Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ג'ימני 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הראשונה שתיתקע בטיול לבד בשפ"צ עצבני עם הצלבה ולא תדע איך לצאת מזה בלי להתהפך אתה תיזכר ב600 שקל האלה שלא שילמת על הדרכה מקצועית.

אין עניין של עקומת למידה, זה אחד הדברים האלה שפשוט חייבים אם אתה מתכוון לטייל קצת מעבר לשבילי קק"ל.

לא תמיד יהיה מי שיחלץ אותך, ויודע מה? אחרי פעם-פעמיים-שלוש שיקלטו שאתה "תוקע" טיולים עם טעויות אנשים פשוט יפסיקו לטייל איתך, אף אחד לא הצטרף כדי להיות בייביסיטר.

זה רכב 4x4 ראשון שלך, תשקיע את הגרושים האלה ותלמד להשתמש בו כמו שצריך. ממליץ בחום

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הייתי בהדרכות של מרכז השטח והם בהחלט מומלצים ושווים את ההשקעה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כן, אבל אף אחד לא אמר שאני מתכוון לקחת את הרכב או את עצמי לקצה כבר בפעמים הראשונות.

מסכים עם זה שהרכב יכול להנזק בגלל חוסר נסיון או בכלל...אני גופנית.

מסכים עם כל מילה שלכם,

יש המון משתנים בדרך, גם בצד הרכב וגם בצד הנהג, לדעתי לא כל אחד חייב לקחת קורס נהיגת שטח (שוב, דיבור בלי נסיון בכלל, אולי בעתיד יווכח לי לדעת אחרת)

בינתיים זה הכל הבל הבלים עד שאני לא אגיע למכשול הראשון שלי.

ולא חשבתי גם על לצאת לבד לטיול.

פורסם (נערך)

ומי אמר שמגיעים לקצה בקורסים האלו? דווקא הדברים יותר בסיסיים, אבל חשובים לידע. יש המון דברים פשוטים שפשוט לא עולים בראש - כמו מה לעשות בשפ״צ (רמז: לא מה שאתה חושב)

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא צריך בכלל להגיע לשפ"ץ. אפשר גם להתהפך בגלל עליה שלא צלחה. אבל פו"ש ילמד לבד. או בכלל איך לגשת לעליה? באיזה הילוך (ידני? אוטומטי?) ? ועוד ועוד. אבל כאמור הבחור ילמד בזריזות מזה שהוא יצטרף לטיולים.

אנשים עם עודף ביטחון עצמי בשטח - אני מעדיף שהם לא יהיו איתי בטיולים. אני פחדן גדול מכל מכשול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...