Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם בירשותי טויוטה יאריס 100 שנת 2010 רובוטית.(אוטומטית)

התקלה כזאת: הרכב עמד לפחות שעה אולי קצת יותר כשהוא מונע עם מזגן(זה היה באילת)

עמד ולא זז.

כעבור השעה הזאת או שעה וחצי הכנסתי להילוך R והוא פשוט לא נכנס במחשב הופיע N מהבהב. ניסיתי להכניס ל-D ועדיין לא נכנס עדיין N מהבהב.

לא הבנתי מה קורה. כיבתי את המנוע וניסיתי להניע שוב ואז כשהכנתי להילוך D הוא פשוט נסע אחורה כאילו שהוא בהילוך R אבל הוא בעצם בהילוך D וגם במחשב היה רשום D.

כיבתי את המנוע כמה פעמים ועדיין אותו דבר. לא הבנתי מה קורה ומה לעשות. בסופו של דבר כיביתי את המנוע ל-5 דקות בערך ואז הנעתי שוב והכל הסתדר כאילו לא קרה כלום.

אפשר לדעת פחות או יותר מה הייתה הבעיה?

(הרכב עדיין באחריות 'SELECT' של סוכנות טויוטה האם כדאי לגשת אלייהם ולתאר את התקלה?

חשוב לציין שהרכב אצלי כבר חצי שנה ללא שום תקלה כזאת או אחרת

עריכה אחרונה על ידי xxgalxx
פורסם

אם הרכב באחריות בטח שתנצל את האחריות מוקדם ככל האפשר, בשביל זה נותנים אותה.

מה שאתה מתאר זו כנראה בעיה בקלאצ', הוא כנראה מחליק , בצע חיפוש על קורולה רובוטית, הבעיה הזו הופיעה כמה פעמים בפורום.

פורסם

ראשית כל, רובוטי זה לא "אוטומט".

שנית, האם השארת את הרכב מונע כשההילוך משולב כשבלם היד מורם? אם כן, יתכן שהרכב היה הרבה זמן בחצי קלאץ', הקלאץ' התחמם ולקח לו זמן לשלב את ההילוך הרצוי.

לא נדלקה לך נורה אדומה עם גלגל שיניים וסימן קריאה במרכזה? הכל טוב.

בכיבוי הרכב נתת לקלאץ' להתקרר-וזה בדיוק מה שצריך לעשות.

איני יודע אם זה משהו שצריך לדאוג בגללו. מה שכן-בדוק במוסך מורשה טויוטה בהיסטורית הרכב האם בוצעה החלפה של פלטות הקלאץ'/איפוס גיר/עדכון גיר/החלפת שמן גיר לאורך חיי הרכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם, בהמשך לפוסט..

הלכתי אתמול למוסך טויוטה וטענו שחיישן מצמד לא תקין וצריך להחליף , כמובן שהרכב באחריות ואני לא משלם גרוש..

מה אתם אומרים ?

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם, בהמשך לפוסט..

הלכתי אתמול למוסך טויוטה וטענו שחיישן מצמד לא תקין וצריך להחליף , כמובן שהרכב באחריות ואני לא משלם גרוש..

מה אתם אומרים ?

אני אומר שברור שכדאי לך לנצל את האחריות ולהחליף, מה השאלה כאן?

כל הכבוד ליבואן שלא מנסה להתחמק ולוקח אחריות בלי שום ויכוח.

פורסם

אני מאמין שהם יעשו את זה , הם לא ישחררו אותי בלי בדיקה כזאת מין הסתם זה מוסך מורשה טויוטה סוכנות במת"מ חיפה

• תוכן חדש...