Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על הנתונים.

ביחס לרכבים הקצת יותר נגישים (שמעניינים אותי), מעניין לראות שאלפא לא מוכרים היטב את המיטו - אולי זה מסביר למה יש כמה 09T באוטודיל. 7 WRX זה יפה, לא חשבתי שהם מוכרים בכלל. ויש גם 7 BRZ, אבל זה רכב נגיש יותר. 11קופרות - יפה מאוד. 150 גולף 150 = ממש העלה את מכירות הגולף תוך מס' חודשים מכר כמעט יותר מהגולף הרגילה. אגב, לא מבין מי קונה קקטוס - אבל מכרו יפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה אתה לא מבין מי קונה קקטוס? רכב מ ג נ י ב ביותר, מאובזר מאד ובמחיר של סופר מיני זולה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
911 GT3 נוספת, פיאסטה ST נוספת, חמש מיני קופר S ידניות, שלוש גולף R, חמש מגאן RS265, ארבע ניסאן GTR, חמש BRZ ידניות, שבע WRX STI, שלוש יגואר F-Type, מרצדס AMG GTS אחת, S65 AMG אחת, C63 AMG אחת, שלוש E63 AMG, שתי אסטון-מרטין ואנקוויש, שלוש אסטון-מרטין ואנטג', ארבע אסטון-מרטין DB9, ארבע אלפא 4C, שבע M3, עשר M4, ארבע M5, שלוש M6, פרארי F12 אחת...

מסלולים? אפס.

ואחד אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ.

זה מה שהזכרת לי עם הספירה שלך.

ותודה רבה לפותח השרשור.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
ואחד אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ.

וואי צחקתי בקול. הרגת אותי.

סופסוף הGTI הגיעה למספרים של הקופר אס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways