Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הבנדיט 600 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מס' ימים ראיתי בנדיט 600 שנת 97' למכירה וממש נדלקתי. כלי מגניב. בדרך כלל אני מתלהב מהכלים היותר קרביים לכביש אבל האופנוע הזה עשה לי משהו.

אשמח לשמוע חוות דעת (מבעל נסיון בלבד) לגבי השימושיות ובעיקר לגבי הצליל והפאן שהאופנוע הזה מסוגל לספק.בנוסף, יש למישהו מושג כמה כלי משומש כזה עולה?

פורסם

כבעליו לשעבר של בנדיט 600 אני אנסה לענות על השאלות.

האופנוע לקח אותי ממטולה בצפון ועד מצפה בדרום וכל מיני נקודות באמצע לכל מקום. שימש כאופנוע ליום יום ולסופי שבוע. עשיתי איתו טיולים עם כלים גדולים וחזקים יותר ועם רוכבים טובים ומנוסים יותר.. ובכל מקרה הוא בסדר.

לא מדובר באופנוע ספורט אלא תיור ספורטיבי. מנוע משובח, גיר טיפה רגיש, שלדה - כל עוד לא מבקשים ממנה יותר מדי אז בסדר, בלמים - סבירים פלוס, בולמים סבבה.

מחיר אני מאמין שמחירון של שנתון 97 זה בסביבות 28-30 אלף.

מה עוד אתה רוצה לדעת ?

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

תודה על המידע.

רציתי לדעת כמה הוא מזכיר את הבנדיט 400 , מבחינת סאונד (של ה-400 מגניב) ואופי מנוע (מנוע ה-400 אינו גמיש בעליל ומתעורר לחיים אך ורק בטורים גבוהים).

כמו כן מה מבחינת אמינות של כלי בן כמה שנים?

פורסם
תודה על המידע.
רציתי לדעת כמה הוא מזכיר את הבנדיט 400 - בכלל לא. אופנוע הרבה יותר רגוע ונוח לשליטה הכי בולט מבחינת לינאריות של המנוע.

, מבחינת סאונד (של ה-400 מגניב) - אגזוז טוב יעשה לך איזה סאונד שאתה רוצה. לי היה את המקורי והיה סאונד שקט וחביב.

ואופי מנוע (מנוע ה-400 אינו גמיש בעליל ומתעורר לחיים אך ורק בטורים גבוהים). - מעבר ללניאריות מדובר במנוע שחי החל מ4000 -5000 סל"ד לא בועט בשום מצב ומושך עד הקו האדום. כמובן אין לו משיכה שוברת עצמות אלא משהו נעים ורגוע.

כמו כן מה מבחינת אמינות של כלי בן כמה שנים - הכל תלוי בבעליו הקודמים. שלי הוא שנת 98 ופרט לדברים רגיליל (גלגל"ש, שרשרת צמיגים וכו' ) לא היו לי כמעט בעיות אמינות. מעבר לכך בעליו הנוכחי אפילו התקשר יום אחד (בשביל לבקש את הספר של היינז שיש לי) ואמר שהוא מבסוט מעל הגג.

עוד משהו ?

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

• תוכן חדש...