Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילמו אותי על מהירות - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני בטח לא היחיד ויש עוד המון כמוני שצילמו אותם על מהירות ..

בלילה של השנה החדשה יום שישי .. נסעתי מבאר שבע לאשדוד היה שם ממש הרבה משטרות מחסומים בדרך בשעתיים עצרו ואותי פעמיים לבדיקת רשיונות ואחד מהם זה אחרי שבילוש עקבו אחרי בתוך בעיר איזה 10 דקות....

בכניסה לאשדוד מותר לנסוע או 50 או 60 נצא מנקודת הנחה חמישים... בצד הדרך חנתה לה טויוטה אבנסיס צבע שמפניה בתוכה ישב בחור מאוד מבוגר בצד של הנוסע לא על ההגה וזהו הוא רק יושב ומצלם אנשים.. מהפגוש הקידמי שלו נפתח פלסטיק ומשמה יצאה המצלמה...

אני עברתי על מהירות של מקסימום 80 ולא הייתי לבד עברתי יחד עם עוד איזה 3 מכוניות והיו 2 פלאשים.... הייתי חייב לחזור ולעבור שוב לראות מה פשר העניין פעם שניה עברתי על 45 קמש... ואז ראיתי מי יושב ואיך צילם... יש לי גלאי רדאר וכל הדרך הוא מפצף וואללה הציל אותי לא פעם משוטרים עם ממלז .. אבל על הטויוטה הזו הוא לא ציפצף יש לכם מושג למה??

(אגב לא היה לה 00 לא לוחית אדומה לא 77 ולא כלום מספר רגיל.. כך גם הבילוש שעקב אחרי שהיה טרנזיט של פולצפאגן)

השאלה שלי היא ... אני משער שבאותו ערב הם צילמו מינימום 300 רכבים כל מהירות רק מאותה הטויוטה שחנתה בצד.. מה לכל ה300 הם ישלחו או שיכול להיות שזה סתם להרתיע?!?!?

תסעו בזהירות אותו לילה היה כמו סרט כל כך הרבה שוטרים יותר מידי כבר... כשחזרתי לכיוון ב"ש ראיתי שלוש תאונות במקומות שונים בהפרשים של ק"מ אולי אחד מהשני וזה רק מה שלי יצא לראות לא רוצה לחשוב ככמה היו בכלל...

שלושה חברה עם סקודה פליסיה כחולה נכנסו בעמוד ... מצובישי לאנשר כסופה התהפכה בצד ימין בדרך לכיוון החולות והיה עוד רכב שהתהפך אבל הצד השני של הכביש אז לא בדיוק יודע מה היה שמה... סעו לאט אבל בטוח !!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

בכניסה לאשדוד מותר לנסוע או 50 או 60 נצא מנקודת הנחה חמישים... בצד הדרך חנתה לה טויוטה אבנסיס צבע שמפניה בתוכה ישב בחור מאוד מבוגר בצד של הנוסע לא על ההגה וזהו הוא רק יושב ומצלם אנשים.. מהפגוש הקידמי שלו נפתח פלסטיק ומשמה יצאה המצלמה...

חפש "מולטנובה" בפורום.

אני עברתי על מהירות של מקסימום 80 ולא הייתי לבד עברתי יחד עם עוד איזה 3 מכוניות והיו 2 פלאשים.... המולטנובה מסוגלת להבחין בין הרכבים , בתנאים מסויימים. אם וכאשר תקבל דו"ח/הזמנה למשפט , בקש מהמשטרה את הצילום (שוב , חיפוש בפורום יעזור ,שם תמצא גם אתרים המתמחים בנושא מכמונות המהירות) - ותוכל לדעת אם (אם בכלל תקבל את הדו"ח) נתפסת על פי הכללים.

הייתי חייב לחזור ולעבור שוב לראות מה פשר העניין פעם שניה עברתי על 45 קמש... ואז ראיתי מי יושב ואיך צילם... יש לי גלאי רדאר וכל הדרך הוא מפצף וואללה הציל אותי לא פעם משוטרים עם ממלז .. אבל על הטויוטה הזו הוא לא ציפצף יש לכם מושג למה?? רוב הסיכויים שיש לך גלאי קוברה/יונידן ושות'. הם טובים בתור משקולת נייר (ולא ,הוא לא הציל אותך מלייזר. סתם היה לך מזל , אין גלאי שמציל מלייזר. שוב ,חיפוש בפורום ייתן לך את התשובה).הגלאים שאינם בל 970/990/995 או וולנטיין 1 מצפצפים מאוחר מאוד (או בכלל לא) מול מולטנובה. בוודאי מול ניידות.

