Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לבית אל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

1.מישהו שנוסע על הכביש, איך הכביש לבית אל?

יש הרבה אירועי פח"ע על הכביש לכיוון בית אל וישובים בסביבה נגד רכבים ישראלים?

המטרה לנסוע ברכב פרטי מתל אביב לבית אל.

2. מה הדרך הכי קלה ומהירה לנסוע לבית אל?

תודה

פורסם

עשיתי נסיעה כזאת באוטובוס ממוגן מירושלים כשהלכתי לבקר את אשתי בבסיס, אי שם בעבר כשהייתי צעיר וטיפש וללא נשק.

היום לא הייתי לוקח את הסיכון.

פורסם

שטויות, בתור אחד שנוסע בכביש הזה יום יום (אומנם חמוש אבל אפילו בתוך הארץ ב-443 יותר מסוכן), סע בלי פחד.

אמנם יכולים לזרוק עליך אבנים או בקתב אבל הסיכוי שזה יקרה קלוש (כשנתיים נוסע שם ולא הייתה לי היתקלות).

אם אתה בא מ-443 מעולה אתה ממשיך עד למחלף בן ציון ואז שמאלה לכיוון שכונת פסגת זאב, ממשיך רק ישר עד שתגיע למחסום חיזמא, אחרי המחסום יש כיכר שבו אתה לוקח שמאלה ואז ממשיך עם הכביש עד שמגיע לעוד כיכר, הכיכר הזאת בעייתית אז לשים לב שאתה לא פונה בה שמאלה כי זה לוקח אותך לרמאללה, יש בה המשך ישר לאדם ואז שממשיכים עם הכיכר יש שמאלה לרמאללה וימינה לכיוון בית אל, שים לב שלקחת ימינה, ממשיך ישר עד שתגיע לצומת ענקית שבה פונים שמאלה לכיוון בית אל.

תהנה.

פורסם

סכנת זריקת האבנים זהה לשאר הארץ. על הציר שאתה צריך לנסוע נוסעים ביום יום עשרות אלפי רכבים. סע לשלום.

כמו שכתבו מעלי - 443-גשר בנציון-ישר עד מחסום חיזמא-שמאלה בכיכר הראשונה-אחרי 4 קילומטר ימינה בכיכר השניה.

יש שילוט.

פורסם

עשיתי מילואים באזור לפני מספר חודשים (וגם נסעתי שם עם הרכב הפרטי הלוך וחזור מב"ש בלילה, אבל זה היה עם m16 לצידי).

בגדול, במסלול שתיארו לך כאן (דרך חיזמא) יש מדי פעם זריקות אבנים, אבל זה לא היה משהו נפוץ, אז פשוט תהיה ערני.

מה שיותר נפוץ זה נהגים שלא ממש מתייחסים לחוקי התנועה, אז סע לאט ובזהירות, ואל תופתע אם תראה איזו טרנזיט שמגיעה ממול תוך כדי עקיפה על פס לבן במקום ללא שדה ראייה.

עדיף גם לנסוע ביום, כך הסיכוי קטן יותר להימנע מבעיות בדרך (הן מבחינת אבנים והן מבחינת טעויות בניווט).

פורסם

אני גר בבית אל כבר שנה. לא זרקו עלי מעולם אבנים, בקתבים או כל דבר זה או אחר. אני רק שומע שזרקו על או על ההוא ורואה תמונות אבל אני נוסע מדי יום ביומו לעבודה בירושלים בבוקר וחוזר בערב, והכל דבש. הפחד הוא מהלא נודע.

אתה יכול להגיע גם דרך אריאל -> שילה -> עפרה -> בית אל. דרך 443 זה הארוך יותר.

אתה מוזמן גם לארטיס לכוס קפה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם אתה בא מ-443 מעולה אתה ממשיך עד למחלף בן ציון ואז שמאלה לכיוון שכונת פסגת זאב, ממשיך רק ישר עד שתגיע למחסום חיזמא, אחרי המחסום יש כיכר שבו אתה לוקח שמאלה ואז ממשיך עם הכביש עד שמגיע לעוד כיכר, הכיכר הזאת בעייתית אז לשים לב שאתה לא פונה בה שמאלה כי זה לוקח אותך לרמאללה, יש בה המשך ישר לאדם ואז שממשיכים עם הכיכר יש שמאלה לרמאללה וימינה לכיוון בית אל, שים לב שלקחת ימינה, ממשיך ישר עד שתגיע לצומת ענקית שבה פונים שמאלה לכיוון בית אל.

תהנה.

זו הכיכר האחרונה שציינת (שפונים ימינה לבית אל / שמאלה רמאללה) ששני חיילי המילואים ז''ל הי''ד שנרצחו בלינץ' בשנת 2000

טעו בה או שזה במחסום ביתוניא שזה קרוב לכיכר הזו ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

יש כיכר אחרי המחסום גם במחסום קלנדיה וגם במחסום חיזמא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...