Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אורגלוס, ניראה שמשהו ברכיבה שלך לא נכון.

עם כל הכבוד לגשם להחליק פעמיים בתוך 4 ימים נשמע לא טוב, למרות שיכול

להיות שפשוט יש לך מזל ח*א.

לא רוצה להתחייב אבל לפעמים שאופנועים/קטנועים נופלים מטפטף דלק מהקרבורטור,

לא הייתי מתרגש יותר מידי, תסתכל עם אתה רואה נזילה, אם לא, לא רואה סיבה

לרוץ למוסך.

יכול להיות... אבל שמע, יש לי רשיון כמעט חצי שנה ועדיין לא החלקתי או נפלתי עד לשלשום.

יכול להיות שאחרי ההחלקה הראשונה, אולי "התרגשתי" מההחלקה הראשונה עד כדי כך שאולי לא התרגשתי כול כך מהשניה.

בקיצור, עכשיו יש לי פחות בטחון על הקטנוע... למרו תשאני מקווה שהוא יחזור מהר עם הזמן, מאוד מהר...

אגב, הדלק דולף קצת מתחת למיכל... ממש כמה טיפות, לא נראה לי דליפה...

תודה.

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא יחזור.. אל תדאג..

פשוט כך את הזמן.. אל תתבייש גם לנסוע יותר לאט ממה שנסעת עד היום.. לאט לאט הביטחון שלך יחזור

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
חבר'ה... לא יודע מה קורה לי....

יום החלקתי שוב איתו, עקב הכביש הרטוב מאוד.

ירדתי ב50 קמ"ש בער... לחצתי ברקס קדמי, וכמו בנאדם טיפש לא הספקתי ללחוץ על האחורי בו זמנים והאופנוע החליק על הגלגל הקדמי ועף לי... 20-30 מטר... ואני איתו עוד 10 מטר ככה...

בקיצור, לפני שאני אשאל כמה שאלות... רציתי לומר הרגשה אישית, שממש יצא לי החשק מהרכיבה... שכבר פעמיים החלקתי, ואולי זה יקרה שוב? ואפילו מסוכן יותר, ופגיעה רצינית יותר חס וחלילה (אגב, רק חטפתי שיפשוף רציני ביד ימין ומכה קלה בתחת)...

בעיקרון, לא שיצא לי החשק... עדיין לט לפחות, אבל לא יודע.. אני חושב על זה, למה להפגע ממשהו שבעצם אוהבים, אני צריך עדיין לחשוב על זה...

לא יודע מה קורה איתי בתחום בנתיים...

תאמת, שהחלקות ו"תאונות" זה משהו טוב גם, אני מסתכל על הצד החיובי שבדבר... שזה נסיון שנצבר עם הזמן, ואני רוצה להיות בעל נסיון בתחום...

ולשאלות... אז ככה...

כשהרמתי את הקטנוע, היה ריח של דלק וגם חבר של יאמר לי שהוא הריח, אני חושש מדליפת דלק או סדק במכיל הדלק, ללכת למוסך? אפשר לרכב בנתיים?

ומה בדבר השיפשופים על הקטנוע, יש צבע מיוחד של פיגו שניתן לקנות כדי לצבוע את המכות, זה לא הכרחי, אבל הייתי שמח לתקן את השפשופים.

תודה.

יש שלושה סוגים של חתולים...

אילו שהתחילו לעבור את הכביש ולא הביטו לצד הנכון (ונימצאים בשוליים)...

אילו שהגיעו לאמצע הכביש ולא ידעו לאן ללכת...

ואילו שכמעט הגיע ושוליים השניים...

בקיצור, קח את עצמך בידיים, גם לחתול נגמרות הנשמות בסוף!

לך לאיזה קורס לרכיבה מיקצועית, יותר זול לשלם את הכסף למורה חיים מאשר לשלם אותו למוסך או לכירופרקט!

אבל, שוב, אילו החיים שלך, תבחר איזה חתול אתה רוצה להיות, מהסוג שהזכרתי מקודם, או מהסוג שיודע איך עוברים את הכביש!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הוא יחזור.. אל תדאג..

פשוט כך את הזמן.. אל תתבייש גם לנסוע יותר לאט ממה שנסעת עד היום.. לאט לאט הביטחון שלך יחזור

אני חושב שאני אחזיר את הבטחון במלואו בקיץ... אבל אני אמשיך לרכב פשוט לא בשיא הכיף וכמו מקודם, לאט ובטוח....

תודה רבה.

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם
אני חושב שאני אחזיר את הבטחון במלואו בקיץ... אבל אני אמשיך לרכב פשוט לא בשיא הכיף וכמו מקודם, לאט ובטוח....

תודה רבה.

:idea: ולמה לא עשית זאת עד עכשיו?

נ.ב.

הללויה סופסוף אני יכול לכתוב בפורום.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
:idea: ולמה לא עשית זאת עד עכשיו?

נ.ב.

הללויה סופסוף אני יכול לכתוב בפורום.

מה לא עשיתי עד עכשיו? :?

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

למה לא רכבת לאט ובטוח?

