Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייר השכיר חניות לבעלי רכבי אספנות. בעל הרכבים מגיע מדי שבוע, מניע את הרכבים שלו וכל החניון מסריח מגז פליטה, ומפעיל את מפוחי החניון .

האם יש תקנה שאוסרת פעולה כזו?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי טסט צריכה להיות מדבקה על השמשה הקדמית. ואם יש טסט זה אומר שיש ביטוח לפחות ביום הטסט . (וסביר ביותר שגם אחר כך)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ועד הבית יכול לפעול בנושא

ועד הבית פנה לבעל הרכבים שממשיך בשלו.

איזה מתווה אחר יש לוועד הבית?

ונניח שאין לרכב טסט - למה אסור למי שאין לו טסט להניע את הענתיקה שלו מדי פעם?

פורסם

האם ניתן להשתמש בצינור גמיש המתלבש על המפלט ויכול להוביל את גזי הפליטה החוצה?

האם בעל הרכב יכול לנוע במכוניותיו אל הכניסה ולהניע שם?

אולי יניע ביום מסוים בשבוע כשאין כמעט דיירים בבנין (אני מניח שמדובר בבנין?)

לא ברור לי למה אי אפשר להסתדר? לדבר? למצוא איזשהי פשרה?

אולי יש גן בסביבה, תנסו לשאול את הגננת.

פורסם
אם זה פעם בחודש כדי להטעין את המצבר ולא כול יום תן לזקנות לעשן בשקט.

אם זאת הסיבה אזאי ניתן להטעין מצבר גם בדרכים אחרות בלי להוות מטרד. עניינים מסוג זה לא מועילים לנו, קהילת האספנים .

בברכה אריק

פורסם

מדובר בחניון תת קרקעי והבחור מחנה במפלס הכי נמוך.

אבל אם נהיה ענייניים, בדקתי את הרכבים ואין טסט בתוקף לאף אחד מהרכבים שלו שהוא מחנה בחניון. עם אחד מהרכבים הללו הוא גם יצא אתמול לסיבוב ברחוב. אז מה הדין לשאלתי המקורית אם אין לו טסט?

פורסם

באוף טופיק מתנהלים ביומיים - שלושה האחרונים שני שרשורים העוסקים בחוקים יבשים, בשכנות טובה ובפרופורציות.

אם מדובר בהתנעה פעם אחת בשבוע, עשה מאמץ ונסה להתעלם, למרות ש"הוא עובר על החוק"

אני בטוח שאתה לא באמת סובל מהתופעה, אלא מפריע לך בעיקר הפרנציפ.

אם זה היה שכן שיש לו מיצובישי 92 מקרטעת עם טסט וביטוח לא היית יכול לעשות כלום, היית בולע את הצפרדע וממשיך הלאה. אז נסה לעשות אותו הדבר גם עכשיו.

קח את הדברים בפרופורציות ואל תעשה דווקא ופרנציפ.

זו דעתי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
באוף טופיק מתנהלים ביומיים - שלושה האחרונים שני שרשורים העוסקים בחוקים יבשים, בשכנות טובה ובפרופורציות.

אם מדובר בהתנעה פעם אחת בשבוע, עשה מאמץ ונסה להתעלם, למרות ש"הוא עובר על החוק"

אני בטוח שאתה לא באמת סובל מהתופעה, אלא מפריע לך בעיקר הפרנציפ.

אם זה היה שכן שיש לו מיצובישי 92 מקרטעת עם טסט וביטוח לא היית יכול לעשות כלום, היית בולע את הצפרדע וממשיך הלאה. אז נסה לעשות אותו הדבר גם עכשיו.

קח את הדברים בפרופורציות ואל תעשה דווקא ופרנציפ.

זו דעתי

הפואנטה שלך יפה, אבל איני רואה סיבה לוותר לו. הוא גם מתארח אצלי וגם מזהם לי את החניון ודווקא אני זה שצריך להבליג? אין לי טענות לעצם החניית רכב אספנות, כי הוא חונה בחניה לגיטימית. מעבר לכך, הוא צריך לכבד חוקים ותקנות. אם אין תקנה בעניין - אני מרים ידיים, אבל משתמע ממך שהוא עובר על החוק בכך שהוא מניע רכב ללא טסט? האמנם?

דרך אגב, מה שאתה כותב רלוונטי להרבה תחומים בחיים. ויתור פה, ויתור שם - וזה מתכון להתרופפות הציות לחוקים באופן כללי.

פורסם (נערך)

הוא לא ״מתארח״ אצלך, הוא שוכר מקום חניה. הגישה שלך היא מתכון לשנאת חינם וצרות עין. מה מפריע לך בדיוק? הוא מפעיל את הרכב והמאווררים נכנסים לפעולה.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
....דרך אגב, מה שאתה כותב רלוונטי להרבה תחומים בחיים. ויתור פה, ויתור שם - וזה מתכון להתרופפות הציות לחוקים באופן כללי.

ד"א אני מאוד מסכים איתך. בישראל יש חוק אבל אין אכיפה של החוק. מסיפורים ששמעתי על מה שקורה במדינות מתקדמות שאנחנו רוצים להידמות אליהן (שוויץ, המדינות הנורדיות). יש שם חוק ויש גם אכיפה גם של עברות קטנות, זה נכון גם לחוקי מדינה וגם לחוקים עירוניים. בארץ (סלחו לי על הביטוי) כל אחד מחרבן על הראש של השני. חוקי הג'ונג'ל - הבבון היותר חזק שולט.

פורסם

אכן.

הוא אורח ששוכר מקום חניה (אינו דייר מתוקף השכרת החניה בלבד). איני בטוח שתקנות הבית המשותף חלות עליו כשאינו דייר.

דווקא כשמדובר בדיירים סרבנים, יש יותר אמצעים. החלטות של אסיפת וועד הנוגעות לניהול הבית המשותף ומתקבלות ברוב דיירים יש להן עוצמה לא רגילה ואף תוקף משפטי ובמקרה הצורך אפשר לאכוף אותן אצל המפקח על הבתים המשותפים.

כשמדובר במי שאינו דייר, צריך להיעזר בתקנות (ככל שיש כאלו).

• תוכן חדש...