(אגב לא היה לה 00 לא לוחית אדומה לא 77 ולא כלום מספר רגיל.. כך גם הבילוש שעקב אחרי שהיה טרנזיט של פולצפאגן). שוב , חיפוש בפורום ייתן לך את התשובה. מספרי הרישוי של כוחות הבטחון כבר מזמן לא מה שציינת , אלא ספרות אחרות. אגב ,טרנזיט הוא פורד. טרנספורטר הוא פלוצגגן.

השאלה שלי היא ... אני משער שבאותו ערב הם צילמו מינימום 300 רכבים כל מהירות רק מאותה הטויוטה שחנתה בצד.. מה לכל ה300 הם ישלחו או שיכול להיות שזה סתם להרתיע?!?!?

אתה יכול להיות רגוע , אם יהיו להם 300 צילומים כשרים , 300 דו"חות יישלחו. גם 1000 , או 100,0000. זה כסף די בטוח.

תסעו בזהירות אותו לילה היה כמו סרט כל כך הרבה שוטרים יותר מידי כבר... כשחזרתי לכיוון ב"ש ראיתי שלוש תאונות במקומות שונים בהפרשים של ק"מ אולי אחד מהשני וזה רק מה שלי יצא לראות לא רוצה לחשוב ככמה היו בכלל...

נו , היו יותר מדי שוטרים , אבל בעצמך ראית 3 תאונות. אולי לא היו יותר מדי שוטרים ? אתה לא מתאר לך אפילו את כמות השיכורים/מסוממים/חסרי שליטה שהסתובבה על הכבישים.

אני לא בעד מבצעי האכיפה כביכול של המשטרה - בהם דופקים מאתיים אלף דו"חות על מהירות בכבישים מהירים. אבל ביום הספציפי הזה - היה צריך הרבה יותר שוטרים...

שנה טובה שתהיה

פורסם

מכל מה שרשמת זה מה שלא יתן לי לישון בלילה...

אתה יכול להיות רגוע , אם יהיו להם 300 צילומים כשרים , 300 דו"חות יישלחו. גם 1000 , או 100,0000. זה כסף די בטוח.

אגב מה הדין למי שנוסע נלך על המקרה הכי קיצוני במקום 50 קמש 80 קמש אני עדיין בנהג חדש ואין לי קנסות על דברים מסויימים חוץ משלט נהג חדש.. ששולם מיד עם קבלתו...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

באותו יום שוטר עצר חבר שלי על אותם מהירויות בידיוק (בתוך העיר)

הוא קיבל שלילה ל-30 יום

רישיון זמני עד יום ראשון (היום)

והוא פוגש היום קצין משטרה..

אם זה מעניין אותך, אני אעדכן אותך לגבי מה יצא אם הקצין משטרה ברגע שהוא יגיד לי.

hope for the best, expect the worse.

פורסם

בתור נהג חדש אתה בצרות אם אכן תורשע (שים לב שתשלום קנס הינו הודאה כאילו הורשעת בפני בית המשפט). קרא כאן :http://www.mot.gov.il/wps/pdf/HE_MOT/Hoveret_rishui_HE.pdf

פרק 8 ,נהג חדש.

תיאלץ לעמוד מחדש במבחני הנהיגה.

אם אכן תקבל דו"ח - עו"ד הוא כמעט חובה. גם אם מדובר בברירת קנס.

לגבי חברו של הג'וק , הדברים שונים.

הוא נעצר ע"י שוטר שהשתמש באקדח לייזר (או אמצעי אחר המחייב עצירה , כגון וואסקאר) וקיבל דו"ח במקום , ובעקבותיו שלילת חושב.

דו"ח אוטומטי גורר זימון למשפט או קנס , ואין שלילה מינהלתית.

פורסם

הודיעו מראש שבסופ"ש החולף הולך להיות מבצע מטורף של המשטרה.

מי שלא נסע כמו טטל'ה - חטף. ולא צריך להיות מופתע.

אני מסכים שהנוכחות של המשטרה היתה דרושה - אבל לא מסכים שהדרך בה בחרו היתה נכונה.

היה צריך לשים דגש על בדיקות שכרות, ועל נהגים שמתפרעים בכביש - ולא על מצלמות שבכלל מנפיקות דו"ח בדואר בעוד חצי שנה.

במקום להציב את הניידת כמלכודת מהירות מצלמת - היה אפשר פשוט לשים בה שוטר שיפטרל באיזורים המועדים, עם צ'קלקות דלוקות - ואם מישהו בכ"ז יעיז להשתולל - להוריד אותו מהכביש.

ואגב - השוטר שישב בצד הנוסע של הניידת לא קשור לכלום - המולטנובה אוטומטית לחלוטין, רק צריך לפתוח את ה"מכסה" (לוחית הרישוי), להפעיל את המכמונת, לקבוע מהירות מינימלית לצילום, ולהמתין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וויל , הפעם אתה טועה.

