Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי ממקדחת השולחן שלי. היא דרעק.

היא סינית (כניראה), לא מדויקת בעליל, זורקת כמו משוגעת, איכות הגימור והייצור מעפ-עאפנה ועוד שלל מחמאות...

אבל מה, סוס שמקבלים במתנה - לא בודקים לו ת'שיניים, נכון?

כך שהחזקתי אותה כמה שנים ועכשיו - זהו. פשוט אי אפשר לעבוד איתה. הבוקר יצאתי לחפש אחת חדשה ברחבי הרשת וגיליתי שכולם מוכרים את אותה אחת, שניראית דומה להחריד לזאת שלי... הירגשתי כמו בסרט אימה.

אז בא לי רעיון: אחפש ביד - 2 למיניהם וארכוש אחת ישנה אבל איכותית. פעם ידעו לבנות כאלו כלים. באחת כזו שווה להשקיע בשיפוץ; הוא יפיק שוב כלי איכותי, אני אוהב לשפץ, אני לא ממהר ואולי אפילו אפול על אחת ענטיקה. מי יודע?

ובכן, המעטות שישנן למכירה גם הן (ניחשתם נכון) מהמזרח הרחוק והמוכר דורש עליהן בד"כ יותר מאשר אחת חדשה זהה לחלוטין (!), ואם יש אחת ישנה איכותית שלא מהמזרח, המוכר יבקש מיליארדים.

ניכר שאין להם מושג מה הם מוכרים.

לא נותר לי אלא לשבת בדמעות מול אי-ביי ולראות בארה"ב מכונות נהדרות משנות ה- 40 עד ה- 60 למכירה כפרויקט שיפוץ במחיר שפוי ואף מצחיק.

אז אני פונה אליכם: כל מי שיודע על מכונה ישנה (כאמור אפילו ענטיקה) למכירה - בבקשה לפנות אליי. המכונה צריכה להיות שולחנית - לא על עמוד ואיכותית. לא מענין אותי כמה הפאזות או מצבה המכאני. מצידי שיהיה לה מנוע שרוף.

אני כן מבקש מחיר שפוי והגיוני.

מצד שני, אם ידוע לכם על עסק שמוכר חדשות, שוב איכותיות בלה בלה אבל במחיר שפוי, יש מה לשמוע.

תודה ושבת שלום, חג שמח ושנה בריאה ומצחיקה.

פורסם

נצלש.

אשמח למסור שולחן למתכת יד שניה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הפתיח שלך מתאר במדויק למה אנשים דורשים כאלו מחירים.

אני מלא בכלי עבודה ישנים אצלי בעבודה, אבל משתדל לא למכור שום כלי שיש לי ספק שהיה לי צורך בוא.

כי לאחר המכירה אני יודע שלא אמצא שוב כלי כזה, עם זה מקדחת עמוד עתיקה חלק מימנה יציקה, אותו הדבר מסור סרט, בן משחזת וכו'.

אלו כלי שני זוכר אותם מאז שאני ילד (היו הרבה לפני שנולדתי), עד היום הכל עובד.

מה עשות זה המצב היום.

אין לי בעיה לקנות כל שנתיים-שלוש מכונת כביסה במחיר זול ולזרוק את הישנה.

בכלי עבודה זה לא עובד כך מבחינתי.

פורסם

בכלי עבודה זה לא עובד כך מבחינתי.

גברים זה נקרא ,פלג ... שירוקנו את הבית אבל את כלי העבודה שישאירו במקום .

כשסגרנו את הנגרייה לפני כחודשיים בערך, כשמכרתי את כול הציוד, את מקדחת העמוד שסבי קנה , לקחתי לעצמי .

modchip - שרשור המסירה קורא לך

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אנסח את עצמי מחדש.

אם במקרה מישהו ייתקל במסור שורף למתכת במחיר טוב ואיכותי אשמח לקנותו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

ירחמיאל, כנראה לא חיפשת במקומות הנכונים...

לא חסר יבואני מכונות לתעשייה שמוכרים ייבוא שלהם, שזה מכונות שונות למהדרין זו מזו.

אני מנחש שנכנסת לזאפ וחיפוש של 3 התוצאות הראשונות בגוגל וזהו זה. זה לא עובד ככה, וצריך לעשות מחקר מעמיק יותר.

קח לך לינק אחד לדוגמא, ויש עוד הרבה כמותו. באיזור חיפה גם יש מספר יבואני מכונות לתעשייה (זו שורת החיפוש הנכונה בגוגל-"מכונות לתעשייה", משם תצמצם למקדחת עמוד!). מקווה שעזרתי.

נצל"ש.

רכשתי בכמה גרושים מקדחת עמוד זבל סיני, שמתאימה לצרכים שלי ב-95%. ה-5% הנותרים מעצבנים אותי מאד- אני צריך עמוד יותר גבוה... מעבר לשאלה אצל הספק ממנו רכשתי, היכן ניתן למצוא חלקים כגון זה למכונות?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היי ברווז,

תודה עבור תגובתך.

כבר ראיתי את היבואן שצירפת בקישור, יש לקחת משכנתא ע"מ לרכוש אצלו אחת.

לגבי הדרעק הסיני: ברגע שמקדחה לא מדויקת או זורקת - אז גם אם היא תעלה 20 ש"ח אין מה לרכוש אותה.

היא פשוט לא עושה את העבודה.

פורסם

תשמע, אתה רוצה טוב ובזול, זה לא עובד ככה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא.

אני רוצה טוב במחיר הגיוני.

לא טוב במחיר פלצני.

לא ייתכן שמקדחה טובה (לא הכי טובה בעולם, רק טובה) תעלה יותר מ- 2000 ש"ח.

ולא ייתכן מבחינתי לפחות, שליבואן לא יהיה מלאי, ושהמלאי יוזמן פרטני רק לפי הזמנה שלי.

אני מוכן לשלם טוב על מוצר טוב.

פורסם

לא.

אני רוצה מקדחת שולחן.

מצידי שתהיה מיוצרת במאוריציוס, רק שהאיכות תהיה סבירה.

ועל האיכות הזו אני מוכן גם לשלם, כמובן.

אבל לא ייתכן שעל מקדחה סינית או השד יודע מה - ח ד ש ה , אני נידרש לשלם כמה מאות שקלים, כאשר מלכתחילה כחדשה, היא לא מבצעת את ייעודה.

פורסם (נערך)

ירחמיאל, אין צורך להתרגז לחינם, זה לא ישנה את המצב.

קח עוד לינק אחד, מתנה, עליי.

אני התרשמתי לטובה מהמוצרים של החברה הזו, אם כי לייעוד של עבודה עם עץ ולא עם מתכות. נראה כמו חברה רצינית, עם מוניטין, ומוצרים באיכות סבירה לחלוטין. יש גם ביקורות מוצרים ביומדרוב. שווה לתת הצצה לדעתי.

עריכה, לינק לאתר הבית של החברה.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...