Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 40 אלף לסיאט לאון 1.4 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

הלאון שלי מתקרבת ל 40 אלף ק"מ והגיע הזמן לטיפול (כן מקדים אותו ב כ 5 אלף קבוע).

מכיוון שהרכב לא באחריות, הרכב לא מטופל במורשה ולכן הייתי רוצה לדעת האם יש צורך באיזה שהו טיפול מיוחד פרט לפילטרים ושמנים?

כמו כן האם מומלץ להלחליף נוזל בלמים ונוזל קירור? הרכב בן 3.5 וגם מה צפי עלות של החלפת נוזלים, והאם תהליך מסובך או שניתן לעשות זאת בתנאים ביתיים?

תודה לעונים ושיהיה שבת שלום.

פורסם

טיפול 45 אלף (טיפול שלישי) הוא טיפול קטן, כלומר רק פילטרים ושמנים.

אם הבנתי נכון אתה מקדים כל טיפול ב-5,000 ק"מ, אז אתה בעצם בטיפול הרביעי שהוא טיפול גדול שכולל פלגים.

לפי הוראות היצרן יש להחליף נוזל בלמים מדי שנתיים. נוזל קירור לא צריך להחליף, למיטב ידיעתי הוא מוגדר כ-Lifetime אז בטוח ב-40 אלף אין מה לגעת בו.

תפרט אילו טיפולים נעשו לרכב עד כה ואז יהיה יותר קל לענות לך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אכן מדובר על טיפול רביעי שכחתי לציין זאת.

הטיפולים שנעשו הם טיפולים שיגרתיים בלבד, באחרון הוחלף גם פילטר

מזגן, שאותו אני מחליף קבוע ביחד עם שאר הפילטרים.

לגבי פלגים אני מבין שאלה הם פלגים אירידיום ומחירם לא זול במיוחד בארץ,

איך אני יכול לדעת איזה בידיוק אני צריך על מנת להזמין אותם מאי באיי? (והאם זה ביכלל כדי)

פורסם (נערך)

CAX , אני מרחובות.

בקשר לפלגים, איזה חברה עדיף מבין Denso, Ngk, Bosch? אני מבין ששלושתן טובות.

עריכה אחרונה על ידי vitek15
פורסם

תודה רבה לכל העונים, עזרתם לי מאוד.

הרכב יעבור בחודש הקרוב טיפול הכולל 3 פילטרים, פלגים והחלפת כל הנוזלים (קירור + ברקסים).

• תוכן חדש...