Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני מכרתי את הרנו פלואנס שלי ועכשיו אני רוצה להשתדרג, אני רוצה רכב חזק אמין(מאוד חשוב) ובטיחותי,לגבי חיסכון זה לא כל כך חשוב ב אזור 1-9, 1-10 זה בסדר מבחינתי, הנסוע החודשית שלי כ 700 קמ בחודש.

עוד דבר חשוב הוא שהרכב ישמור את מחיר השוק שלו כמה שאפשר ולא יקרוס.

תקציב גג הוא 60 אלף אבל מעדיף להתכוונן לכיוון 50 אלף.

אני יותר בכיוון של דגמי מנהלים:

אשמח לדעות שלכם לגבי הרכבים הבאים(אפשר גם להציע רכבים שלא מהרשימה, שלא חשבתי עליהם אולי)

שברולט מאליבו 2.4 ליטר- מאוד קוסם לי האוטו הזה, הוא גדול מרווח וחזק בתקציב הזה אפשר להביא שנתון של 2010-11, אבל הבעיה ששמעתי שאמינות שלה לוקה בחסר, ואני יבקר רבות במוסכים(שגם עליהם אמרו שבארץ לא יודעים לטפל בשברולטים, האם סטיגמה?).

מאזדה 6 - הוא רכב המוביל לדעתי אבל הבעיה שבתקציב כזה אני יוכל להביא רק שנתון 2008 בלחץ 2009

סובארו B4- לא מכיר אותה כמעט כלל, רק שמעתי בגלל שהיא 4x4 קבוע, היא עושה בסביבות קמ1-7ליטר האם זה נכון? אם כן זה באמת מתחנת דלק, אותה אני יכול להביא בשנתונים

09-10

סקודה סופרב- כמעט ויוצא מהתקציב שלי אבל אם להתאמץ אפשר למצוא ב 60 אלף שנתון 2009.

פורד מונדיאו- שמעתי שהיא מאוד מאוד לא מוצלחת, האם זה נכון? בתקציב הזה אפשר להביא שנתון 2011

פולקסווגן פאסאט- הרבה אני לא יודע על הרכב, רק שמעתי שהוא יקר בתחזוקה. שנתון 2008

הונדה אקורד - גם עליה לא יודע כלום, רק יקרה קצת, בתקציב זה אוכל להביא רק שנתון 2008

וולוו S60-גם לא מכיר, רק נראה לי שהתחזוקה שלו יקרה מאוד. שנתון 2008-2009

טויוטה קאמרי - מאוד יקרה בלחץ אפשר להביא שנתון 2008, שמעתי אמינה מאוד

טויוטה אוונסיס-גם היא שמעתי שמאוד אמינה, ואפשר להביא שנתון 2009

בגדול זו הרשימה שלי, אשמח אם תוכלו לתת לי מידע על רכבים שאתם מכירים\היו בבעלותכם כדי שאוכל להחליט ולבצע את הרכישה הכי טובה.

חג שמח.

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
פורסם

לגבי הפאסאט או הסופרב- אוטו מצויין, מרווח, מאובזר, עושה רושם. אבל- מוניטין אמינות מפוקפק.(יש לאבי פולו GTI שהוחלף מנוע וגיר), לא נראה לי שתרצה להסתבך עם הבעיות של הקבוצה VW.

האוונסיס- לפי דעתי יותר קורולה מרווחת מאשר מנהלים, לא רואים ממש כאלו על הכביש, אבל אמינה ומרווחת.

קאמרי-גדולה מידי לדעתי, לא הייתי קונה אוטו כזה גדול אלא אם כן המרווח הוא החשיבות הראשונה, לדעתי גם המתחרות האחרות יהיו מרווחות..

שברולט מאליבו- אוטו מצויין. אמין, נוסע טוב. היה לקרוב משפחה.

סובארו- אפשר לבדוק ב KML צריכת דלק. אני אישית, פחות מתחבר למותג סובארו.

מאזדה 6- אוטו מצויין ואמין. אבל כמו שציינת, לא בטוח שתוכל להביא שנתון 2009 במחיר הזה-חסרון לדעתי.

מונדאו, אקורד- לא מכיר לפרטים ולא יכול להצביע על יתרונות/חסרונות....

הבחירה שלי תהיה S60. נוחה מרווחת יוקרתית יותר מהמתחרות, אני אוהב את העיצוב, ובכלל וולוו זה וולוו, אין מה לעשות..:wink:

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

תודה רבה על התגובה שלך, הפתעת אותי עם הוולוו את האמת, היא באמת מאוד מרשימה וכמו שאמרת וולוו, אבל האם הטיפולים שלה לא יקרים להחריד ?

פורסם

קפצת לרכבי מנהלים. סתם שאלת תם ,מה רע במאזדה 3 ספיריט עם מנוע 2000 ? (רכב חזק עם 150 כ"ס ויש אולי גרסה גם של 165 כ"ס בשנתונים קדימה ככל שתתקדם,מאובזר :גלגלי מגנזיום סאן רוף..).

