Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורה נבוכים - Wii? XBOX? PS4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מכשיר כבר מת.

אפשר אבל WiiU שמריץ את המשחקים של הWii.

והוא כבר סביר מינוס.

לגבי 4K זה עניין של איזור.

בארה״ב - 55״ 4K עולה 1000 דולר ו65 עולה 1800 - עד הבית תוך יומיים מורכב (צופה במסך כרגע - צריך להתקין איתו את הPS4 בערב :))

(http://www.amazon.com/Samsung-UN65JU6500-65-Inch-Ultra-Smart/dp/B00T48CVWE)

זה לסמסונג סמארט - דגם 2015.

אני לא חושב שהדגם 1080P של זה עולה את המחיר הזה בארץ (למעשה דיי בטוח שכפול...) אבל זה שם בקצת פרופורציות.

אבל כמו שאמרתי - החומרה הנוכחית כבר תומכת.

אבל היא לא חזקה מספיק כדי להריץ משחקים על רזולוציה כזו בצורה מרשימה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל אופן, ילדים בגילאי 3-6, פלייסטיישן 3 יתאים יותר (למרות שאישית הייתי מעדיף פאזלים, פליימוביל ולגו), ככה גם אין צורך לרכוש מנוי שנתי כדי להתחבר לאונליין.

לא יודע מה המבחר היום אבל כשהוא רק יצא, לא היו הרבה משחקים לילדים בPS4, חבר קנה והתאכזב לעומת כמות המשחקים שהיתה בPS3 שראה אצלי.

לדוגמא כל סדרת הלגו למינהם.

אני מניח שהיום המצב בPS4 השתפר בהרבה, לא הייתי ממליץ היום להשקיע בPS3 חדש בשום מקרה.

גם אני מעדיף שישחקו במשחקים אמיתיים ואכן הם עושים את זה, אצלי לפחות הם יותר משחקים בלגו אמיתי ובפאזלים מאשר בPS3,

ולא בגלל שהגבלתי אותם בשעות משחק מחשב.

פורסם

זה חלק בלתי נפרד מהעולם שלנו היום. כנ"ל משחקי המחשב.

ועדין עושים אצלי שעות של עבודות מלאכה, יצירה ומשחקים אמיתיים.

אם יגמר בעולם הסלוטייפ, הסיכות לשדכן או מדבקות דורה יהיה אצלי חורבן בית שלישי.

כשאני הייתי ילד וניסתי לשחק בוידאו או בכפתורים של הטלויזיה (שאבא שלי לא העז לעשות זאת)

זה היה כמו שהיום כל תינוק כבר מזיז את האצבע על המסך טאצ כי ככה עושים כולם.

[CENTER] [/CENTER]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה, מה ההבדלים בין ntsc לpal בps4 ומה מומלץ לקנות?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם (נערך)

לתת לילדים בני 3-6 להיות דבוקים לטלוויזה/מחשב כמו זומבים, רק אני רואה בזה פסול?

לא רוצה להטיף מוסר אבל לא הייתי נותן לילדים שלי שיבזבזו את השנים המעצבות בחייהם במשחקי מחשב. במיוחד עם איכות המשחקים של היום.

אפשר לבנות איתם בלגו, לשחק במשחקי לוח, משחקי קופסה, לצאת החוצה לשחק בפארק ועוד.

וכשיגדלו בתקווה שימשיכו לעשות את אותו הדבר עם חבריהם..

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לתת לילדים בני 3-6 להיות דבוקים לטלוויזה/מחשב כמו זומבים, רק אני רואה בזה פסול?

לא רוצה להטיף מוסר אבל לא הייתי נותן לילדים שלי שיבזבזו את השנים המעצבות בחייהם במשחקי מחשב. במיוחד עם איכות המשחקים של היום.

אפשר לבנות איתם בלגו, לשחק במשחקי לוח, משחקי קופסה, לצאת החוצה לשחק בפארק ועוד.

וכשיגדלו בתקווה שימשיכו לעשות את אותו הדבר עם חבריהם..

בגדול אני מאוד מסכים איתך. הבעייה היא שהגירוי במשחקי מחשב משום מה יותר חזק ממשחקי קופסא או משחק בחוץ. רוב הילדים ברגע שהם שמים את ידיהם על משחק מחשב/ קונסולה/ טאבלט סמארטפון וכד'כבר לא מעניין אותם שום דבר אחר.

פורסם (נערך)
הקפצה, מה ההבדלים בין ntsc לpal בps4 ומה מומלץ לקנות?

עם הטלויזיות של שני העשורים האחרונים ובהתחשב בכך שאתה ככל הנראה הולך לעשות שימוש ב HDMI, אין לכך כל חשיבות. מה שכן, בהנחה וספק הכח במכשיר לא אוניברסלי, סביר להניח שגירסת ה NTSC תהיה מותאמת למתח של 110 וולט בלבד וסרטי dvd\bluray המותאמים ל regionים אירופאיים, לרבות ישראל, לא יוכלו להתנגן בו.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

^^ תודה רבה

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

כמו שנאמר אין הבדל בין הגירסאות מבחינת משחקים חוץ מסרטים שגם הם ברובם לא נעולים אגב.

לגבי ״יבזבזו״ זמן במשחקי מחשב - אני לא מחשבי את זה כבזבוז - זה חוויה , זה לימודי בהרבה דברים וזה נותן Skills רבים (מניתוח , למידה , Hand eye coordination , פיתוח מחשבה יצירתית). אין שום בעיה ב״רמת המשחקים״ היום וזו אמרה מאוד מיושנת שלא מכירה כנראה את השוק.

היו כבר דיי הרבה מחקרים שהראו את הדברים החיוביים במשחקים והם חלק גדול מגישות חינוכיות חדשות.

הכל צריך להעשות במידה ועם ניטור כלשהו על מה כמו כל דבר.

לגבי לגו

נא להכיר - Lego dimensions

http://shop.lego.com/en-US/LEGO-DIMENSIONS-PLAYSTATION-4-Starter-Pack-71171?fromListing=listing

משלב בין בניה , משחק , פזלים ועוד - אחלה משחק שמגרה בצורה רצינית את הדימיון ופותח צוהר לשני העולמות.

מומלץ בחום.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

גם אם תצא - מניסיון עבר - זה לגמרי דופק כל אופציה לעדכונים של הקונסולה , משחקים ואולי אפילו לבאן וכיבוי פיצ׳רים מרחוק.

רוצה לפרוץ ולהתחכם? קונסולות דור נוכחי הן כנראה לא הכתובת.

גם בא נזכור שלPS3 חוץ מלגירסא מאוד מסוימת - לא היתה פריצה באמת.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...