נוכחות המשטרה הפעם הייתה בערך פי 4 מכרגיל.

המכמונות הוצבו בתוך הערים , לא מחוץ להן.

נשיפונים חולקו לשוטרים בכמויות שאינן מצויות בד"כ (אגב , בעקבות המתנה להכרעת בג"צ , בדיקת נוכחות אלכוהול בדם קשה מבעבר. ידי המשטרה כבולות למדי ביחס לזה - עד להודעה חדשה).

ההוראה הגורפת הייתה להראות נוכחות ובולטות בשטח , ולחלק דו"חות על שכרות , רכבים לא תקינים וכו'.

פורסם

היה מלא שוטרים נראה לי שכל ניידת שרק קיימת פיטרלה וזה מה שאני ראיתי באשדוד לא רוצה לחשוב מה היה במקומות יותר הומי אדם כמו ת"א וכו'.. ולא רק ניידות כל רכב שאפשר לנהוג בו הוצמד לו שוטר וצ'קלקה ויאללה עוד ניידת !! זה ממש מטורף אני ידעתי על המבצע הזה אבל לא חשבתי שעד כדי כך!!

מה גם שבכביש כניסה לאשדוד זה שלושה נתיבים זה ממש רחב ופתוח עם הפרדה בין הלוך וחזור אתה לא לבד על הכביש יש איתך עוד שנוסעים על 70 - 80 ואתה נסחף עם הזרם כמו שאומרים וגם נוסע 70 - 80 ... וזה עצוב שעוצרים אנשים תמימים יחסית במקום לעצור את אלה שבאמת עושים בלגאן בכבישים...

החבר שרשם על חבר שלו שמוזמן לקצין משטרה תן עידכון תגיד לי מה נסגר עם העניין ואם הוא יצא מזה אז איך...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם
וויל , הפעם אתה טועה.

נוכחות המשטרה הפעם הייתה בערך פי 4 מכרגיל.

המכמונות הוצבו בתוך הערים , לא מחוץ להן.

נשיפונים חולקו לשוטרים בכמויות שאינן מצויות בד"כ (אגב , בעקבות המתנה להכרעת בג"צ , בדיקת נוכחות אלכוהול בדם קשה מבעבר. ידי המשטרה כבולות למדי ביחס לזה - עד להודעה חדשה).

ההוראה הגורפת הייתה להראות נוכחות ובולטות בשטח , ולחלק דו"חות על שכרות , רכבים לא תקינים וכו'.

אם אכן זה המצב - אז כל הכבוד.

אני מחכה לראות את ההודעה לעיתונות של המשטרה, כולל כמות הדו"חות על מהירות מול דו"חות על עבירות מסוכנות (שכרות, אדום, זכות-קדימה, רכבים לא תקינים במיוחד)

ולגבי מכמונות בתוך הערים - חלק מהמיקומים נמצאים טכנית ב"שטח עירוני" אבל בעצם בכניסות ויציאות בהן אין בעיה בטיחותית לנסוע 80. לדוגמא המולטנובה מול תחנת הדלק, ביציאה מקרית בן-גוריון בחולון. (היתה נוכחת ביום שישי בערב)

פורסם
הודיעו מראש שבסופ"ש החולף הולך להיות מבצע מטורף של המשטרה.

מי שלא נסע כמו טטל'ה - חטף. ולא צריך להיות מופתע.

צודק!!

הרי היה כל-כך צפוי שזה מה שיהיה ביום שישי בסילבסטר- ואפילו חיים הכט דאג להפחיד אותנו ב-TV.

נסעתי ב-6 של ההורים (ויתרתי על ה-306 שלי), נתיב ימני באילון, לא עוקף, בקרת שיוט קבועה על 95 קמ"ש ללא נגיעה בגז ממחלף קיסריה עד חולון..... שקט נפשי וללא דאגה לדו"ח...

וגם על שתייה טובה נאלצתי לוותר...:twisted:

אני מסכים שהנוכחות של המשטרה היתה דרושה - אבל לא מסכים שהדרך בה בחרו היתה נכונה.

היה צריך לשים דגש על בדיקות שכרות, ועל נהגים שמתפרעים בכביש - ולא על מצלמות שבכלל מנפיקות דו"ח בדואר בעוד חצי שנה.

במקום להציב את הניידת כמלכודת מהירות מצלמת - היה אפשר פשוט לשים בה שוטר שיפטרל באיזורים המועדים, עם צ'קלקות דלוקות - ואם מישהו בכ"ז יעיז להשתולל - להוריד אותו מהכביש.

טעות WILL, דווקא ביום שכזה היה ראוי שכך יהיה והיה אפילו מרשים ומוצדק לטעמי מספר הניידות הרב.

