Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחי באמת אם רשמת שלחצת על הברקס הקדמי ולא הספקת ללחוץ על האחורי אז משו באמת לא בסדר בנהיגה שלך...

אולי לא לימדו אותך בלימוד הנהיגה שדבר ראשון תמיד עוצרים עם שתי הברקסים כדי שלא יקרה מצב של נעילה והחלקה וגם עליהם ללחוץ לאט כדי לא לנעול אותם ובמצב של גשם מה שקורה זה שנופלים...

באמת כדאי שתיסע במגרש חניה קצת ותתאמן על העצירות...ואולי תנסה לעשות נסיעה קצרה עם אופניים שתרגיש איך צריך לעצור נכון בגשם למה אם תחליק עם האופניים זה יכאב פחות מאשר עם הקטנוע...

או שבאמת תלך לקורס נהיגה ושמה ילמדו אותך איך לבלום נכון...

והכי חשוב סע לאט ובזהירות ותהיה בריא...

חולק על דעתך, אמנם אין לי רישיון.. אך לפי מה שהבנתי... מרבית הרוכבים משתמשים בעיקר בבלם הקדמי.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא קשור אם יש רישיון פשוט במבחן נהיגה אם אתה לוחץ רק על מעצור אחד אתה נכשל למשל במגרש יש דבר כזה עצירת חירום שעושים בטסט...אבל זה לא הקטע פה...

הרגש והבלימה באים עם הניסיון...למשל עכשיו שאני נוסע על הילוכים אין לי רגש כלכך בקלאץ ולפעמים אני זורק אותו אבל עם הניסיון אני ילמד אותו הדבר עם הבלימה נכון יש הרבה שבולמים רק קדמי/אחורי/שניהם אבל לא ביום גשום...וגם אם לא גשום צריך בערך תמיד ללחוץ על הקדמי קצת יותר חזק מהאחורי אבל שוב מתון ובכל זאת גם עם האחורי למה זה עוד כוח בלימה וגם לגלגל האחורי לא חסר חיכוך עם הכביש ולכן לא יזיק לעצור איתו גם...

ואם הכביש לא רטוב אפשר לבלום רק עם הקדמי אבל אני מעדיף עם שניהם למה מרחק העצירה קטן יותר וכך הסיכון שינעל אחד מהם מכיוון שאתה לוחץ רק על אחד ואתה מנסה לעצור באותם המרחקים אתה לוחץ חזק יותר וכמו שאנו יודעים המעצור הקדמי הוא קצת יותר חזק וטוב מהבולם האחורי ומספיק אבן קטנה או קצת חול או שמן על הכביש כדי שהקדמי ינעל אפילו אם אתה לא לחצת חזק ואת ההמשך את יודע כבר...

סע בזהירות...ואין חכם כבעל ניסיון...

פורסם
זה לא קשור אם יש רישיון פשוט במבחן נהיגה אם אתה לוחץ רק על מעצור אחד אתה נכשל למשל במגרש יש דבר כזה עצירת חירום שעושים בטסט...אבל זה לא הקטע פה...

הרגש והבלימה באים עם הניסיון...למשל עכשיו שאני נוסע על הילוכים אין לי רגש כלכך בקלאץ ולפעמים אני זורק אותו אבל עם הניסיון אני ילמד אותו הדבר עם הבלימה נכון יש הרבה שבולמים רק קדמי/אחורי/שניהם אבל לא ביום גשום...וגם אם לא גשום צריך בערך תמיד ללחוץ על הקדמי קצת יותר חזק מהאחורי אבל שוב מתון ובכל זאת גם עם האחורי למה זה עוד כוח בלימה וגם לגלגל האחורי לא חסר חיכוך עם הכביש ולכן לא יזיק לעצור איתו גם...

ואם הכביש לא רטוב אפשר לבלום רק עם הקדמי אבל אני מעדיף עם שניהם למה מרחק העצירה קטן יותר וכך הסיכון שינעל אחד מהם מכיוון שאתה לוחץ רק על אחד ואתה מנסה לעצור באותם המרחקים אתה לוחץ חזק יותר וכמו שאנו יודעים המעצור הקדמי הוא קצת יותר חזק וטוב מהבולם האחורי ומספיק אבן קטנה או קצת חול או שמן על הכביש כדי שהקדמי ינעל אפילו אם אתה לא לחצת חזק ואת ההמשך את יודע כבר...

סע בזהירות...ואין חכם כבעל ניסיון...

את המילה 'טעות' אתה מכיר? עשיתי טעות... ואני אלמד ממנה.

אתה אף פעם לא עשית טעות? עשית, והרבה... כמו כולם!

כול מה שרשמת, אני יודע... עכשיו אני גם יודע על בשרי מה שנקרא.

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

לפעמים מה שאתה יודע טוב מאוד נעלם במצבי לחץ, ושם רק האינסטינקטים שלך פועלים - ולרוב? האינסטינקטים טועים.

אין מה לעשות אבל זה ככה... אם אתה תגיע למצב כזה שלהיגיון לא יהיה זמן להגיב, לרוב זה יגמר לא טוב.(וזה תקף גם לפחיות)

פורסם
את המילה 'טעות' אתה מכיר? עשיתי טעות... ואני אלמד ממנה.

אתה אף פעם לא עשית טעות? עשית, והרבה... כמו כולם!

כול מה שרשמת, אני יודע... עכשיו אני גם יודע על בשרי מה שנקרא.

אחי ברור שגם אני עשיתי טעויות והמון ולמדתי מהן ואין בן-אדם מושלם שיודע הכל ולא עושה טעויות כולנו אנשים...

ולא אמרתי אם אתה יודע או לא, הרחבתי בכל זאת...הרי יש עוד כמה אנשים וחלקם מתחילים שנכנסים לפורום ולא יזיקו להן תשובות מורחבות...

• תוכן חדש...