Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C220 97 בעיה אם הסויץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אז ככה יש לאח שלי. והיום הוא נתן לי לראות ולהרגיש את התקלה: מרצדס C220 דיזל מודל 97 שמורה מאוד. בכל פעם שבאים להניע בשבוע האחרון יש בעיה. אי אפשר לסובב את המפתח וצריך למצוא נקודה מאוד מסוימת בנעילת הגה שאפשר לסובב את המפתח.

מה ניתן לעשות, האם אפשר לתקן ומה כיוון הבעיה ?או צריך להחליף חלק ומה החלק הבעייתי?

אני מכיר את הנעילת הגה ברכב וזה לא היה ככה אף פעם וגם לא היה נעילה הגה רב הפעמיים. עכשיו כל הזמן יש נעילת הגה אבל מאוד קשה לסובב את המפתח כי צריך למצוא נקודה ספציפית מאוד קטנה שרק אז ניתן.

פורסם

תסתכל על המפתח טוב מאוד אם הוא לא עקום או אין סימני פגיעה או שפשוף על החריטות שלו.

ואם יש עוד מפתח ספייר של הרכב בבית, אפשר לנסות איתו ולקבוע עם הבעיה במפתח או בסוויץ'.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זהו מפתח שאיבה ולא סוויץ רגיל עם מפתח , לפי התיאור הלך המנעול הגה , סביר להניח שהמפתח לא יזוז עוד מעט בכלל , אם שני המפתחות של הרכב מגיבים אותו דבר , כמעט בטוח שזו הבעיה !

פורסם

חיפשתי אצל כל המנעולנים כולל פאר ואין סויץ למרצדס וכבר שיפצתי אותו פעם אחת ככה שאין טעם שוב זה החזיק בדיוק שנה ישמח לעזרה

• תוכן חדש...