Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטאבלט לרכישה בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

עברתי על כל השרשורים האחרונים כאן בנושא אך לא מצאתי אחד העונה על דרישותיי.

ברצוני לרכוש טאבלט לשני האחייניות שלי בנות 11 ו-5 בתקציב של עד 800 שקל אך הבעיה היא שהוא יירכש באוקראינה.

ממה שראיתי לא נמכרים אצלם הטאבלטים הסינים המומלצים כאן.

החברות השולטות שם הם אסוס,סמסונג,לנובו,ELENBERG,ACER,FUJITSU וכו.

השימוש העיקרי בטאבלט יהיה קרוב לוודאי סתם משחקים לילדות ואולי קצת סקייפ בעיקר בבית,

אין צורך בביצוע שיחות ממנו ואפילו בספק אם צריך אחד אם כרטיס סים.

מה הייתם ממליצים? איזה גודל מסך? מומלץ גם שיהיה עמיד יחסית למכות:lol:.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא יודע לגבי אוקראינה, אבל לפני כשנה קניתי בפינלנד טאבלט זול, נדמה לי שהדגם קרוי Samsung Galaxy Tab 7 Lite. עלה בפינלנד 100 אירו וקיבלתי החזר מס של 12 אירו, כך שכל הסיפור עלה 88 אירו (בתרגום חופשי בערכים מעודכנים זה פחות מ-400 שח). נכון שהטאבלט יחסית איטי, אבל התמורה למחיר מצויינת. החסרון העיקרי שמצאתי הוא העדר מקלט GPS, אבל אני מניח שזה לא חיוני לילדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן יש הרבה פונקציות שכנראה לא ישמשו זוג ילדות אך עדיין הייתי רוצה טאבלט שיסחוב נורמלי משחקים ולא ייתקע כל רגע.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אשמח לשמוע עוד המלצות או טיפים למפרט הטאבלט.

תודה.

פורסם

יש לי טאבלט מקביל לזה שהצעת, בגרסאת החלונות שלו ובשינויי חומרה קלים (2GB RAM, 32 GB ROM), נקרא Vivotab 8 Note.

איכות הבנייה לא מרשימה, כשבשלב מסויים הייתי צריך לפתוח את המכשיר ולחבר מחדש את אחד הכבלים של הדיגיטייזר ע"מ שהעט יחזור לפעול . מתברר שמדובר בבעיה ידועה.

מעבר לזה, המון באגים תוכנתיים (לא יודע אם רלוונטי לאנדרואיד), החל ממקלדת שמסרבת לעלות במסך הנעילה ועד שורת התחל שלא מגיבה לפעמים. לא משהו שיגרום לי לזרוק את הטאבלט, אבל בהחלט מתסכל מעט בשימוש יומיומי.

אם כבר אסוס, הייתי מחפש נקסוס 7 2013. מכשיר מזדקן אמנם, אבל איכותי ועדיין מקבל עדכונים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...