Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה כל הדברים שרשמתי הולכים ביחד, אבל חשבתי שאולי פה ידעו לענות.

אני מעדיף אוטומטי אם אפשרי, אבל הכי חשוב זה האמינות, ואחרי זה במקום השני הצריכת הדלק, הנוחות והגיר האוטומטי.

אני מחפש כבר המון זמן ולא מצאת רכב שעונה על כל מה שרציתי. קראתי שהמיני לא נוחות וכואב לנהוג בהן בנסיעות ארוכות, קראתי שהסופר מיני בכלל לא חסכוניות, ולגבי אמינות לכל אחד יש דעה אחרת...

מיותר להגדי כמה אני מבולבל..

תודה רבה לכולם!!

פורסם

כמה אנשים הולכים לנסוע ברכב רוב הזמן?

לאיזה צריכה אתה מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעיקר רכב לאדם אחד.

ולגבי הדלק אני מקווה מאוד למצוא מעל 16, אם יש דבר כזה בכלל, ואם לא אז כמה שיותר גבוה...

פורסם

אם זה רק אתה אין שום סיבה שלא תלך על רכב מיני. הן נוחות מספיק ואתה יכול לקנות רכב חדש (או לפחות משומש במצב מצוין) בתקציב שלך.

פורסם

אתה מאוד קרוב לספייס סטאר,יש לך גם את הפיגו 107.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל מי שענה.

ראיתי שהמלתם על מכוניות מיני (וגם המיצובישי היא מיני לא?), אבל שמעתי שהן לא ממש נוחות ובנסיעות ארוכות זה מתחיל להיות לא נעים, לא?

ומה לגבי צריכת הדלק שלהן?

פורסם

המיצובישי היא בין מיני לסופר מיני.

צריכת דלק של הםיגו ומיצובישי טובות מאוד בשיוט אפשר להגיע מעל 1/20 ביןצעירוני 17-19.

פורסם

והמיצובישי נחשבת אמינה?

המליצו לי על הסיריון ועל יונדאי בתור מכוניות אמינות, אבל לא יודע לגבי השאר...

פורסם

הספייס סטאר משווקת שנתיים,בנתיים לא שמעתי על בעיות,לי יש כזאת כבר שנה.

פורסם

לרכב שאתה מחפש קוראים ניסאן מיקרה.

מכונית אמינה מאוד, חסכונית מאוד בדלק (16 קילומטרים לליטר בקלות, אם אתה לא נוסע ממש כל הזמן בפקקים), גיר אוטומטי מלא (לא רובוטי), נוחה מאוד גם בנסיעות ארוכות (מושב גבוה ורך), מזגן מעולה.

אתה מוזמן לבוא ולעשות נסיעת מבחן, להתרשם בעצמך.

פורסם
תודה לכל מי שענה.

ראיתי שהמלתם על מכוניות מיני (וגם המיצובישי היא מיני לא?), אבל שמעתי שהן לא ממש נוחות ובנסיעות ארוכות זה מתחיל להיות לא נעים, לא?

ומה לגבי צריכת הדלק שלהן?

תלוי מאד, אני בהתחלה לא אהבתי לנסוע במכוניות מיני כי הן הרגישו לי צפופות מדי, אבל כמה חודשים אחרי אני התרגלתי והיום אני מאד נהנה מהקלילות שלהן. בגדול זה אחלה כל עוד אין באוטו יותר מ4 אנשים (כלומר מישהו באמצע במושב האחורי). בנוגע למכונית עצמה.. אני אוהב את הפיקנטו (כמו הרבה ישראלים אחרים) אבל יש עוד הרבה מכוניות מומלצות בקטגוריה, הדרך הכי טובה לשפוט היא לקחת כמה לנסיעת מבחן ולראות מה אתה הכי אוהב.

• תוכן חדש...