אמנם 50 סוסי-סמ"ק אבל בכל זאת מותר לרכב בטוח, למרות שהגיל לא תמיד מאפשר זאת. או יותר נכון ההורמונים.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
שאלה לי אליך...

מה יקרה אם תיקח נהג מונית בן 50+ שמדליק את הסיגריה הראשונה שלו בבוקר ומכבה את האחרונה בלילה (מעשן בשרשרת), קח אותו, קשור אותו לאוטו, ותתחיל לנסוע 20-30 קמ"ש...

איזה קולות הוא יוצא? דומים לקולות שהמנוע שלך הוציא?

OK...

את שלב המסקנות אני משאיר לך :wink:

גילי

loved it ... חחח

אני מציע לו להחליף מנוע לאיזה R750 או משהו כזה ...

ואז המנוע גם ירעיש ואז הוא ישאל למה המנוע שואג לי ???????

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

פורסם
loved it ... חחח

אני מציע לו להחליף מנוע לאיזה R750 או משהו כזה ...

ואז המנוע גם ירעיש ואז הוא ישאל למה המנוע שואג לי ???????

זה היה אמור להצחיק? כי זה עלוב ביותר...

שכחתי, אתה גבר... יש לך "אופנוע כבד"...

ם עדיין לא הבנתם, שאלתי למה המנוע רועד במהירות גבוהה כי אולי באמת יש איזו תקלה חוץ מהתאמצות יתר של המנוע, כי זה מתחיל ב80 קמ"ש... ו80 לגט פורס זה לא שיא המהירות... (80 על השעון, לא בהכרח מהירות אמיתית).

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם
לא כל כלי מגיע בהכרח לסוף הסקאלה...

בכל מקרה...

רעידות זה שלב(או לצורך העניין תקופה... :p ) שעובר אחרי מהירות מסויימת...

מאוד מקווה...

ואם תשימו לב לרמת הדיון הזאת, שלד היחיד שענה לעניין (סליחה, בין היחדים, מתוך שני דפים מלאים).

זה לא אומר משהו על הפורום? תגידו לי... כי אני חושב שכן. חבל.

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

אחי באמת אם רשמת שלחצת על הברקס הקדמי ולא הספקת ללחוץ על האחורי אז משו באמת לא בסדר בנהיגה שלך...

אולי לא לימדו אותך בלימוד הנהיגה שדבר ראשון תמיד עוצרים עם שתי הברקסים כדי שלא יקרה מצב של נעילה והחלקה וגם עליהם ללחוץ לאט כדי לא לנעול אותם ובמצב של גשם מה שקורה זה שנופלים...

באמת כדאי שתיסע במגרש חניה קצת ותתאמן על העצירות...ואולי תנסה לעשות נסיעה קצרה עם אופניים שתרגיש איך צריך לעצור נכון בגשם למה אם תחליק עם האופניים זה יכאב פחות מאשר עם הקטנוע...

או שבאמת תלך לקורס נהיגה ושמה ילמדו אותך איך לבלום נכון...

והכי חשוב סע לאט ובזהירות ותהיה בריא...

פורסם
אחי באמת אם רשמת שלחצת על הברקס הקדמי ולא הספקת ללחוץ על האחורי אז משו באמת לא בסדר בנהיגה שלך...

אולי לא לימדו אותך בלימוד הנהיגה שדבר ראשון תמיד עוצרים עם שתי הברקסים כדי שלא יקרה מצב של נעילה והחלקה וגם עליהם ללחוץ לאט כדי לא לנעול אותם ובמצב של גשם מה שקורה זה שנופלים...

באמת כדאי שתיסע במגרש חניה קצת ותתאמן על העצירות...ואולי תנסה לעשות נסיעה קצרה עם אופניים שתרגיש איך צריך לעצור נכון בגשם למה אם תחליק עם האופניים זה יכאב פחות מאשר עם הקטנוע...

או שבאמת תלך לקורס נהיגה ושמה ילמדו אותך איך לבלום נכון...

והכי חשוב סע לאט ובזהירות ותהיה בריא...

למדתי, ואני יודע איך לבלום נכון... אבל באותו הרגע לא יודע מה קרה לי, בלמתי כמו מטומטם רק על הקדמי והוא החליק... לומדים מטעויות, לא?

אגב, לפי איך שלימדו אותי לוחצים על בלם קדמי קודם כול ואחרי זה מיד על אחורי ביחד, לא את שנהם ישר ביחד... אבל זה תלוי כבר בסגנון הרכיבה לדעתי.

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

ידידי, אל תשכח שבטיחות מגיע הרבה לפני הנאה!

ואל תתבאס מההחלקות, זה תהליך של למידה, עכשיו זאת תקופת גשמים, אתה לא מספיק מיומן על הכביש, וזה מלחיץ טיפה.

הכי חשוב אל תאבד את הבטחון העצמי, אין דבר כזה שלא עוברים החלקות, כשהייתי שליח בימים הרטובים מרוטב לחץ הייתי מגרד כמה פעמים את עצמי בכביש.

תזהר בבלימות, הקטנועים אוהבים להחליק! תשים לב שהתגובות שלך יהיו מתונות, ותתכנן כל צעד קדימה!

בהצלחה, תשמור על עצמך

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...