם להדלקת סיגריות ? האם המצית עובד בצורה תקינה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

2 סיבות אפשריות, אחת מהן זה היא הכבל. יכול להיות הוא גמור או שהוא לא מקורי או שהוא לא יכול להעביר זרם גבוהה יותר.

סיבה שניה המטען, יכול להיות הוא 1 אמפר? אם כן, תחליף ל 2 אמפר.

פורסם

אין לך בעיה במצת

יש לך מטען ו או קבל USB לא מקורי

תחליף למקורי (במיוחד את הכבל)

היה לי בעיה דומה לאחר החלפה אין שום בעיה

פורסם
2 סיבות אפשריות, אחת מהן זה היא הכבל. יכול להיות הוא גמור או שהוא לא מקורי או שהוא לא יכול להעביר זרם גבוהה יותר.

סיבה שניה המטען, יכול להיות הוא 1 אמפר? אם כן, תחליף ל 2 אמפר.

אין לך בעיה במצת

יש לך מטען ו או קבל USB לא מקורי

תחליף למקורי (במיוחד את הכבל)

היה לי בעיה דומה לאחר החלפה אין שום בעיה

תגידו קראתם את ההודעה של פותח האשכול ? הבחור כתב במפורש שאין לו בעיות טעינה ברכבים אחרים חוץ מאשר ברכב שלו.

פורסם

אם יש לך סמסונג אתה יכול להוריד תכנה שנקראת GALAXY CHARGING היא תראה לך כמה טעינה אתה מקבל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
תגידו קראתם את ההודעה של פותח האשכול ? הבחור כתב במפורש שאין לו בעיות טעינה ברכבים אחרים חוץ מאשר ברכב שלו.

במצת אין חצי חשמל או רבע חשמל, זה או שיש חשמל 12V או שאין חשמל, הקבל שהולך למצת דיי עבה ככה שבמעגל חשמלי לא יכול להיות שזאת הנקודה החלשה שבגללה אין טעינה

לכן ככל הנראה באמת מדובר על מטען וקבל שלו שלא עובדים טוב וככל הנראה לא בדק אותם במכוניות אחרות

פורסם
במצת אין חצי חשמל או רבע חשמל, זה או שיש חשמל 12V או שאין חשמל, הקבל (כבל) שהולך למצת דיי עבה ככה שבמעגל חשמלי לא יכול להיות שזאת הנקודה החלשה שבגללה אין טעינה

לכן ככל הנראה באמת מדובר על מטען וקבל שלו שלא עובדים טוב וככל הנראה לא בדק אותם במכוניות אחרות - למה אתה מסיק שהוא לא דובר אמת ?

תשמ'ע, לא מכיר את המושגים שאתה משתמש איתם חצי חשמל או רבע חשמל אבל בהחלט עלול לקרות מצב של מגע לא תקין בין התקע לשקע המצית בגלל מספר סיבות אשר עלולות לגרום להפסקות בטעינה או לחוסר טעינה מוחלט כגון:

1.התאמה לא טובה בין המגעים של התקע לשקע כתוצאה מנזק למגעים בשקע המצית.

2. אפר של סיגריות שנבדק למצית ולאחר מכן נופל לתוך שקע המצית וגורם למגע לא תקין של הפין המרכזי (הפלוס).

3. תקע מצית שבזמן נסיעה ורעידות משתחרר מהשקע.

לפני שאני מציע הצעות אופרטיביות אני נוהג לשאול שאלות ולנסות להבין מפותח האשכול מספר דברים ולא קופץ יישר למסקנות.

פורסם

אז תחליט אתה מחבר למצת? העיגול כמו המצית שמדליק את הסיגריות?

או שקע USB לשלם למשל נכנס זיכרון נייד?

אם אתה מכניס לשקע USB ומקווה שיטען לך הטלפון אז הוא לא יטען כי השקע לא מיוחד לזה.

אם אתה מכניס לשקע המצת (העיגול) אז לא יכול להיות מצב שברכב אחד זה כן מטעין וברכב אחר זה לא מטעין.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קודם כל תודה לכל העונים.

כבר ניסיתי את כל האפשרויות שציינתם.

ניסיתי לחבר מטען שרכשתי באתר של סמסונג מובייל. מטען מקורי עם 2.1A. חיברתי אליו כבל מקורי שקיבלתי עם הטלפון.

לא עבד אצלי ברכב. ברכב אחר זה טס.

שאלתי את צ'מפיון, והם אמרו לי בשום פנים ואופן לא להתחבר למצת אלא רק לשקע USB של הרכב.

לא עבד אצלי ברכב, ברכב אחר עבד.

סתם בשביל לעשות סדר, מה שטוען את הטלפון זה הזרם ולא המתח.

המצת אמור להוציא 12V והמטען עושה המרה ל5V.

MAATRIX, כן יכול להיות מצב שאני מכניס לשקע המצת (העיגול) וזה עדיין לא עובד. בגלל זה פתחתי את השרשור הזה...

מרק10 המצת עובד רגיל.

פורסם

יש לך אפשרות למדוד את הזרם(חיבור רב מודד בטור).

אינני יודע מה הערכים התקינים, אך,אני בטוח שמישהו מחברי הפורום ידע.

אתה גם יכול לחבר שקע אוניברסלי(20 שח באיביי) במקום השקע שלך ולבדוק האם הטעינה תקינה

פורסם

סתם בשביל לעשות סדר, מה שטוען את הטלפון זה הזרם ולא המתח.

המצת אמור להוציא 12V והמטען עושה המרה ל5V. - נכון, אבל אם מתח הכניסה למטען יירד מתחת ל-6 וולט לא תהייה טעינה בכלל או בזרם נמוך.

מרק10 המצת עובד רגיל.

לדעתי התקע של המטען לא יוצר מגע תקין עם השקע. תבדוק מטען אחר בשקע המצית.

פורסם (נערך)

תבדוק טוב את הכבל, כמו שאמרתי יכול להיות הוא בלוי.

יכול לקרות מצב שלפעמים הזרם שאתה מקבל הוא נמוך וברגע שאת מוציא את הכבל ומחזיר אז הזרם הופך להיות תקין. אל תסתמך על פעם אחת שבדקת ברכב של חבר.

תוריד את האפליקציה שאמרו לך ותבדוק את הכבל כמה פעמים.

כל הכתוב הוא מניסיון.

עריכה:

קישור לשרשור עם אותה בעיה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=573615

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
  • תוכן חדש...