Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיזבן אף אחד לא אמר שהוא יכול לבצע ב10K את כל מה שרשמתי

אבל לפחות דבר אחד מכל מה שרשמתי הוא יכול

אם זה פורטינג או אם זה סעפת או אם זה קאמפשטים

פורסם

יישור קו בוצע בחצי שנה האחרונה , הוחלפו הרבה חלקים , הרכב נוסע מעולה.

אני רואה שהרבה ממליצים לעבור לרכב אחר ,שקלתי את האופציה של לרכוש פיאט בראבו 1.4 טורבו

יש הבדל בכוח , ובהתנהגות?

והאם אופציות השיפורים שם יותר משתלמות בכיס ועל הכביש.

אני פחות מתמצא באיטלקיות אבל יותר גרוע מצרפתייה זה לא יכול להיות

פורסם

לא יכול להיות יותר גרוע מצרפתיות? קנה בראבו ועוד תתגעגע ל 206 שלך. בתור אחד שהיתה לו פיז׳ו 306 עשר שנים ועכשיו ב.מ.וו יותר משנתיים - הצרפתיה היתה כיפית וזולה בעוד שהבימר כיפית ויקרה לאחזקה בסדר גודל לעומת הפיז׳ו. לפחות הבימר היא הנעה אחורית. מה תקבל בבראבו חוץ מכוח מנוע אני לא יודע.

אם אתה באמת חושב לקנות רכב אתה צריך לחשוב מה מעניין אותך בנהיגה; קו ישר, סיבובים, דריפטים.

בכל מקרה, מבחינה אישית, אני לא רואה שום סיטואציה שבה אני מתנייד בבראבו. עם כל הכבוד. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...