Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום רב.

מתלבט לגבי החלפת צמיגים לפיאט פונטו איבו שלי 2010

כרגע נועלת רבייעת צמיגי OVATION 185/65/R15

2 צמיגים מלפני קצת פחות משנה ועוד 2 מלפני כמעט שנתיים.

מתלבט להחליף את כל הרבעייה בעיקר בגלל רעידות במהירות מעל 90 קמ"ש

חשבתי על פירלי שהגיעו במקור עם האוטו או קונטיננטל האמת שכבר קצת מבולבל.

פורסם (נערך)

על הפונטו איבו שלנו שמנו רביעיית קונטיננטל פריומיום קונטקט2 והיינו מאוד מרוצים. אחזו טוב על יבש ורטוב וגם היו שקטים ונוחים.

יכולה להמליץ לך להתרחק ממישלין אנרג'י סייבר (וכנראה שזה יהיה נכון לצמיגים חסכוניים באופן כללי), איתם הרכב הפך לקופצני ובלתי נסבל לנסיעה.

את נושא הרעידות הייתי בודקת בנפרד, יתכן וישנה בעיה שלא קשורה לצמיגים.

עריכה: איך שכחתי, יש חבר פורום שמוכר ג'אנטים וצמיגים של פונטו איבו 2010. לא יודעת אם המודעה עדיין רלוונטית, אבל אם יש לך בעיה שהיא מעבר לצמיגים אולי זה יעניין אותך.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פותח"ש יקר, רעידות במהירות נגרמות בין היתר מגלגלים לא מאוזנים. האם ניגשת לצמיגיה כדי לאזן את הגלגלים?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

רעידות יכולות גם להיגרם מפגם בצמיג, אך בכל מקרה בשל איכות הצמיגים שמורכבים ברכבו של פותח השרשור, טוב יעשה אם יחליף אותם בהקדם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני יודע שכנראה הבעיה תיפתר אחרי איזון גלגלים. אבל כבר חשבתי להחליף את כל הצמיגים לאיכותיים יותר. אז לאיזה צמיגים להחליף לדעתכם?

עוד שאלה הרכב שלי יכול ללבוש 175/65 מה עדיף ה185 או 175?

פורסם

שלום רב,

באתר טייר קלאב תוכל למצוא מספר דגמים רלוונטים עבורך בתקציב הנ"ל.

גם ה-K425 של Hankook וגם ה-CF2 של Toyo יתנו לך מענה הולם ושניהם דגמים מעולים.

בכל מצב אחר הייתי ממליץ על הפאלקן ZE-914 אך במקרה הנ"ל ההפרש ביניהם ממש זניח.

בנוסף, עבור רביעיית צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 200 ש"ח מתנה.

המחירים והמבצע תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או דרך הטלפון.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

פורסם

אני רכשתי רביעייה של פירלי P1 ב1300 ש"ח [325 לצמיג] במידה 195/65/15. אולי במידה שלך זה יהיה אפילו יותר זול. הצמיג בסדר גמור, בדיוק כמו שאר הצמיגים שצוינו בשרשור הנוכחי.

אחרי שאתה מחליף ומאזנים את הגלגלים, שווה לבדוק אם צריך כיוון פרונט. הבדיקה בד"כ חינמית, ורק אם אכן צריך כיוון ואתה מחליט לתקן גובים ממך כסף [לא אמור לעלות יותר מ-200 ש"ח כולל מע"מ]. רק תוודא קודם שהבדיקה אכן בחינם.

מאיזה אזור אתה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני רכשתי רביעייה של פירלי P1 ב1300 ש"ח [325 לצמיג] במידה 195/65/15. אולי במידה שלך זה יהיה אפילו יותר זול. הצמיג בסדר גמור, בדיוק כמו שאר הצמיגים שצוינו בשרשור הנוכחי.

אחרי שאתה מחליף ומאזנים את הגלגלים, שווה לבדוק אם צריך כיוון פרונט. הבדיקה בד"כ חינמית, ורק אם אכן צריך כיוון ואתה מחליט לתקן גובים ממך כסף [לא אמור לעלות יותר מ-200 ש"ח כולל מע"מ]. רק תוודא קודם שהבדיקה אכן בחינם.

מאיזה אזור אתה?

פתח תקווה

• תוכן חדש...