Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוקץ חלונות 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התחלתי לעבוד במחשבים "פול-טיים" אצל חברה גדולה, זה לא אומר שאני עדיין לא עושה את זה כהשלמת הכנסה.

רציתי להציף תופעה שראיתי אצל חלק מהלקוחות שלי שקנו מחשב ממקום אחר (רובם קנו באילת, חלקם לא), הם קונים מחשב + מערכת הפעלה חלונות 10 שמוצגת כחוקית, אבל הם לא קיבלו דיסק או מדבקה עם סיריאלי, משיחות עם מוקד השירות של מיקרוסופט עבור הלקוחות הללו , נתגלו שהמערכות הללו הן BLACKLISTED.

עד כאן מדובר במעשה נוכלות רגיל לחלוטין ואין בו שום דבר מעניין, אז מה הסיפור?

מכיוון שמיקרוסופט עצמה מתקינה עותק חוקי של חלונות 10 עבור מערכות הפעלה פרוצות, היא למעשה "מכשירה את השרץ", משיחה אם בית עסק כזה הוא הודה שהמערכת אינה מקורית, אבל היא חוקית מכיוון שמיקרוסופט "הכשירה אותה" (בעוד בית העסק גבה מחיר של מערכת הפעלה חוקית למהדרין), עוד הוא טען שהוא אף פעם לא אמר שהיא מערכת הפעלה מקורית, אבל הוא אמר ועמד על דעתו שמערכת ההפעלה חוקית.

זה לא שאני נגד מערכות הפעלה פרוצות (מכיוון שהן לא שמות את מיקרוסופט של השלטר שיכול להשבית את המערכת בכל רגע, לדעתי זה אפילו מוצר עדיף על הלא פרוצות), אבל מי שקונה מקורי, צריך לקבל מקורי.

בהחלט נראה שהנוכלים מצאו פרצה בתוכנית העסקית של מיקרוסופט ומצלים אותה לטובתם, שימו לב.

פורסם

מה המחיר עבור מערכת ההפעלה?

כלומר מיקרוסופט מחלקת בחינם, אתה יכול להוריד בחינם, בעל העסק משדרג בחינם אבל גובה מחיר מלא?

:x

פורסם (נערך)

כן.

וגם אומר ללקוחות שלו שזאת מערכת הפעלה חוקית, דבר שמבחינה טכנית פרופר, זה נכון.

ההונאה פה, מתבססת על חוסר ההבחנה (או על ההבחנה שמיקרוסופט עשו כששדרגו מערכות פרוצות בחינם) בין "מקורי" לבין "חוקי".

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

בזמנו כשעבדתי כטכנאי מחשבים אכלתי הרבה קש בגלל מיקרוסופט והמדיניות ההזוייה שלהם לגבי מערכות ההפעלה שלהם .

דעתי האישית - זו איוולת לשלם על מערכת הפעלה בתקופה שיש מערכות הפעלה חינם אין כסף. וזה עוד לפני השטויות האיומות שמיקרוסופט הכניסו לחלונות 10 כמו למשל יכולת שלהם לשלוט מה מותקן עליה מרחוק ולהסיר תוכנות שלא נראות להם למשל.

צריך להתעקש לקנות מחשב נקי ממערכת הפעלה, או לכל הפחות לדרוש שיהיה לינוקס מותקן ואחר כך בבית להחליט על מה מוכנים לשלם.

פורסם

נדמה לי שבדומה לארה"ב, גם פה (בלחץ של מיקרוסופט, כמובן) שינו את התקנה כך שכל מחשב "מותג" חדש נדרש להמכר עם מע' הפעלה.

אלה מה? אין שום חובה שהוא יהיה עם WIN 7/8.1/10. יש גם אפשרות לרכוש מחשב חדש עם דוס הישן והטוב. שלא לדבר על מערכות לינוקס, כפי שמיוזיקלעד כתב.

פורסם

ממתי שיצא חלונות 95 מיקרוסופט העלימו עין מהתקנות לא חוקיות בשביל למלא את השוק במחשבים עם מערכת הפעלה שלהם.

ב 10 הם חוסמים הכול.

אל תשכחו שאפשר לקבל עכשיו 10 בחינם בטאבלט אז לא הכול גרוע.

אייל

• תוכן חדש...