העניין הוא שהיא מעט צפופה יותר במושב האחורי אבל אם זה לא קריטי,היתי בוחר דווקא בה.

לגבי מאליבו- רכב טוב,עד שתגיע עם תקלה משביתה ליו אמ איי (חבר ממש טוב הגיע אליהם אחרי שנתקע בנסיעה ושיעלם סכום לא קטן על החלפת משאבת דלק).

אוונסיס רכב מעניין דווקא והייתי שוקל אותו גם כן.

אקורד רכב יקר לאחזקה במיוחד במורשה הונדה ,גם הביטוח לא ממש זול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא קפצתי לרכבי מנהלים, אני אוהב אותם פשוט, אם באותו מחיר אני יכול להביא דגם מנהלים למה לי לקחת מאזדה 3? ולגבי מאזדה 3 אני לא אוהב את הרכב הזה כל כך.

לגבי מאליבו, בכל רכב אם תלך לך משאבת דלק זה ישבית את הרכב ויעלה לא מעט, אני טועה? או שזה מחלה ידוע של מאליבו?

לגבי אקורד, אתה חושב שהיא היקרה לתחזוקה בין כל הרשימה שנתתי קודם?, וולוו, פאסאט, סופרב, נראה לי יותר יקרות בתחזוקה

פורסם

להורים יש מאזדה 6 2008 עם מנוע 2.5 170 כוח

רכב חזק מאוד,אמינות גבוה ! (מאזדה) קנינו אותו ב0 ק'מ היום הוא 130 ולא ביקר אפילו פעם אחת במוסך למעט טיפולים

מרגיש חזק מאוד על הכביש,יושב טוב,מאיץ מהר מאוד!! ,סאונד מגניב :)

גג פתוח כיסאות מעור חימום מושבים בקרת אקלים מפוצלת ובקרת שיוט

מה צריך יותר מזה ?

ב60-65 תוכל להביא אחת עם 70-90 אלף ק''מ ולהנות מאוד

פורסם

ברכב יונדאי אקסנט סתם דוגמה לא אמיתית משאבת דלק תעלה לך 200-400 ש"ח במאליבו זה פי 4-5 +מע"מ. אצל החבר שקנה מיו אמ איי זה קרה כאשר הרכב הגיע ל 80,000 ק"מ. לגבי הונדה- הרכבים מצויינים אבל לנהג חדש /צעיר הביטוח מאוד יקר ויכול להגיע גם לסכום של 5 ספרות (אבי שבזמנו היתה לנו סיוויק וביקש לצרף את אחי הקטן שהיה נהג קיבל הצעה של 8000-8500 בלי למצמץ מתוך זה 6000-6500 רק מקיף.

כל רכב במוסך מורשה יבואן אחזקה לא זולה. כל שאר האפשרויות יקרות ובחלק לא הייתי נוגע אישית עם מקל.

מה שנשאר לטעמי זו האוונסיס שהיא רכב יחסית פשוט לעומת השאר ואולי גם האחזקה שלה תהיה זולה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות, לגבי סיוון עכשיו בדקתי בוובי, נותן לי מקיף+חובה ב 5 אלף, ווובי לא הכי זול ככה שזה סביר.

החלטתי להקטין את הרשימה שלי ל 3 אופציות, מאזדה 6, סיוויק סדאן\האצ'בק 1.8 , או אוונסיס(אבל מאוד קשה למצוא אחת טובה)

בעיקר בגלל עלויות אחזקה, וזה רכבים שכן שומרים שוק(יחסית) דיי מרתיע אותי הדגמים האחרים שציינתי במודעות קודם.

אני רוצה שנתון של 2010, לדעתכם מאזדה 6 פייבוריטית?

פורסם

סובארו B4 שנתון 2008 שמכרתי לאחרונה, שותה בערך 1:10 , רכב אמין מאוד ונוח, מאוד מרווח, לפי מה שזכור לי אין מחלות, אין תקלות, יש בלאי.

תשים לב שיש טיפול 105 אלף שהוא מאוד יקר לכן תיקח רכב שעבר את הטיפול או הרבה לפני הטיפול.

B4 אתה יכול לקנות לפי דעתי שנתון 2010.

אם אתה ממש רוצה להתפנק, תבדוק אלפא 159

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם (נערך)

ל 159 יש גיר סלספיד, הבנתי שזה כמו ידני, לא כל כך רלוונטי בגלל שאישתי גם תנהג ברכב.

חשבתי על אלפא, אבל אני לא מכיר אותה בכלל, איך היא מחזיקה את מחיר השוק שלה, עלויות תחזוקה וכו'

לגבי B4 תודה על ההמלצה, אחשוב על זה

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
  • תוכן חדש...