Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה,

קניתי לפני כשבועיים סוזוקי סוויפט 2011 דגם GLX-I פרטית (יד 1) דרך חברת טרייד מוביל עם 45,000 ק"מ.

שמתי לב שהסל"ד בעמידה ברמזור (ללא מזגן) יחסית נמוך למה שאני מכיר (מצורפת תמונה).

12.jpg

עם מזגן סל"ד בסביבות 900, אבל קצת מקפץ (תקין?)

בגלל שאני תמיד נוסע עם מזגן אז בזמן שאני בולם לקראת עצירה מוחלטת (לדוגמא ברמזור) הטורים שוב יורדים לכמה שמופיע בתמונה ואז חוזרים לסביבות 900 (במידה והמדחס עובד), הדבר מלווה ברעידות קלות.

לא נדלקה לי שום מנורה ולא נכבה הרכב אף פעם, אבל לדעתי זאת תופעה לא תקינה.

עשיתי בדיקה לפני קניה לרכב ולא היו שום ריג'טים בנושא המנוע.

האם מישהו יודע להגיד במה מדובר? או נתקל בתופעה דומה?

תודה רבה לעוזרים ושוב חג שמח ושנה טובה!

פורסם

רגיל ל 800-900, זה מה שאני מכיר מרוב הרכבים שהיו לי וגם של חברים.

אבל גם התופעה של הירידה של הטורים בבלימה תקינה??

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום,

ביצעו לי ניקוי פיח בבית המצערת (ללא פירוק). אכן ראיתי שהצטבר לא מעט פיח במקום.

לצערי גם אחרי הניקוי המצב לא אידיאלי, חל שיפור קל מאוד, אך עדיין ישנם קפיצות ואותן תופעות שהזכרתי למעלה.

יש פה מישהו אולי עם סוזוקי סוויפט או סוזוקי שנתקל בתופעה ויכול להמליץ על טיפול מתאים?

תודה וחג שמח!

פורסם

דבר ראשון, אם אני מדליק מזגן אז הסלד עולה לא ב 50 אלא נע יותר בין 900-1000.

דבר שני הבעיה היא לא שהסלד נמוך לי, אלא האי יציבות של הסלד בעמידה (עם ובלי מזגן) והירידה בסלד בעת בלימה.

אני לא יודע אם זה קשור אבל עכשיו תדלקתי פעם ראשונה אחרי נסיעה של מיכל שלם ואני מאוכזב מהצריכה, 1-10 (ק"מ לליטר), כשחבר שלי עם רכב זהה בדיוק בשנתון והדגם עושה יותר בכיוון של 1-14 (באותם תנאי נסיעה, ויש לי רגל מאוד קלה על הגז).

פורסם

שוב שלום,

הייתי היום אצל מישהו שהתסכל על עניין הטורים.

לדעתו מאחר והקפיצה של הטורים היא יחסית זניחה, אז הוא חושב שזה לא קשור לבית מצערת/מנוע צעדים/חיישן אוויר וכו'..

מה שכן הוא חושד שהקפיצות נובעות מיניקת אוויר מוגברת בגלל חור או סדק בסעפת יניקה.

במידה והוא צודק, עד כמה זה מסובך ויקר להחליף את הסעפת?

אשמח לשמוע רעיונות נוספים מאיפה יכולה להגיע יניקה מוגברת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפיצות בטורים פשוט משגעות אותי... יש למישהו רעיון???

**אבקש מהמנהלים לשנות את הכותרת ל- סל"ד לא יציב, סוויפט 2011 (צורה חדשה)**

פורסם

קודם כל עדיין לא נכנסתי למוסך מכיוון שאיני מכיר מוסך אמין וטוב באזור שלי (כנראה אסע למוסך המרכזי בחולון השבוע), ואני חושד שהבעיה פה לא "דימיונית" מאחר וחוץ מזה שהטורים קופצים לי כל הזמן בנסיעה בבלימות ורמזורים אז גם צריכת הדלק ממש מוזרה, 1-10 בעיר בנסיעה סופר רגועה (לחבר שלי עם רכב זהה הנתונים עומדים יותר באזור 1-12/13).

אולי מישהו מהכנופיה יכול לשפוך קצת אור בנושא?

פורסם

אם יזדמן לך להגיע לאיזור הצפון מתישהו, ממליץ לך להכנס למוסך רווה שחאדה בחיפה. מוסך מעולה שאחד הבעלים שלו הוא מהנדס של סוזוקי שמכיר את כל התקלות... חוץ מזה המחירים שהמוסך גובה נמוכים מאוד (450 ש"ח לטיפול שיגרתי בסוזוקי SX4).

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...