Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :) ותודה מראש..

רוצה לקנות רכב חסכוני בדלק לנסיעה של כמה דקות בבוקר ובצהריים

(לפזר ולאסוף את הבנות שלי מהמסגרות בימים הקרים)

חשוב לי שיהיה אוטומט שיהיה אמין ורכב שידוע שלא מצריך הרבה מוסך..

קראתי כמה כתבות אבל רציתי חוות דעת של אנשים שיש להם או התנסו ברכבים כאלה..

אני לא מבינה גדולה אבל קראתי שמשפחתיות אירופאיות יהיו מסובכות ויקרות יותר לאחזקה ולתיקון.

אז חיפשתי : דייהטסו אפלאוז/סוזוקי בלנו/סובארו אימפרזה...

באמת תודה לכול מי שיענה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה שלקנות רכב ב 5 אלף מצריך ידע בסיסי לפחות ברכבים.

בסכום הזה קונים את הרכב המטופל, השמור הראשון שרואים. חובה גם שיהיה טסט ארוך.

פורסם

דייהטסו שרייד יכולה להיות אופציה טובה,מנסיוני רכב אמין ובלי יותר מדי בעיות. למרות שהוא קטן אני בטוח שהוא יאכלס אותך ואת בנותייך בהצלחה :)

פורסם

הבקשה שלך קשה ליישום בתקציב של 20000. על אחת כמה וכמה גם בתקציב שלך. חפשי סובארו גרנד לאונה משנות ה 90. אך אל תצפי שתהיה חפה מבעיות. כל רכב ב 5000 ידרוש יישור קו רציני של כמה אלפים נוספים, וזאת מבלי להזכיר את הביטוח ושאר הוצאות נוספות.

פורסם

כמה ימים קרים כבר יש?

בימים לא קרים את מפזרת ברגל? אם כן אז קני מגפיים, מעיל ומטרייה.

אם את במקום נגיש למוניות אז זו גם אופציה.

רכב ב 5000 זה הרפתקאה מפוקפקת.

ב 10 או 15 תוכלי למצוא משהו מספק בהחלט ועם קצת מזל ישרת אותך כמה שנים בלי יותר מדי בעיות

פורסם

קצת מסוכן רכב בתקציב כזה, גם סיוויק ישנה נכנסת בתקציב.

שימי לב כי רכבים משנת 95 ומטה יהיו חייבים בבדיקת טסט פעמים בשנה (התשלום גם מתחלק).

רכב משנת 95-00 יהיה חייב באישור בלמים לפני טסט, אבל פעם בשנה.

לדעתי הרפתקאה מיותרת במיוחד אם זה לכמה דקות ורק בחורף בשביל לאסוף את הילדים.

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם

אני חולק על רובכם - אפשר בהחלט לקנות רכב תקין ושמור בסכום כזה, רק צריך לחפש עם ראש פתוח, בזהירות ובסבלנות:

ההמלצה שלי - רנו מגאן 2001-4 5 דלתות. השוק מלא בכאלה, קשה למכור אותן והן טובות מאוד. בין ההרבה שיש תמיד יש אחת או שתים שמורות במיוחד. גם סניק מהשנים האלו יכולה להיות קניה טובה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ממליץ לברוח רחוק ככל האפשר לכל מה שרנו ייצרו ועולה את הסכום הזה.

בסכומים כאלה יש למצוא את הרכב הכי פשוט ובסיסי, ששמור הכי טוב.

את יכולה גם וולוו 940/740 שהן מכוניות מפגרות מבחינה טכנולוגית אבל נוחות ומרווחות, ובד"כ אמינות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היום אחי הקטן קנה דיהטסו שרייד 1998 ידנית, הרכב נראה בסדר, מנוע שקט, הילוכים עוברים חלק. לא מבטיח שהרכב במצב מעולה ושיחזיק יותר מדי, אבל מראש הכוונה היא להחזיק אותו חצי שנה עד שיקבל כסף מהביטוח על הרכב שהושבת ולאחר מכן יקנה רכב רציני יותר.

כמובן שעכשיו נעשה לו יישור קו של החלפת שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר, פלאגים, ניקוי מערכת קירור והחלפה בנוזל איכותי (אני אכין מדריך מצולם של התהליך ואעלה לכאן מאוחר יותר), כמו כן בדיקה של בלמים ומצב רצועות אביזרים ובדיקת טיימינג.

תראה, כמו שאמרו לך, בתקציב הזה צריך למצוא רכב אמין בבסיסו, שהוזנח הכי פחות (לא אגיד מטופל הכי טוב, כי ממה שראיתי, נדיר שרכבים בסכומים האלה מטופלים כמו שצריך). בכל מקרה אני מציע לבצע יישור קו ב500~ ש"ח של הדברים שאמרתי.

מעבר לכך, אחרי שתלך לראות כמה רכבים, תבדוק דברים בסיסיים כמו מזגן בחימום וקירור, רעשים מהמנוע, נוזל קירור נקי בלי סימני "טחינה" על מכסה הרדיאטור/מכסה מילוי שמן המנוע, מעבר של הילוכים, הפרדת קלאצ'.

וכן, מזל אף פעם לא יזיק לך.

שלומי

פורסם

לנו יש יונדאי אתוס מודל 1998 שנראית די נורא מבחוץ, הרכב משרת אותנו בנאמנות ואמינות וללא שום תקלה. הדבר היחידי שהתקלקל במשך כמעט 5 שנים היה רכיב אלקטרוני במפלג וזה הכל! המזגן מצוין, כל החשמל עובד והיא עוברת טסטים ללא שום בעיה.

הרכב צפוי להמשיך ולשרת אותי (לאחר שאשתי קיבלה פיאט 500...) עוד לא מעט זמן ואני בטוח שיעמוד במשימה אבל אם הייתי מוכר אותו, לא הייתי מבקש יותר מ-5000 ש"ח כולל טסט לשנה (שלבד שווה מעל לאלפייה) כך שאפשר למצוא רכב סביר בהחלט סביב ה-5000 ש"ח...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מרצדס לבנה.

50 שקל לכל יום קר X 12 ימים קרים בשנה = 600 שקל לשנה.

ב 5 אלף שקל זה מספיק לך ל 10 שנים (את בכל זאת תקבלי עוד קצת ריבית על הכסף...)

חסכת דלק, ביטוחים, תקלות, רישוי, ובסכום הזה את גם מרוויחה נהג צמוד.

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...