Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורה נבוכים - Wii? XBOX? PS4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש שלטים של 4 שעברו מעל מאות שעות משחק + במשרד יש לנו PS4 שמשתמשים בו כמעט כל היום.

בנוסף יש לי PS3 עם אלפי שעות משחק על השלטים - כולם נראים כמו ביום שהם נקנו עם 0 בעיות.

אני לא יודע מה חברים שלך עושים ... אבל זו פעם ראשונה שנתקלתי במה שאתה מספר.

אלוהים יודע מה עבר על השלטים שלי (בנוסף להמון שעות משחק - ילדה בת שנתיים ועשרות נפילות) - הכל פיקס.

לגבי בלעדיים ... נו ... על כל אחד של הXbone אפשר לתת כמה יותר משמעותיים של הPS4.

מה שנתת נחמד ... כשיהיה God of war וUncharted נדבר :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי יש שלטים של 4 שעברו מעל מאות שעות משחק + במשרד יש לנו PS4 שמשתמשים בו כמעט כל היום.

בנוסף יש לי PS3 עם אלפי שעות משחק על השלטים - כולם נראים כמו ביום שהם נקנו עם 0 בעיות.

אלוהים יודע מה עבר על השלטים שלי (בנוסף להמון שעות משחק - ילדה בת שנתיים ועשרות נפילות) - הכל פיקס.

לגבי בלעדיים ... נו ... על כל אחד של הXbone אפשר לתת כמה יותר משמעותיים של הPS4.

ליביו, אם זכרוני אינו מטעה אותי, אתה אבא לילדים, אז תרשה לי לפקפק בשעות המשחק השבועיות שלך, אבל אתה בהחלט מוזמן לתקן אותי,

אני בספק אם אתה מגיע ל15 שעות שבועיות שהחברים הרווקים שלי עושים.

קונסולה במשרד?! משתמשים כל יום אם ממש אין לכם עבודה, גם לנו יש xone שנראה כמו חדש כי בקושי נוגעים בו במשרד, מבחינתי זאת לא דוגמא לשימוש אינטנסיבי.

בכל מקרה, בדקתי את עצמי בשביל לראות אם אני לא חי בסרט והרצתי חיפוש בגוגל

dualshock 4 analog rubber

להלן התוצאות:

תמונות

טרד ברדיט על כך שסוני מוכנה להחליף את השלטים בחינם

סוני מאשרת

עכשיו אני מבין מהטרדים שקראתי שכבר יצאו שלטים חדשים עם גומי עמיד יותר... אז אני לא יודע מאיזו סדרה השלטים שלך

אבל כמו שאמרתי מקודם, אצלנו זה קרה בארבעה שלטים

אגב, בסוני 3 התופעה לא היתה קיימת

פורסם

לדור החדש אין פריצה רק לדור הקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי שלטי X360 ששיחקתי איתם הרבה זמן, יום אחד חבר שיחק איתי UFC, מפה לשם הוריד את כל הציפוי גומי מהשלט מהסטיקים (היה ממש אגרסיבי וטיפלה מזיע ^_^).

לדיון עצמו אני חושב ששלט הוא פקטור מכריע בקניה, כמה שאני אוהב את הPS3\4 אני לא מסוגל לשחק שם בנוחות כמו שאני משחק בXBOX שלי.

מבחינת הבלעדיים הייתי רוצה לשחק בTHE LAST OF US

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)
מעבר למה שנאמר פה על המכס שכדי לחכות, ישנה שמועה ששתי הקונוסולות יעברו ריפרש בקרוב על מנת לתמוך ב 4K, אז הנה עוד סיבה...

מאיפה השמועה?

זה עדכון חומרתי או תוכנתי?

אגב בקשר לטיב השלטים,

אני יכול להעיד על השלטים של הפלייסטיישן 3 לפחות, שהם היו עמידים מאוד - שלטים שהוטחו מעצבים על הקיר\רצפה\ואפילו תקרה משעות קשות בפיפא ובאטלפילד..

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

אני אבא - אבל לתקופות בהחלט מגיע ל15 שעות בשבוע.

יש לי גם חברים עם 4 שמגיעים לכפול מזה.

0 בעיות.

לגבי המשרד - על 50 ומשהו איש - בא נגיד שהקונסולה פועלת בערך שעתיים שלוש ביום (זמן צהריים וערב אחרי העבודה - לא כולם יושבים עליה כל היום - 10 דקות ומתחלפים ומדי פעם קופצים ומנקים את הראש).

אצלינו היא לא צוברת אבק - ועדיין כולם עובדים ... הכל בסדר.

ל2 חברים שלי ד״א עם one יש בעיה עם הסטיק השמאלי שלא נשאר ממורכז כשלא נוגעים בו ... זה כבר מרגיז באמת... (יש גם רדיט על זה ... לא שבאמת אני מחשיב את זה - יש רדיט על הכל בערך)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

טוב ליביו, הבנתי לאיפה אתה מוביל את הדיון...

