Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית בתקציב 45-65 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מעוניין לקנות רכב שני למשפחה. בכיוון של משפחתית.

דרישות: מחיר בין 45-65 אלף, חסכוני יחסית למשפחית, אמין (אפילו אם צריך לשלם קצת יותר, לא בא לי להתחיל להוציא אלפי שקלים על כל תקלה שנייה)

ממה שגיששתי עד עכשיו, קיה פורטה 2011-12 רכב מעולה, וגם טויטה קורולה. לעומת הפורד פוקוס שהוא בעל גיר רובוטי מוזר, ולא אמין.

מה הכי מומלץ על פי הדרישות?

ועוד שאלה - האם עדיף ללכת לחברת ליסינג מאשר להתחיל לחפש רכב בפרטי?

פורסם

מאחר ופסלת גיר רובוטי, תתמקד ביונדאי I35 וקיה פורטה עם תיבות 6 הילוכים. לקורולה יש 4 הילוכים ורק 4 כריות אוויר ולכן הייתי מוריד אותה מהרשימה.

מציע לחפש את הגרסאות הבכירות שבד"כ היו בידיים פרטיות. EX בקיה וסופרים ביונדאי.

פורסם

אין לי בעיה עם גיר רובוטי,

העיקר שיהיה אמין ולא מחריד. קראתי ביקורות קצת קשות על פורוד פוקוס. אם יש דעות אחרות, אשמח לשמוע.

פורסם

הפורטה היא כיוון מעולה, מרווחת ונוחה, נסחרת במחירים טובים, אחלה של רכב משפחתי משומש.

יונדאי i35 מעוצבת ונאה יותר אבל היא לא בתקציב אלא אם נסעה המון או עברה תאונה, עדיף להתרחק.

אפשר לבדוק את מיצובישי לאנסר, תא נוסעים פחות איכותי משל הקיה אבל רכב מאוד מרווח, אמין ועם 7 כריות אויר ו-5 כוכבים במבחן ריסוק.

אני יכול לספר שהתלבטות דומה במשפחה המורחבת שלי הסתיימה בשבוע שעבר בטויוטה פריוס מודל 2008, מיד ראשונה פרטית לגמרי ובמצב מעולה.

פורסם

לדעתי קיה פורטה/יונדאי I35 בדיוק בשבילך. ככה תרוויח שנתון גבוהה ואמינות טובה (בתנאי שטופלו כראוי, נכון לכל רכב).

קורולה רכב חביב אבל אתה תהיה חייב לרדת בשנתון שזה מכניס אותך לסיכון גבוהה יותר של תקלות (כל רכב מתיישן אין מה לעשות).

פורסם

הפורטה חביבה רק שים לב שבשנת 2011 חלק מהן הגיעו עדיין עם תיבת הילוכים בעלת 4 מהירויות ....

לדעתי מנובמבר 11 החלו ליבא את הרכב עם 6 הילוכים .

פורסם
הפורטה חביבה רק שים לב שבשנת 2011 חלק מהן הגיעו עדיין עם תיבת הילוכים בעלת 4 מהירויות ....

לדעתי מנובמבר 11 החלו ליבא את הרכב עם 6 הילוכים .

בפברואר - מרץ 2011 התחילו להגיע רכבים עם 6 הילוכים. יש מעט מאוד 2011 עם 4.

ניתן לזהות לפי נורות איתות במראות שהפכו ללד וידית הילוכים עם בסיס מכוסה בעור.

פורסם

מהנסיון שלי רוב הפורטה 2011 הן עם 4 הילוכים ... מכרתי עשרות כאלה בשלמה סיקסט ואני זוכר לקוחות שחיפשו במיוחד את הדגמים עם 6 הילוכים .

פורסם

האמת שרנו פלואנס דיזל תקרוץ לי ממש, מכיוון שיש לי עסק משפחתי שמקבל החזרי מס על דיזל.

השאלה אם הרכב מספיק אמין?

בכל מקרה, אני מבין מכולם שקיה פורטה 6 הילוכים זה הכיוון הטוב ביותר.

פורסם

מספיק אמין, מאידך אני בספק שיכנס אקזמפלר ראוי בתקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מהנסיון שלי רוב הפורטה 2011 הן עם 4 הילוכים ... מכרתי עשרות כאלה בשלמה סיקסט ואני זוכר לקוחות שחיפשו במיוחד את הדגמים עם 6 הילוכים .

האמת שזה נכון ואז חברות הליסינג דרשו מהלקוחות כמעט 15 אלף ש''ח תוספת על גיר 6 הילוכים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
האמת שרנו פלואנס דיזל תקרוץ לי ממש, מכיוון שיש לי עסק משפחתי שמקבל החזרי מס על דיזל.

השאלה אם הרכב מספיק אמין?

בכל מקרה, אני מבין מכולם שקיה פורטה 6 הילוכים זה הכיוון הטוב ביותר.

הפלואנס דיזל נחשבת למכונית אמינה מאוד, לא שמענו עד היום על בעיות סדרתיות. זה כולל גם לא מעט נהגי מוניות שנוסעים בפלואנס דיזל ולא מדווחים על בעיות מיוחדות.

הבעיה היא שלצערי פלואנס דיזל טובה עם קילומטראז' סביר, לא נמוך אלא סביר, נמצאת מעל רף התקציב העליון שהגדרת. בתקציב שלך תמצא רכבים עם המון קילומטרים או היסטוריה לא נקיה.

במסגרת התקציב שציינת קיה פורטה מהדגם החדש יותר זה בהחלט כיוון טוב, חסכוני ואמין יחסית.

פורסם
לדעתי קיה פורטה/יונדאי I35 בדיוק בשבילך. ככה תרוויח שנתון גבוהה ואמינות טובה (בתנאי שטופלו כראוי, נכון לכל רכב).

קורולה רכב חביב אבל אתה תהיה חייב לרדת בשנתון שזה מכניס אותך לסיכון גבוהה יותר של תקלות (כל רכב מתיישן אין מה לעשות).

מחזק את שתי הנקודות שלך,

לדעתי הקיה פורטה יתאים בול לתקציב ולדרישות.

קורולה.. באמת יותר מדי תקלות ברכבים הטיפה יותר ישנים לדעתי.

בנוגע ליסינג או פרטי.. לא כולם מסתדרים עם ליסינג.. תחפש עסקאות, תראה אם הן קורצות לך.

• תוכן חדש...