Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מחפש להרוג 2 ציפורים במכה.

גם רדיו שייתן איכות סאונד טובה יחסית וקליטת רדיו טובה וגם שתהיה דיבורית bt משולבת איכותית.

המטרה העיקרית היא האזנה לרדיו ושיחות טלפון.

מדי פעם מוזיקה בusb (משני לטלפון ולרדיו).

הרמקולים ישודרגו בעתיד. לא יהיה מגבר בשום שלב.

בדקתי כמה אופציות, איך האלפיין 72bt?

יש אופציות עדיפות?

תקציב נגיד עד 1000₪ - אם אפשר פחות יופי. אם יש משהו מדהים ב1100 אז גם בסדר.

פורסם

מקפיץ ומוסיף ייעוץ לגבי קומפוננטים -

מכננס בדלת 6.5.

בזאפ ראיתי שהjbl gto 6508 במחירים זולים מאוד (350₪).

מזכרוני הם לא משהו לעומת המורל טמפו.

שווה להשקיע עוד קצת?

אולי קומפוננט של אלפיין 1750 ב550₪?

פורסם

ל-alpine יש כמה דגמים כאלה:

http://www.alpine.co.uk/p/Products/digital-media-receiver-4660/

ה-72bt עולה באמאזון אנגליה 100 פאונד כולל משלוח ומיסים (זה בערך 600 ש"ח) שווה לבדוק גם בחנויות האחרות של אמאזון. יש גם לפיוניר סידרת מכשירים דומה, ויש ל-clarion. יש לי מכשיר של clarion אבל דגם ישן, משנת 2008, ואני מאוד מרוצה.

פורסם

פיוניר 4750. יש לו דיבורית מצוינת ואיכות שמע טובה. המלצתי על זה לכמה חברים והם מאוד נהנים ממנו.

עולה בזאפ 580 ש"ח.

פורסם

JVC KD-R850BT

יש לי אותו וזה רדיו מצויין הדיבורית BT עובדת מעולה כמו כן אפשר להזרים דרכה מוזיקה,איקולייזר מובנה שיש בו כמה וכמה אפשרויות מעבר לכמה באס אתה רוצה.

והוא עולה בסביבות ה1000.

פורסם

היה לי ברכב הקודם פיוניר 6650 (אותו דבר כמו 6750 רק סדרה של שנה קודם), שהוא שונה מסדרה 4 בעיקר בצבעי המסך. היה מכשיר מצוין! מלבד רעשי אלטרנטור בהגברה (מחלה של מכשירי הפיוניר - עשיתי הארקה והרעש השתתק)

מכרתי אותו כשעברתי למולטימדיה ומי שקנה ממני את זה נהנה ממנו מאוד.

• תוכן חדש...