שפות"ש יעשה מה שהוא רואה לנכון.

PsyOr, תגגל ps4 4k refresh, תראה מספיק ידיעות בקשר לנושא

פורסם

ד״א - שתי הקונסולות מסוגלות ל4K כרגע מבחינת חומרה ושתיהן כבר מנגנות וידאו ב4K.

מבחינת חומרה - אף אחת לא באמת מספיק חזקה כדי להריץ משחקים כבדים ב4K (בטח לא הXbox one שפשוט חלש יותר ובקביעות מציג בדור הזה - בניגוד לקודם - ביצועים ורזולוציות נמוכות יותר מהPs4)

אני לא מוביל את הדיון לשום מקום חוץ ממה שאני מכיר.

שורה תחתונה - כמו שנאמר - בוחרים לפי בלעדיים.

God of war , Uncharted , Last of us , Ratchet and Clank + ביצועים יותר טובים באלו שרצים ב2 הפלטפורמות - זה מבחינתי מספיק.

לא סתם סוני מוכרת המון יותר מהדור הנוכחי.

השוק היחיד שבו הן איכשהו קרובות הוא האמריקאי - פה בדור הקודם הXbox שלט בצורה מוחלטת - והיום אתה רואה את רוב השטח מדף בחנויות באיזור חצי חצי אם לא מקדמים את הPS4 קודם.

אפילו המספרים של המכירות מספרים את אותו הסיפור - http://www.vgchartz.com/

על זה תוסיף PS Plus עם משחקים שווים משמעותית מהXBox Gold (שהשתפר אגב משמעותית מאוד! אבל עדיין לא שם. ובמשחק Online גם נעלם היתרון) , את העובדה שאין Region lock על שום משחק ולדעתי יש לך מנצח דיי ברור.

Then dying is forgetting

פורסם

PsyOr, תגגל ps4 4k refresh, תראה מספיק ידיעות בקשר לנושא

קראתי כמה מאמרים בנושא, אלה רק שמועות והשערות, חלקן מבוססות על דברים שנאמרו עוד לפני שיצאו הקונסולות.

בקיצור לא נראה שזה יקרה, אולי רק עוד כמה שנים כשמחירי מסכי ה4K יירדו למשהו קצת יותר נורמלי וייכנסו ליותר בתי אב.

לא רואה סיבה לדחות רכישת קונסולה בגלל השמועה הנ"ל.

בכל אופן, ילדים בגילאי 3-6, פלייסטיישן 3 יתאים יותר (למרות שאישית הייתי מעדיף פאזלים, פליימוביל ולגו), ככה גם אין צורך לרכוש מנוי שנתי כדי להתחבר לאונליין.

פורסם
קראתי כמה מאמרים בנושא, אלה רק שמועות והשערות, חלקן מבוססות על דברים שנאמרו עוד לפני שיצאו הקונסולות.

בקיצור לא נראה שזה יקרה, אולי רק עוד כמה שנים כשמחירי מסכי ה4K יירדו למשהו קצת יותר נורמלי וייכנסו ליותר בתי אב.

לא רואה סיבה לדחות רכישת קונסולה בגלל השמועה הנ"ל.

בכל אופן, ילדים בגילאי 3-6, פלייסטיישן 3 יתאים יותר (למרות שאישית הייתי מעדיף פאזלים, פליימוביל ולגו), ככה גם אין צורך לרכוש מנוי שנתי כדי להתחבר לאונליין.

נו, וזה בדיוק מה שרשמתי, שמועה

לא הצגתי את זה כעובדה.

פורסם
בהערכה מדובר על גילאי 6 ו-3 אלא אם נגיע להבנה שזה צעיר מדי ואז מאוחר יותר.

לגילאים האלה ? רק Wii, אין כאן שום שאלה.

יש המון משחקים שמתאימים לגילאים האלה, משחקים תמימים נהדרים ובלי אלימות, אבל עם הרבה הומור וכיף.

ועוד בונוס שאפשר להשיג אותם בגרושים.HD ו 4K ממש לא משנה לגילאים האלה.

קניתי לילדה בת 5 את המכשיר הזה, לפני 3 חודשים והספקתי לצבור יחד איתה קילומטרז נאה על המכשיר הזה. וזה גם טוב שבזכות השלטים המיוחדים של ה WII היא לא הופכת לבטטת ספה כמו משחקי הגויסטיק הרגילים.

יש גם משחקים מיוחדים לבנות כמו נסיכות דיסני וכו, אם זה יעניין אותך אני יכול להפנות אותך למשחקים שעניינו אותה יותר מהשאר.

תקפיד רק שהוא יגיע עם השלטים של Motion+ שזה שידרוג לשלטים המקוריים של המכשיר, הם מכילים ג'ירוסקופ בנוסף לסנסורים הרגילים, ומשדרגים מאד את החוויה.

• תוכן חדש...