עד כמה שזה היה ראוי ובמקום יעידו מעל 5000 דוחות תנועה ומעל 1000 שלילות רישיון בשל מהירות מופרזת ואלכוהול...

סוף סוף לדעתי מגיע כל הכבוד וח"ח למשטרה!!

אמיר.

פורסם

צילמה אותי אותה הניידת באותו המקום לפני חודשיים וחצי בערך.

איך עדיין לא למדתם אותה?

היא עודמת כמעט כל יום בדיוק באותו המקום(או שלפעמים ממול) ומצלמת בלי הפסקה.

השוטרים מצאו מקום מצויים.

רק שאותי הם צילמו על בערך 95 ואני מחכה לגזר דין...

פורסם

יש להם הרבה סרטי צילום הם יביאו גם מכולה של סרטי צילום אם הם ייגלו "מכרה זהב" של דוחות בכביש שומם...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
צודק!!

הרי היה כל-כך צפוי שזה מה שיהיה ביום שישי בסילבסטר- ואפילו חיים הכט דאג להפחיד אותנו ב-TV.

נסעתי ב-6 של ההורים (ויתרתי על ה-306 שלי), נתיב ימני באילון, לא עוקף, בקרת שיוט קבועה על 95 קמ"ש ללא נגיעה בגז ממחלף קיסריה עד חולון..... שקט נפשי וללא דאגה לדו"ח...

וגם על שתייה טובה נאלצתי לוותר...:twisted:

טעות WILL, דווקא ביום שכזה היה ראוי שכך יהיה והיה אפילו מרשים ומוצדק לטעמי מספר הניידות הרב.

עד כמה שזה היה ראוי ובמקום יעידו מעל 5000 דוחות תנועה ומעל 1000 שלילות רישיון בשל מהירות מופרזת ואלכוהול...

סוף סוף לדעתי מגיע כל הכבוד וח"ח למשטרה!!

אמיר.

לא הבנת את כוונתי.

אני בעד נוכחות של משטרה בכבישים. נוכחות גלויה, ורצוי בתנועה. במיוחד בסילבסטר, בו כדאי שלכולם תהיה תזכורת שצריכים לנהוג באופן מתון במיוחד בחג הזה.

האנטי שלי הוא נגד דו"חות מהירות (1000 שלילות רשיון? מאיפה המספר הזה? יש לך לינק לאיזו הודעה רשמית? כמה מהן על אלכוהול? אולי 20?) בלבד, ובמיוחד כנגד הסוג המצולם - שאפילו לא משפיע על נהיגת העבריין במקום, אלא רק מעניש אותו אחרי כמה חודשים.

אני לא יודע על מה ניתנו 5000 דו"חות תנועה. אבל תרשה לי לנחש שהחלוקה היא בערך:

300 אי עצירה בעצור

500 אי-חגירת חגורות (אכן חשוב)

20 נהיגה תחת השפעת אלכוהול/סמים (חשוב ביותר, עבודת קודש של המשטרה)

100 נהיגה בקלות ראש/בחוסר זהירות (סעיפי סל שנותנים למי שלא מצאו עבירה אחרת להדביק לו אבל נסע כמו חוליגן)

ועוד 4000+ על מהירות. מתוכם 800 ע"י מצלמות (כלומר הפתעות ישלחו בדואר עוד כמה חודשים)

אם יש לך נתונים אחרים - שתף.

פורסם
לבקשתך הנתונים :

http://police.gov.il/DistrictMain.asp?path=/web_atan/ma_hadash.xml

עדיין , יותר מדי דו"חות על מהירות , אבל לא בכמות שהצגת.

וואלה.

אני מוריד את הכובע בפני המשטרה לגבי רוב הנתונים האלו.

ביצעו מעל 6000 בדיקות שכרות (כלומר: כמה עשרות אלפי אנשים נבדקו או היו נוכחים בבדיקה כזו - ועכשיו יודעים ממקור ראשון שאכן יש אכיפה! זה חשוב!)

הורידו 18 רוצחים מהכביש.

הורידו 140 רכבים מהכביש עקב ליקויים (חבל שאין פרוט - אני מקווה שהליקויים שנאכפו התרכזו בתחום הגה-בלמים-צמיגים, ולא בתחום ניאונים-אגזוז-חצאיות)

ודפקו 1000 דו"חות מהירות, רבע מתוכם על מהירויות של שלילה.

בסה"כ - יפה. וגם העובדה היא שלא היו הרוגים. (אם כי זה בהחלט יכול להיות מזל ותו לא)

רק לדעתי המולטנובות היו מיותרות ולא תרמו לבטיחות באותו סופ"ש. (ולא, אני לא משוחד, לא נתפסתי על שום דבר בסופ"ש הזה)

• תוכן חדש...