Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקט למראה של קנגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה המק"ט אבל אני קניתי פעם מראה חשמלית משלמת עם מנגנון תקין לגמרי לקנגו ב 200 ש"ח מפירוק.

בקנגו כל המראות תמיד שחורות כך שאין בעיה של התאמת צבע.

כמעט בטוח שיעלה לך יותר זול לקנות מפירוק בארץ מאשר להזמין מחו"ל.

שים לב שיש הבדל בצורת המראה בין מודלים 98-2003 לבין מודלים 2004-2009. חדשות יותר מעט קטנות יותר.

פורסם

אתה יכול לתת קישור? מעניין אותי לראות אם זה מראה מקורית או לא.

עדיף לדעתי מראה מקורית משומשת על תחליפית חדשה.

פורסם

לא מקורי, קניתי בעבר והמראה היא מראה רגילה כמו שיש בבית ולא מותאמת לרכב - רואים הרבה פחות. קניתי מפירוק בסוף.

כבר חתמתי...

פורסם

יש לי סקודה שקניתי לה מראה לא מקורית מאיביי והיא לא פחות טובה מהמקורית! זה מאד תלוי בסוג המראה.

פורסם

דבר נוסף שקיים במראה המקורית של רנו ולא קיים לדעתי בתחליפיות הוא איזור קטן בצד הרחוק של המראה שמסומן בקו מקווקו, באיזור הזה יש סוג של מראה פנורמית שנותנת זווית ראיה רחבה יותר.

פורסם

קניתי מאיביי, גם מאנגליה וגם מגרמניה, המראות הזולות שם הגיעו עם מראה פשוטה שממש צימצמה את הטווח שאתה רואה והכפילה אם לא שילשה את השטח המת, הטסתי אותן וקניתי מפירוק (גם מאיביי)

כבר חתמתי...

פורסם

סבבה אבל בשביל להזמין מפירוק מאיביי עדין צריך מקט כדי לדעת אם זה מתאים. ניסיתי לבדוק בחברה והם לא מוכנים לתת לי את המקט של המראה!

• תוכן חדש...